Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Ιγνατίου συνεχίζει να τσιρίζει υστερικά: «Εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή»

Ο Ιγνατίου συνεχίζει να τσιρίζει υστερικά: «Εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή»

Έχει καταντήσει γραφικός και του το λέμε μετά λύπης. Ο πράκτορας του MEGA στις ΗΠΑ, ο μεταφέρων την φωνή της Αμερικής στο κανάλι του «εθνικού εργολάβου» έχει αρχίσει και γίνεται εντόνως μονότονος, απαιτώντας σε κάθε άρθρο του τον «δημοκρατικότατο» αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις εκλογές. Έχει μάλιστα αρχίσει να θυμίζει τον Κάτων, ο οποίος σε κάθε ομιλία του ασχέτως θέματος απαιτούσε την καταστροφή της Καρχηδόνας, με αντεστραμμένο νόημα, αφού είναι προφανώς ότι οι αντίπαλοι της Χρυσής Αυγής είναι η «Καρχηδόνα».

Σε άλλο ένα άρθρο του επαναλαμβάνει σαν παπαγάλος την επιθυμία των αφεντικών του, να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Δεν γνωρίζουμε αν οι επικυρίαρχοι ενημερώνουν τον Ιγνατίου και για τους λόγους ή αν απλά του λένε τι να γράψει, όμως σε κάθε περίπτωση ας τον ενημερώσουμε για τα αίτια αυτών που γράφει.

Οι ίδιοι που άνοιξαν τις πύλες στον Αττίλα είναι και αυτοί που έχουν αρπάξει την Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδος. Φοβούνται τώρα ότι η Χρυσή Αυγή, ένας Κίνημα Ανάκτησης της Εθνικής Κυριαρχίας, θα τους προκαλέσει γεωστρατηγική βλάβη, αφού θα χάσουν ένα πολύ στρατηγικό σημείο της υφηλίου ή τουλάχιστον θα πρέπει να πληρώσουν για την διέλευση τους, σε αντίθεση με την ενδοτική πολιτική των ενταύθα πολιτικάντηδων.

Σε κάθε περίπτωση έχει αρχίσει και γίνεται κουραστική η εμμονή του Ιγνατίου. Επειδή, όμως, εμείς διακατεχόμενοι από ανθρωπιστικά συναισθήματα, δεν μπορούμε να βλέπουμε έναν συνάνθρωπο μας να υποφέρει, έχουμε να του δώσουμε μία φιλική συμβουλή, που θα τον γλιτώσει από πολλά βάσανα, καθώς θα παρακολουθεί την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Όπως μαρτυρούσε τις προάλλες ο «Βηματοδότης», της φιλικής του εφημερίδας «Το Βήμα», ο πρωθυπουργός στο συρτάρι του έχει φάρμακα… πολλά φάρμακα, για την φαρυγγίτιδα. Είμαστε σίγουροι πως ο αλτρουιστής πρωθυπουργός μας δεν θα έχει αντίρρηση να τα μοιραστεί με τον Ιγνατίου, όπως άλλωστε προμήθευσε και τον Στουρνάρα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-ignatiou-sunechizei-na-tsirizei-usterika-ektos-nomou-h-chrush-augh#ixzz344qrcGHg

Exit mobile version