Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα θέατρο του παραλόγου: Παραιτήθηκε ο Κουβέλης, αλλά παραμένει πρόεδρος της Δημάρ!

Τα θέατρο του παραλόγου: Παραιτήθηκε ο Κουβέλης, αλλά παραμένει πρόεδρος της Δημάρ!

Αυτό το κόμμα που «τρώγεται με τα ρούχα του» ήταν πριν ένα χρόνο στην κυβέρνηση!

Η Κεντρική Επιτροπή της Δημάρ αποφάσισε ότι δεν τίθεται θέμα παραίτησης: O Κουβέλης παραμένει μόνος και αδιαφιλονίκητος ηγέτης του 1,2% μέχρι τον Σεπτέμβρη! Τα στελέχη της Δημάρ αποφάσισαν να κάνουν τα μπάνια τους και να επανέλθουν στο ζήτημα της παραίτησης του Κουβέλη ξανά τον Σεπτέμβριο.

Μεγάλο ερώτημα παραμένει εάν η Δημάρ θα έχει στελέχη και βουλευτές τον ερχόμενο Σεπτέμβρη αφού η δυσαρέσκεια και οι αποχωρήσεις από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος αυξάνονται συνεχώς.

Η συνεδρίαση έγινε μέσα σε βαρύ κλίμα ενώ αίσθηση προκάλεσε η απουσία του Γρηγόρη Ψαριανού, που δέχθηκε κριτική για τις προσωπικές επιθέσεις στον Φώτη Κουβέλη, και του Ανδρέα Παπαδόπουλου, απουσίες που ερμηνεύτηκαν ως προανάκρουσμα αποχωρήσεων.

Η κεντρική διαμάχη στην Δημάρ είναι εάν θα πάνε στον Σύριζα ή στο Πασόκ/Ελιά. Παρόλα αυτά ο Κουβέλης τόνισε ότι πρώτιστη αναγκαιότητα είναι η κατοχύρωση του αυτόνομου ρόλου της ΔΗΜΑΡ!

Υπενθυμίζουμε στους Δημαρίτες ότι βρίσκονται στο 1,2% και με αυτό το ποσοστό μόνο στο σπίτι τους μπορούν να πάνε!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-theatro-tou-paralogou-paraiththhke-o-koubelhs-alla-paramenei-proedros-th#ixzz344uqMBeF

Exit mobile version