Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέο «ψαλίδι» στις συντάξεις με «εντολή Σαμαρά»

Νέο «ψαλίδι» στις συντάξεις με «εντολή Σαμαρά»

Η προπαγανδιστική γραμμή που τήρησαν προεκλογικά τα κανάλια των εργολάβων ήταν η διασπορά του τρόμου για την διατάραξη της «κυβερνητικής σταθερότητας» και τις «καταστροφικές συνέπειες» που θα είχε αυτό για την Ελλάδα. Στόχος των «ενημερωτών» ήταν οι συνταξιούχοι, που είναι και η κύρια δεξαμενή ψήφων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Στόχος τους να τρομοκρατήσουν τους συνταξιούχους ότι αν δεν ψηφίσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, θα τους μειωθεί η ήδη πενιχρή σύνταξη.

Τελικώς οι εκλογές πέρασαν και τώρα διαβάζουμε ότι από 1η Ιουλίου, οι συντάξεις πρόκειται να υποστούν νέες μειώσεις ύψους 5,2%. Δηλαδή «και κερατάδες και δαρμένοι» οι συνταξιούχοι που πιάστηκαν κορόιδα και στήριξαν την συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας. Και τους κορόιδεψαν και τους μειώνουν την σύνταξη.

Όμως σα να μην έφτανε αυτό, έπρεπε να υπάρξει και το ανάλογο «δούλεμα» από τους ταγούς της συγκυβέρνησης των αυτοκτονιών και της απελπισίας, αφού όπως είπε ο διοικητής του ΕΤΕΑ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega: «Τελικά ο συνταξιούχος θα έχει μικρότερη μείωση επί του συνολικού ποσού γιατί ενδέχεται με τη μείωση του 5,2% να πέσει σε κλίμακα και να πληρώσει μικρότερο φόρο».

Επόμενο βήμα είναι να τους κόψουν τελείως την σύνταξη και να τους καλέσουν να πανηγυρίσουν, γιατί τώρα «θα πάρουν κοινωνικό μέρισμα»… 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/neo-psalidi-stis-suntajeis-me-entolh-samara#ixzz34BtCOINc

Exit mobile version