Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν μπορείς να ανατρέψεις κάτι που έχει ήδη ανατραπεί

Δεν μπορείς να ανατρέψεις κάτι που έχει ήδη ανατραπεί

Δακρύβρεχτο άρθρο πλήρες ψευδών έγραφε η βρεττανική εφημερίδα Observer εναντίον της Χρυσής Αυγής. Αναμασώντας τις ανοησίες των εγχώριων ηλιθίων της δημοσιογραφίας, ο Observer κάνει λόγο για «ύμνους των SS», συμπληρώνοντας τις με την «αφέλεια» ενός καπιταλιστή που προσπαθεί να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του κάνοντας λόγο για «στρατιωτικούς σχηματισμούς» και λοιπές φαιδρότητες.

Αντιλαμβανόμεθα πλήρως ότι «το χρήμα τυφλώνει», όπως και άλλες δραστηριότητες, όμως θα έπρεπε, το ξαναλέμε, να υπάρχουν όρια στην δημοσιογραφική αλητεία και το ψεύδος. Υπάρχουν άλλωστε και οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, οι οποίοι όμως «πάνε περίπατο», όταν ο εκάστοτε αρθρογράφος «χαρτζιλικώνεται» για να υβρίσει τους εχθρούς μίας συγκεκριμένης οικονομικής, πολιτικής και μιντιακής ελίτ.

Πάμε, όμως, στον πυρήνα του άρθρου, που κατέληξε να γίνει τίτλος των εν Ελλάδι αναδημοσιεύσεων του εν λόγω λιβελογραφήματος, ότι δηλαδή «η Χρυσή Αυγή είναι νεοναζί αποφασισμένοι να ανατρέψουν τη δημοκρατία». Η ανοησία αυτή που υπολείπεται λογικής βάσης, αξίζει μίας απαντήσεως, αναδεικνύοντας τα λογικά σφάλματα που εμπεριέχει.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει δημοκρατία για να ανατραπεί. Πέραν της υποθέσεως της Χρυσής Αυγής και των αποδείξεων για μία κλίκα επίορκων που υπακούουν πολιτικές εντολές για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της Νέας Δημοκρατίας, υπάρχουν και άλλες πτυχές της όλης ιστορίας που αξίζουν της προσοχής μας. Η κατάργηση της διάκρισης των εξουσίας και συνεπώς η κατάλυση του πολιτεύματος γίνεται σαφής και από τις καταγγελίες για παρεμβάσεις προς όφελος υπουργών της ΝΔ, αλλά και από την υπόθεση της Energa, όπου το κράτος απεμπόλησε τα δικαιώματα του επειδή συνήγοροι υπεράσπισης ήταν ο Βορίδης και ο Μαρκογιαννάκης.

Αν η Χρυσή Αυγή πίστευε πραγματικά ότι το ιδανικό πολίτευμα ήταν ένα απολυταρχικό πολίτευμα, όπου δεν υπάρχει διάκριση των εξουσιών, τότε πραγματικά θα άξιζε να ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία, τον μοναδικό πολιτικό φορέα που εμπράκτως κατέλυσε την Δημοκρατία και εγκαθίδρυσε στην Ελλάδα τον απολυταρχισμό της κλεπτοκρατίας. Ή εναλλακτικά θα μπορούσαμε να στηρίξουμε την «Ελιά», ομνύοντας πίστη στον πυρήνα του απολυταρχικού αυτού καθεστώτος, δηλαδή τη μίζα, τη ρεμούλα και την κλεψιά.

Αντ’ αυτού η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός εναπομείναν θεματοφύλακας της Δημοκρατίας, της Συνταγματική Νομιμότητας και Ομαλότητας, όντας θύμα της χούντας του μνημονίου, των συμφερόντων και των κλεφτών. Ως εκ τούτου τα προβοκατόρικα αυτά δημοσιεύματα ας τα απευθύνουν στον Κιμ Γιονγκ Ουν των Βαλκανίων, τον Αντώνη Σαμαρά, για την κυριαρχία του οποίου προφητικά τιτλοφορήθηκε το βιβλίο του Μάο Τσε Τούγκ, «Νέα Δημοκρατία».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/den-mporeis-na-anatrepseis-kati-pou-echei-hdh-anatrapei#ixzz344YjNkkR

Exit mobile version