Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φυγομάχησε η κυβέρνηση: Κλείσαν την Βουλή για να καθυστερήσουν την συντριβή

Φυγομάχησε η κυβέρνηση: Κλείσαν την Βουλή για να καθυστερήσουν την συντριβή

Επαίσχυντα μνημονιακά μέτρα στα θερινά τμήματα της Βουλής από την κυβέρνηση

Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, την οποία επιδείνωσε το αποτέλεσμα των πρόσφατων διπλών εκλογών. Κάτω από το βάρος σωρείας σκανδάλων, όπως το παραδικαστικό εναντίον της Χρυσής Αυγής, και εσωκομματικές έριδες, η συγκυβέρνηση του μνημονίου μετρά πραγματικά μέρες, αφού καταρρέει σαν χάρτινος πύργος.

Η κυβέρνηση φυγομάχησε επί της σωρείας των αποκαλύψεων που έκαναν ο Αρχηγός και οι Βουλευτές του Κινήματος, σχετικά με τις επαίσχυντες πρακτικές της Νέας Δημοκρατίας, στην υπόθεση της σκευωρίας της Χρυσής Αυγής, όπου όταν απέτυχαν οι προσπάθειες υπόταξής της Χρυσής Αυγής, ανέλαβε η δικαστική συμμορία την χάλκευση στοιχείων και τις παράνομες προφυλακίσεις.

Αντί να προσέλθει στη Βουλή ο δοτός πρωθυπουργός προκειμένου να συζητήσει τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου και την σωρεία νέων αποκαλύψεων που αφορούν την εν λόγω υπόθεση, αποφάσισε να κλείσει εσπευσμένα τη Βουλή, ώστε να μεταφέρει τα καυτά αυτά ζητήματα ακόμα αργότερα. Αυτό που φοβάται ο Αντώνης Σαμαράς και η παρακρατική κουστωδία του είναι ότι μία συζήτηση επί αυτών των θεμάτων, με μάρτυρα τον Ελληνικό Λαό, θα προκαλέσει μία απότομη διάλυση της συγκυβερνήσεως, χωρίς ελπίδες ανασύστασής της.

Η απόδειξη της σκευωρία ενώπιον ολοκλήρου του Ελληνικού Λαού θα άλλαζε άρδην το πολιτικό σκηνικό της χώρας και πλέον κανένα από τα πορνοκάναλα δεν θα μπορούσε να δικαιολογήσει τις ατιμωτικές, για το θεσμό της Δικαιοσύνης, πράξεις κάποιων δήθεν λειτουργών της. Θα ξεκινούσε δε μοιραίως και η διαδικασία κάθαρσης του σώματος από την εν λόγω γάγγραινα.

Ένας άλλος πολύ σημαντικός λόγος που η κυβέρνηση προχώρησε σε αυτή την πραξικοπηματική ενέργεια είναι ο φόβος καταψηφίσεως μνημονιακών δεσμεύσεων, που απαραιτήτως θα πρέπει να ψηφιστούν άμεσα.

Η διάλυση και η μερική ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό και πολλά άλλα θα πρέπει να ψηφιστούν άμεσα και τα θερινά τμήματα της Βουλής «βολεύουν» γιατί πρώτον η κυβέρνηση ορίζει ποιοι βουλευτές της θα πάνε, αποφεύγοντας ενδεχόμενα “αντάρτικα” και “ατυχήματα” και δεύτερον επειδή ουδέποτε λαμβάνουν δημοσιότητα, τα όσα γίνονται μέσα στα θερινά τμήματα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/fugomachhse-h-kubernhsh-kleisan-thn-boulh-gia-na-kathusterhsoun-thn-suntrib#ixzz33oK0EGDi

Exit mobile version