Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαγός της νέας μνημονιακής συγκυβέρνησης Σύριζα-ΝΔ ο Παπαδημούλης

Λαγός της νέας μνημονιακής συγκυβέρνησης Σύριζα-ΝΔ ο Παπαδημούλης

Η εδραίωση της Χρυσής Αυγής ως τρίτης πολιτικής δύναμης στον τόπο έχει χαλάσει τα σχέδια των ντόπιων και διεθνών τοκογλύφων για το ξεπούλημα της χώρας και έχει επιταχύνει το “σχέδιο Β΄”, την σύμπλευση δηλαδή Σύριζα και ΝΔ για να σχηματίσουν την επόμενη μνημονιακή συγκυβέρνηση.

Σε αυτό το μήκος κύματος κινήθηκε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δήλωσε σήμερα στη Real News: “Ας καλέσει ο πρωθυπουργός τον Αλέξη Τσίπρα για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεωνΟ Τσίπρας, παρά τις μεγάλες μας διαφορές, δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να αρνηθεί”.

Με άλλα λόγια ο Δημήτρης Παπαδημούλης ρίχνει νερό στον μύλο της νέας μνημονιακής συγκυβέρνησης Σύριζα – ΝΔ, η οποία είναι η τελευταία λύση για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των “νταβατζήδων”.

Η Χρυσή Αυγή ως η Εθνική αντιπολίτευση θα συνεχίσει να πολεμά σθεναρά τα σχέδια των τοκογλύφων, αφού έχει αποδειχθεί πως δεν μας λυγίζουν ούτε η τρομοκρατία, ούτε η φυλακές ούτε οι συνεχιζόμενες παράνομες πολιτικές διώξεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/lagos-ths-neas-mnhmoniakhs-sugkubernhshs-suriza-nd-o-papadhmoulhs#ixzz33zVe3FqI

Exit mobile version