Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρήγμα στο αντισυνταγματικό τόξο: απουσίες με νόημα στη χθεσινή ψηφοφορία για τις άρσεις ασυλίας

Ρήγμα στο αντισυνταγματικό τόξο: απουσίες με νόημα στη χθεσινή ψηφοφορία για τις άρσεις ασυλίας

Ηχηρότατες απουσίες υπήρξαν χθες στη Βουλή των Ελλήνων, κατά τη συνεδρίαση για τις άρσεις ασυλίας του Αρχηγού του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νικόλαου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών του Κινήματος Ιωάννη Λαγού και Χρήστου Παππά.

Απουσίες με βαθύτερο νόημα, δίκην αποδοκιμασίας επί των βρώμικων μεθοδεύσεων της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και των αμιγώς πολιτικών διώξεων εις βάρος της Χρυσής Αυγής.

Μεταξύ των βουλευτών που απουσίαζαν, αρνούμενοι να συμμετάσχουν στο χθεσινό έγκλημα της επιχείρησης φίμωσης της ελευθερίας του λόγου και της πολιτικής έκφρασης, βρίσκονται σημαίνοντα στελέχη των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι παρακάτω: Από τη Νέα Δημοκρατία ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης, υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλος, ο Πρόεδρος της Βουλής Ε. Μεϊμαράκης, ο υπουργός Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτης, ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, ο Γ. Γιακουμάτος και η Έλενα Ράπτη.

Από το ΠΑΣΟΚ οι Α. Κακλαμάνης, Μ. Ανδρουλάκης, Μ. Χρυσοχοΐδης, Δ. Κρεμαστινός και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Α. ΛοβέρδοςΧ. Αηδόνης και Βύρων Πολύδωρας.

Από το Σύριζα η Ζ. Κωνσταντοπούλου, ο Σ. Παναγούλης, ο Α. Μητρόπουλος, ενώ απείχε η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝ.ΕΛ. υποστηρίζοντας το αίτημα της Χρυσής Αυγής πως η διαδικασία είναι άκυρη, καθώς είχε παρέλθει το τρίμηνο από το αίτημα για την άρση της ασυλίας.

Μετά τους δικαστικούς λοιπόν, όπου οι παράνομες μεθοδεύσεις των συναδέλφων τους που έχουν αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, έχουν προκαλέσει οργή και αγανάκτηση, δημιουργείται μείζονα κρίση και εντός του αντισυνταγματικού τόξου, με πλήθος επιφανών βουλευτών να αποδοκιμάζουν τις πρακτικές των κομματικών τους ηγεσιών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/rhgma-sto-antisuntagmatiko-tojo-apousies-me-nohma-sth-chthesinh-pshfoforia#ixzz33lv5LPYj

Exit mobile version