Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν η κυβερνητική εκπρόσωπος αποκαλούσε μαζοχιστή τον υπουργό οικονομικών και εθελόδουλο τον πρωθυπουργό

Όταν η κυβερνητική εκπρόσωπος αποκαλούσε μαζοχιστή τον υπουργό οικονομικών και εθελόδουλο τον πρωθυπουργό

Το ότι η Νέα Δημοκρατία και ο νέος κυβερνητικός σχηματισμός είναι ένας εσμός αποτυχημένων πολιτικάντηδων, που ειδικεύονται στην κωλοτούμπα, είναι κάτι που γνωρίζει ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός. Μία ιστορία ερχόμενη από το εγγύς παρελθόν αρκεί για να αποδείξει του λόγου το αληθές, με τον πιο τραγελαφικό τρόπο.

Βρισκόμαστε στον Ιανουάριο του 2012, όταν την χώρα κυβερνά ο Λουκάς Παπαδήμος, με την αγαστή συνεργασία της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του αποκόμματος Καρατζαφέρη. Η ΝΔ έχει μόλις αλλάξει ρότα από το «αντι-μνημόνιο» στο μνημόνιο και κάποιοι αργόστροφοι δεν έχουν πάρει ακόμα το μήνυμα, συνεχίζοντας να τραβάνε δική τους ρότα, ίσως επειδή τότε ήταν παραγκωνισμένοι από τον ολετήρα της Ελλάδας, Κιμ Γιονγκ Ουν των Βαλκανίων, Αντώνη Σαμαρά.

Διευθυντή του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού είναι τότε ο κ. Χαρδουβέλης, τωρινός υπουργός οικονομικών, ενώ η Σοφία Βούλτεψη βρισκόταν σπίτι της, έχοντας αποτύχει να εκλεγεί στις εκλογές του 2009. Η Σοφία Βούλτεψη περνά το νεκρό χρόνο της αρθρογραφώντας σε ιστολόγιο ενημέρωσης, επιτιθέμενη σφόδρα στην μνημονιακή πολιτική του κόμματός της και τον Διευθυντή του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού. Μεταφέρουμε επίμαχα αποσπάσματα, προ του απαραίτητου σχολιασμού:

«Όπου και να στραφείς, πάντα πάνω σε κάποιον εθελόδουλο θα πέσεις, έτοιμο να εξηγήσει, να δικαιολογήσει, να ταυτιστεί με τη γνώμη των δανειστών.

Από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό των Οικονομικών ως τους αρμόδιους (λέμε τώρα) υπουργούς, γενικούς γραμματείς, πρώην και επίδοξους καταστροφείς της χώρας.

Σα να μην μας έφθαναν όλοι αυτοί, τελευταίως προστέθηκε και καινούργιος «αναλυτής» των ψυχαναγκαστικών προβλημάτων των δανειστών μας.

Πρόκειται για τον διευθυντή του Οικονομικού Γραφείου του κ. Παπαδήμου, Γκίκα Χαρδούβελη, ο οποίος στα διαλείμματα προσφοράς των υπηρεσιών του μεταξύ Σημίτη και Παπαδήμου (πάντα από το ίδιο πόστο), κάνει και τον καθηγητή στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.»

«Ειδικά ο κ. Χαρδούβελης, αντί να προσπαθεί να μας πείσει ότι πρέπει να δεχθούμε την τιμωρία μας από τους ανίκανους εκπροσώπους των δανειστών μας, να φροντίσει να κόβουμε εισιτήρια στα μουσεία μας, όπου παραμένουν όσα εκθέματα μας επέτρεψαν να κρατήσουμε στη χώρα μας οι αρχαιοκάπηλοι «μεγάλοι τιμωροί».

Υ.Γ. Αν είναι μαζοχιστής και του αρέσουν οι τιμωρίες, κάτι θα βρεθεί και γι’ αυτόν…»

Μαζοχιστής ο νυν υπουργός οικονομικών της κυβέρνησης, λοιπόν, και εθελόδουλος από κοινού με τον νυν πρωθυπουργό και πρόεδρο του κόμματος της Βούλτεψη, Αντώνη Σαμαρά. Από κοινού διότι την εποχή που γραφόταν το άρθρο της Βούλτεψη, ο Σαμαράς ήταν από τους πιο φανατικούς υπερασπιστές του Μνημονίου, αφού μόλις είχε μπει στην κυβέρνηση. Ας μην προσβάλλεται, λοιπόν, ο Σαμαράς και το Προεδρείο όταν κάποιος αποκαλεί τον πρωθυπουργό εθελόδουλο και προσκυνημένο. Όποιος το κάνει αυτό, απλώς παραθέτει τα λόγια της Κυβερνητικής Εκπροσώπου. Λόγια όχι, τόσο μακρινά, αφού γράφηκαν μόλις το 2012…

Βεβαίως, αν ρωτήσει κανείς σήμερα την Βούλτεψη, θα αρνηθεί τα λεγόμενα της, αποδίδοντάς τα σε μίαν άλλη εποχή. Λογικό, αφού πλέον υπουργοποιήθηκε και ως γνωστόν η υπουργοποίηση λειτουργεί ως σιωπητήριο για τους πολιτικάντηδες. Έχει αξία, όμως, να δούμε και να γνωρίζουμε τους τακτικισμούς των κομμάτων της κλεπτοκρατίας που πάντοτε διαθέτουν ανθρώπους να τους ψευδοαντιτίθενται και να συγκεντρώνουν ψήφους αντιφρονούντων. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/otan-h-kubernhtikh-ekproswpos-apokalouse-mazochisth-ton-upourgo-oikonomikwn#ixzz34EfaNQs8

Exit mobile version