Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Νικόλαος Μιχαλολιάκος: Είμαι αμετανόητος Εθνικιστής – Δεν μπορείτε να μας λυγίσετε!

Θυμάμαι  κε Χατζηνικολάου ότι κάποτε μίλαγες  για τζάκια που κατατρέχουν την πολιτική και τα οποία  κατέχουν εσαεί την εξουσία δίκην κληρονομικού δικαιώματος.

Τα τελευταία  πολλά χρόνια  τα λησμόνησες.

Ξέχασες  τον μπαμπά σου  πρώην υπουργό της ΝΔ

Ξέχασες  τις κρυφές συναντήσεις σου με Βαρδινογιάννη -είσαι άλλωστε το αγαπημένο του παιδί – Μπόμπολα κλπ στα πριβέ μαγαζάκια  μεταμεσονύχτιες ώρες .

Ξέχασες  το Μητσοτακέικο και τα τρισέγγονά του , το Βαρβιτσιωτακέικο, την αγία οικογένεια Παπανδρέου,  το Κεφαλογιανέικο  κλπ κλπ.

Τώρα έγινες Μεγαλοϊδιοκτήτης ομίλου  ΜΜΕ και ο μόνος σου  καημός  είναι τί άλλο

ΤΟ  ΜΟΝΟ  ΚΟΜΜΑ  ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ,

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ  ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  ……  Η  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Καθώς  επίσης και  οι άθλιοι, χαμηλού επιπέδου, μή δημοκράτες,  550.000  Έλληνες  που έγραψαν στους γενετήσιους αδένες τους τα έντρομα παπαγαλάκια του συστήματος  όπως ΕΣΥ «αμερόληπτε», «έντιμε» , και «ασκούντα το ιερό λειτούργημα της δημοσιογραφίας» κε  Χατζηνικολάου, και  ψήφισαν αυτό που η καρδιά και η Ελληνική ψυχή τους, τους υπαγόρευε.

Αν  οι πολιτικοί είναι προδότες, λαμόγια και δολοφόνοι του Ελληνικού λαού, εσείς οι ασκούντες την 4η και πιο βρώμικη εξουσία,  είσθε το άλλοθι, η βιτρίνα και το καθαρτήριό,  που τους εξασφαλίζει την διαχρονική ύπαρξή τους.

Κορυφή του παγόβουνου και μακράν ο πιο επικίνδυνος δημοσιογράφος, που με επιμέλεια κατασκεύασε το σύστημα τα τελευταία χρόνια, είσθε εσείς  κε Χατζηνικολάου, με ένα συνονθύλευμα ακροαριστερών δημοσιογράφων υμνητών του δολοφόνου πατερούλη Στάλιν  ( Μπογιόπουλος κλπ ) που μόνη επιδίωξη έχουν την δημιουργία  μίσους μεταξύ των Ελλήνων και την διασπορά λάσπης εναντίων όλων όσων έχουν μνήμη και δεν ενστερνίζονται τα οράματα των μπολσεβίκων συμμοριτών που απέτυχαν να κάνουν την Ελλάδα ένα απέραντο ΓΚΟΥΛΑΚ.

Κριτικάρετε αναίμακτα και σε ήσσονος σημασίας θέματα,  τους άρρωστους  ιθύνοντες νόες   του  “συνταγματικού”,  εδώ κλαίμε δεν γελάμε, τόξου,  απορροφώντας τεχνηέντως τους κραδασμούς και την έκρηξη της κοινωνίας ,  αλλά δεν σας αγγίζει το ποδοπάτημα του Συντάγματος,  δεν σας ενδιαφέρουν οι σκευωρίες  κατά του μόνου αντισυστημικού κόμματος της Χρυσής Αυγής,  πρωτοστατήσατε στον άθλιο προεκλογικό  αποκλεισμό από τα  ΜΜΕ των εκπροσώπων της, κάνατε γαργάρα  τις απίστευτες αποκαλύψεις του δευτέρου τη τάξη στην κυβέρνηση Μπαλτάκου,  προσπερνάτε το παραδικαστικό κύκλωμα  που στήθηκε για να ασκηθούν πολιτικές διώξεις  και να φυλακισθούν άνθρωποι για τα πολιτικά τους πιστεύω.

Πρωτοστατήσατε  στην λάσπη και την διαπόμπευση  δεκάδων ανθρώπων  με ψευδείς  κατηγορίες  και μεθοδεύσεις της κυβέρνησης,  αλλά   κουβέντα για τα οπλοστάσια που δεν βρέθηκαν ποτέ,  κουβέντα για τα πορίσματα του ΣΔΟΕ που ξεσκόνιζε επι εβδομάδες  τα γραφεία της ΧΑ  χωρίς να βρεί το παραμικρό,  κουβέντα για το μαύρο χρήμα που ποτέ δεν υπήρξε, κουβέντα για  τα κλεμμένα  αμύθητα ποσά των άλλων κομμάτων που ουδέποτε   τους  έγινε έλεγχος, κουβέντα για τους εφοπλιστές χρηματοδότες  που ποτέ δεν υπήρξαν,  κουβέντα για την δικαίωση της ΧΑ από δικαστήρια σε υποθέσεις ανθρωποκτονιών  αλλοδαπών για την οποία αθλίως την κατηγορούσατε.

Συνεχίζετε   εσύ  και οι κάθε λογής Μπογιόπουλοι  να  λοιδορείτε καθημερινά  μισό εκατομμύριο  Έλληνες που αρνήθηκαν να σκύψουν το κεφάλι, αρνήθηκαν να πάρουν το έτοιμο και σταυρωμένο  ψηφοδέλτιο του Εθνικού εργολάβου Μπόμπολα,  του Ψυχάρη, του Αλαφούζου  και των λοιπών συναδέλφων σου.

Για τον λόγο αυτό κε Χατζηνικολάου σε χαρακτηρίζω  ως τον  ΔΟΥΡΕΙΟ  ΙΠΠΟ του  συστήματος.

Όσο θα συνεχίζεις  εσύ και  οι όμοιοί σου να δικάζετε  την Χρυσή Αυγή , ερήμην της Χρυσής Αυγής, να συνδέετε  ανέντιμα τους συμμάχους και συνεργάτες του Στάλιν Γερμανούς  με Έλληνες  Πατριώτες και Εθνικιστές  που οι οικογένειες τους πολέμησαν και τους μέν και τους δε,  με ποτάμια αίματος, διώξεις  και χιλιάδες θύματα,  τόσο  θα μας πορώνετε και θα χαλυβδώνετε  την ψυχή μας,  για έναν ακόμη αγώνα εναντίων όλων σας  μέχρι τη Νίκη.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Είστε μια κυβέρνηση θλιβερής μειοψηφίας

Για ακόμη μια φορά τους ξεμπρόστιασε  ο Αρχηγός και οι Βουλευτές μας. Ευχαριστώ που κάθε φορά που μιλά ένας Βουλευτής της Χρυσής Αυγής με κάνει περήφανη που φωνάζει και απαιτεί τιμιότητα. Ενάντια στο σύστημα που  καπηλεύεται τα πάντα. Ευχαριστώ που με ενθαρρύνεται να
σηκώνω ψηλά το κεφάλι στις κακουχίες που μας επέβαλλε η χούντα Σαμαρά Βενιζέλου και οι ουρές της.

Αριάδνη

Αμέτρητα μπράβο σε όλους τους συναγωνιστές. Φοβερός ο λόγος του Αρχηγού στην βουλή
για όσο του επιτράπηκε. Συνεχίστε  τον αγώνα. Ο κόσμος και ειδικά η νεολαία ξεστραβώνεται σιγά σιγά. Ευτυχώς έχουμε και το ίντερνετ και βλέπουμε καμιά διαφορετική είδηση απ αυτήν που μας σερβίρουν τα κανάλια τους. Με κάνετε περήφανο για την ψήφο μου. Μακάρι κάποια στιγμή να βοηθήσω και εγώ περισσότερο.

Ε.Χ.

Ντοκουμέντα φωτιά: Με χαλκευμένα στοιχεία φυλάκισαν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Πιστεύω, ότι λίγα τους καταμαρτυρήσατε. Είναι χυδαίοι, προδότες και υπάνθρωποι. Αν δεν τα ξεπουλήσουν όλα δεν πρόκειται να φύγουν. Αν και ανήκω στη δεξιά παράταξη [που τώρα δεν υπάρχει] όχι μόνο δεν τους ψήφισα, αλλά εύχομαι να βρεθεί ένας Έλληνας ήρωας, να τους αποτελειώσει.  Συγχαρητήρια στην ηγεσία και στα στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ι.Λ.

Πανηγυρική υποδοχή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Ολομέλεια της βουλής – ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίστε με την δυνατή και καθαρή φωνή σας. Ο λαός είναι μαζί σας απέναντι στο σάπιο πολιτικό σύστημα τους και τις παράνομες δικαστικές  διώξεις. Ο αγώνας μας θα δικαιωθεί γιατί είναι
δίκαιος. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ο.Μ.

Χρήστος Παππάς: Είμαστε φυλακή, γιατί δεν προσκυνήσαμε!

Όχι ότι εμείς που πιστεύουμε στην Χρυσή Αυγή δεν το ξέραμε. Όχι ότι καθημερνά δεν ακούγαμε όλα τα στελέχη και τον εκπρόσωπο τύπου που επαναλάμβανε την αλήθεια. Τώρα όμως οι καθεστωτικοί δημοσιοκάφροι ,τηλεμαιντανοί ,τηλεδικαστές κυριολεκτικά σοκαρίστηκαν με τηναποδήμηση κάθε κατηγορητήριου από έναν πασοκο ,πασίγνωστο δικηγόρο που πάνω από όλα έχει το καθήκον του ,δηλαδή την αλήθεια και κάτω από αυτό όλα τα άλλα. Μιλάω φυσικά για τον κύριο Κούγια που έκανε κάποιους στο ΣΚΑΙ να καταπιούν την γλώσσα τους ακούγοντας αλήθειες. Κι εγώ ο απλός πολίτης που ακούω έτσι απλά να ξεδιπλώνεται η σκευωρία αυτή κατά ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος και κατά αθώων ανθρώπων, μου σηκώνεται η τρίχα για το που κατάντησε η δημοκρατία που όλοι αυτοί ευαγγελίζονται . Αλήθεια τι ψυχή θα παραδώσουν όλοι αυτοί που κατασκεύασαν αυτήν την σκευωρία και έστειλαν προφυλακισμένους αθώους  ανθρώπους και τους στέρησαν τα παιδιά και την οικογένεια τους. Κύριοι σκευωροί ο κόσμος ξυπνάει και η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται. Να δω κάτω από ποια πέτρα θα κρυφτείτε όταν τελειώσουν όλα αυτά.

Ένας απλά σκεπτόμενος πολίτης αυτής της χώρας

Α.Κ

Γιάννης Λαγός: Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-5-iouniou-2014#ixzz33jFc5GDg

Exit mobile version