Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η αρχή του τέλους για το απόκομμα της Ρημάδ – Την κοπάνησε ο Βασίλης Οικονόμου

Η αρχή του τέλους για το απόκομμα της Ρημάδ - Την κοπάνησε ο Βασίλης Οικονόμου

«Άρχισαν τα όργανα» στην ΔΗΜΑΡ, καθώς ήταν θέμα χρόνου να αρχίσουν οι αποχωρήσεις βουλευτών από το ετοιμοθάνατο αυτό κομματίδιο.

Την αρχή έκανε ο Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του. Στην επιστολή του ο Οικονόμου καταγγέλλει την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ για έλλειψη διάθεσης συνεργασίας με τις υπόλοιπες δυνάμεις της Κεντροαριστεράς. Είναι σίγουρο ότι το παράδειγμα του Οικονόμου θα ακολουθήσουν κι άλλοι συνάδελφοί του, οι οποίοι δεν θέλουν να πνιγούν στο καράβι που βουλιάζει.

Όλα δείχνουν ότι στις επόμενες εκλογές το θλιβερό αυτό κατασκεύασμα των νοσταλγών του Τσαουσέσκου, το οποίο λόγω της τηλεοπτικής χούντας ήταν αναγκασμένοι όλοι οι Έλληνες να το βλέπουν σε καθημερινή βάση, δεν θα είναι στην λίστα των κομμάτων που θα συμμετέχουν. «Μορφές» της πολιτικής, όπως ο Ψαριανός, η Ρεπούση και ο … μέγας ρήτορας Παπαδόπουλος θα πρέπει να βγουν στην πολιτική ζητιανιά για την ανεύρεση φορέα που θα φορτωθεί τόσο αυτούς όσο και την ανικανότητά τους.

Όσο για τον Κουβέλη, μπορεί να φάνηκε εντελώς ανεπαρκής για αρχηγός πολιτικού κόμματος, κάποιοι «φωστήρες» όμως τον προορίζουν για επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δείχνοντας πώς ερμηνεύουν την έννοια της αξιοπρέπειας και της υπευθυνότητας απέναντι στον ύψιστο πολιτειακό θεσμό της Χώρας.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-archh-tou-telous-gia-to-apokomma-ths-rhmad-thn-kopanhse-o-basilhs-oikonom#ixzz33r5JUsxu

Exit mobile version