Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Κέρκυρα, Φυλή – Καματερό, Αχαρναί – Θρακομακεδόνες

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Κέρκυρα, Φυλή - Καματερό, Αχαρναί - Θρακομακεδόνες

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα προβολή, με θέμα την εκδήλωση τιμής και μνήμης που διοργάνωσε το Κίνημα μας η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, στην Μητρόπολη Αθηνών για την άλωση της Πόλης από τους βάρβαρους Οθωμανούς κατακτητές. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύετε περίτρανα πως μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τιμά τους ήρωες του Ελληνισμού, ενώ τα κόμματα  του ένοχου πολιτικού κατεστημένου, προσπαθούν να επιβάλουν την Ιστορική λήθη στα πλαίσια της αντεθνικής και προδοτικής πολιτικής που ακολουθούν.

Ομιλία στην Τ.Ο. Αθηνών

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών το απόγευμα της Τετάρτης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, από τον γραμματέα της τοπικής, συναγωνιστή Γιάννη Βουλδή. Ο συναγωνιστής Βουλδής αναφέρθηκε στις ομιλίες των φυλακισμένων συναγωνιστών βουλευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού, καθώς και του Αρχηγού μας Νίκου Μιχαλολιάκου. Τελειώνοντας ο συναγωνιστής Βουλδής τόνισε ότι με την αντρειοσύνη τους και με την Πίστη τους προς τις ιδέες τους ο Αρχηγός μας και οι συναγωνιστές βουλευτές μας δίνουν το παράδειγμα και μας δείχνουν τον δρόμο του αγώνα, για μια πατρίδα ευημερούσα. και ανεξάρτητη.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία την Τ.Ο. Αχαρνών – Θρακομακεδόνων

Ομιλία στην Τ.Ο. Αχαρνών – Θρακομακεδόνων  πραγματοποιήθηκε  από τον συναγωνιστή και Φιλόλογο Αθανάσιο Κουκίδη στα κατάμεστα από φίλους και συναγωνιστές γραφεία του Κινήματος στις Αχαρνές.

Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στους χρόνους πριν την Άλωση, αλλά και στα τραγικά γεγονότα που ακολούθησαν.Αξιοσημείωτος ήταν ο παραλληλισμός της κατάστασης που επικρατούσε πριν την αποφράδα ημέρα της 29ης Μαΐου του 1453.

Αναφέρθηκε με γλαφυρό τρόπο, σε όλα τα γεγονότα που οδήγησαν στην άλωση της Πόλης,  και το πως έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι, οι τελευταίοι υπερασπιστές της με ηγέτη τους τον τελευταίο Έλληνα Αυτοκράτορα, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο. Ο Ηρωικός θάνατος του Αυτοκράτορα, αλλά και η μη ανεύρεση του πτώματος του από τους βαρβάρους δημιούργησε τον μύθο του Μαρμαρωμένου Βασιλιά που περιμένει την στιγμή για να σηκωθεί και να πάρει πίσω την Πόλη.

ΑΧΑΡΝΩΝ – ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ:
Πλατεία Καράβου,  Αρχαίου Θεάτρου (πρώην Σαλαμίνος) και Πινδάρου, Αχαρνές
Τρίτη 19:00-21:00
Τηλ. 6942092894

Ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Φυλής – Καματερού

Εκτενή ενημερωτική δράση σε κεντρικά σημεία της πόλης των Άνω Λιοσίων πραγματοποίησε η Τ.Ο. Φυλής όπου έγινε διανομή της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλά και ενημερωτικού εντύπου  υλικού σχετικά με τα επαχθή  μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση μειοψηφίας των Σαμαροβενιζέλων, αλλά και τις παράνομες πολιτικές διώξεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των υπολοίπων συναγωνιστών.

Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε θετικότατη. Αυτό βέβαια φάνηκε και στις τελευταίες εκλογές όπου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  απέσπασε ποσοστό 13,74% αυξάνοντας τα ποσοστά της και στον Δήμο Φυλής.

Η Χρυσή Αυγή στο 0,29% και χωρίς επιχορήγηση στάθηκε δίπλα στους Έλληνες και συνεχίζει να στέκεται  στο 9,4%  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ .

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στέκεται δίπλα στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό και συνεχίζει την πολιτική της μάχη εναντίον των παγκόσμιων τοκογλύφων και των ντόπιων πολιτικάντηδων που τους υπηρετούν. Το Κίνημα μας θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση τον αγώνα για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και κοινωνική δικαιοσύνη μεταφέροντας σε κάθε περιοχή της Ελλάδος το ξεκάθαρο μήνυμα του αρχηγού μας μέσα από το άνδρο της δημ(ι)οκρατίας : Είστε μια θλιβερή κυβέρνηση μειοψηφίας που πρέπει να πέσει. Δεν μπορείτε να μου λυγίσετε την ψυχή ό,τι κι αν κάνετε.

ΦΥΛΗΣ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ:
Πλατεία Μητροπόλεως
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Τηλ. 6971 591201

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Ιουνίου η τακτική εβδομαδιαία ομιλία στα γραφεία του Πυρήνα μας με την συμμετοχή πολλών φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος.

Αρχικά, έλαβε τον λόγο ο επικεφαλής του Πυρήνα ο οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις εστιάζοντας στις πρόσφατες ομιλίες, στο «κυνοβούλιο», του Αρχηγού και των Συναγωνιστών μας στις οποίες ξεμπρόστιασαν με αδιάσειστα στοιχεία όλο το σύγχρονο πολιτικό και δικαστικό σύστημα και την πολιτική σκευωρία που έχουν στήσει εναντίον του Κινήματος μας.

Εν συνεχεία, έλαβε τον λόγο η Συναγωνίστρια Ρ.Τ. η οποία στην ομιλία της αναφέρθηκε εκτενώς στην επαναστατική δυναμική του Κινήματος της Χρυσής Αυγής καθώς και στην επόμενη ημέρα του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, ειδικά βέβαια στην εντατικοποίηση του Αγώνα μας στην τοπική κοινωνία.

Τόνισε πως είναι απαίτηση του Ελληνικού λαού η άμεση αποφυλάκιση του Αρχηγού και όλων των Εθνικιστών πολιτικών κρατούμενων.

Ως είθισται η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο καθώς και με τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Πυρήνας Κέρκυρας
Πολυχρονίου Κωνσταντά 2 (Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη – Σαρόκο)
Παρασκευή 19.00 – 21.00 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-kerkura-fulh-kamatero-acharnai-thrakomakedone#ixzz342Krmm8H

Exit mobile version