Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πη παρέβην; Τι δʼ έρεξα;Τι δε μοι δέον ουκ ετελέσθη;

Πη παρέβην; Τι δʼ έρεξα;Τι δε μοι δέον ουκ ετελέσθη;

Πού παρέβην; Τι έκανα; Τι από αυτά που έπρεπε να κάνω δεν έγινε;

Περνώντας στην μετά εκλογών περίοδο και στα απόνερα που ξέβρασε έξω το κύμα και η παλίρροια του εκλογικού αποτελέσματος, το μόνο σίγουρο ήταν και αυτό που γνωρίζαμε ότι για ακόμα μία φορά το σύνολο των ένστολων και συγκεκριμένα των Αστυνομικών που είχαν το θράσος να ψηφίσουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή να γίνουν στόχος και παραλήπτες μαζικών πυρών και νουθεσιών για το τι θα πρέπει να ψηφίζουν σύμφωνα με την δικιά τους άποψη ή των εντολοδόχων τους!

Λες και ο ένστολος δεν έχει το δικαίωμα να ψηφίσει ότι αυτός θεωρεί καλύτερο για τον εαυτό του και για την ζωή του! Λες και σαν κάποιοι να τον θέλουν σκλαβωμένο και εξαρτημένο, από τις ιδεολογικές και ταξικές ορέξεις του καθενός, που επί της ουσίας κανείς από αυτούς ποτές δεν μας προστάτεψε, εναντίον δε έβγαλε τόνους δημοσιογραφικής χολής απέναντι μας.

Λες και δεν έχει το δικαίωμα να κατέβει υποψήφιος όπου αυτός επιθυμεί και όπου τον τιμούν με την υποψηφιότητα του! Λες και με το να διαταχθεί μία Π.Δ.Ε ή μία Ε.Δ.Ε ,ο κοντυλοφόρος θα κατευνάσει το αίσθημα της εκδίκησης από τον “φασίστα μπάτσο” που τόλμησε να είναι υποψήφιος με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Κανείς όμως μέχρι σήμερα από όλους αυτούς που ακούγονται τα κροκοδείλια κλάματα με την συνοδεία των δακρύων τους μέσα στο σκοτάδι των διαδικτυακών ιστολογίων, των δακρύβρεχτων τηλεοπτικών περσινών της υποταγής των μνημονίων και της  απώλειας μεγάλου μέρους της εθνικής κυριαρχίας(ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ),δεν τόλμησε να αναφέρει τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας αστυνομικός, ένας πυροσβέστης, ένας στρατιωτικός  στην Ελλάδα του 2014!

Κανείς δεν έχει αναφέρει ότι όταν ένας αστυνομικός ή κατ επέκταση ένστολος τραυματίζεται κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και είναι σε αναρρωτική άδεια, χάνει ένα ποσό της τάξεως των 300 ευρώ τον μήνα, δηλαδή το σχεδόν ένα τέταρτο του μισθού του!

Κανείς δεν αναφέρει και δεν δείχνει τον αστυνομικό θύμα του αντεξουσιαστή, που από μία πέτρα ένα μάρμαρο μία μολότοφ, έχει μείνει χωρίς μάτι, με σπασμένα δόντια ή να ξεχωρίζει ή σάρκα του μαζί με το οστό του ποδιού του, επειδή παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη, κατά την γρήγορη συνοδεία από άντρες της ΟΜΑΔΑΣ Ζ ή των ΔΙΑΣ ενός ασθενοφόρου στο νοσοκομείο και έπεσε θύμα τροχαίου. Και δεν το δείχνει γιατί δεν πουλάει, όπως πουλάει ο «χτυπημένος ληστής τραπεζών» ή ο τραυματισμένος κατά την σύλληψη βιαστής ανηλίκου!

Κανείς δεν θα ψάξει να δει τι κάνει ό συνάδελφος ΣΤΑΘΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ που έμεινε τετραπληγικός από τα δολοφονικά πυρά στον Μυλοπόταμο το 2007. Τουναντίον αναρωτήθηκαν και εκβίασαν διαδικασίες να βρεθεί αν αστυνομικός ήταν μέσα στους 40 που ψήφησαν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ στα μαρτυρικά ανώγεια, ασχέτως αν επιβίωσαν από την μουτζούρα τα 6!

Κανείς από τους συμβουλάτορες της προθέσεως ψήφου, δεν θα σκύψει στην χήρα σύζυγο του αστυνομικού που έπεσε από τα δολοφονικά πυρά τού κακοποιού μετά από έναν χρόνο, να την ρωτήσει τι έκανε το κράτος για την οικογένεια της. Κανείς δεν θα αναζητήσει ευθύνες και πράξεις παράλειψης, για τον πυροσβέστη που έμεινε ανάπηρος κατά 80% από αστοχία αναπνευστικής συσκευής στο Ηράκλειο πριν τρία χρόνια!

Και αν ψάξουμε ιστορικές αναφορές από τους ινστρούχτορες της δημοσιογραφίας, για την συμβολή της Ελληνικής Χωροφυλακής στην μάχη της Κρήτης το 1941, εκεί είναι το μεγάλο κλάμα! Τίποτα απολύτως και καμία αναφορά.

Όσοι ήταν τυχεροί και είχαν την ιστορία της Ελληνικής Χωροφυλακής θα μάθαιναν, ότι οι τότε συνάδερφοί μας, είχαν πολλαπλάσια επιχειρησιακά αποτελέσματα απέναντι στους Γερμανούς αλεξιπτωτιστές από ότι οι θεωρητικά σύμμαχοι μας Βρετανοί, πού μάς άφησαν σύξυλους και έρμαια στις ορέξεις του κατακτητή.

Για την μεγάλη λοιπόν πλειοψηφία από τους οπλισμένους με δημοσιογραφικό μαύρο μελάνι, είμαστε τα μαύρα πρόβατα, οι φασίστες, και οι κάθε λογής χαρακτηρισμοί προς το λειτούργημα μας, σε όσους από εμάς τους εν ενεργεία ένστολους κατεβήκαμε στον στίβο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, για το καλό του τόπου μας και του λαού μας!

Και μαζί με εμάς το ίδιο ισχύει κατ’ αυτούς, και για όσους συναδέρφους όλων των κλάδων μας τίμησαν με την ψήφο τους, πού είχαμε όμως την ευθιξία να μην τους την ζητήσουμε δημοσίως, μη εκμεταλλευόμενοι, το υπέρτατο κατ’ εμάς ιερό και όσιο της συναδερφικής αλληλεγγύης, και τους κοινούς αγώνες στον στίβο της ζωής και της εκτέλεσης του καθήκοντος.

Με σκυμμένο το κεφάλι, σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου για την συμπαράσταση από τον Φεβρουάριο ως και σήμερα.

Δεν θα σάς προδώσουμε ποτέ, και θα αγωνιστούμε για τα δικαιώματα μας με οιοδήποτε κόστος!

ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Εκλεγμένος Περιφερειακός με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ph-parebhn-ti-d-erejati-de-moi-deon-ouk-etelesthh#ixzz33zRiOmxT

Exit mobile version