Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πέλλα: Ο Σαμαράς υπουργοποίησε τοπικό βουλευτή υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής

Πέλλα: Ο Σαμαράς υπουργοποίησε τοπικό βουλευτή υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής

Διόρισαν υπουργό ένα βουλευτή από την Πέλλα για να ανακόψει την ραγδαία άνοδο της Χρυσή Αυγής στον νομό.

Έντονα τα σχόλια στα πολιτικά πηγαδάκια στην Π.Ε. Πέλλας για τον λόγο της υπουργοποίησης του βουλευτή του νομού Γ.Καρασμάνη.

Στο νομό Πέλλας κυριαρχεί το αγροτικό στοιχείο και δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο τοπικός βουλευτής έγινε υπουργός αγροτικής ανάπτυξης! Έτσι λοιπόν συζητιέται έντονα το πρόσφατο πολιτικό γεγονός και το συνδυάζουν με την κατακόρυφη άνοδο της Χρυσή Αυγής στο νομό και δη στον αγροτικό πληθυσμό.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις πρόσφατες ευρωεκλογές ο Λαϊκός Σύνδεσμος στην Πέλλα κατέλαβε την πρώτη θέση σε αύξηση ποσοστών στην επικράτεια κάνοντας τους αναλυτές να ψάχνουν έντρομοι τους λόγους! Να αναφέρουμε επιπλέον ότι το ρεκόρ στους Δήμους κατέχει ο Δήμος Σκύδρας όπου η Χρυσή Αυγή κατάφερε να αναρριχηθεί στο απίστευτο ποσοστό του 17%!

Σύμφωνα τα τελικά αποτελέσματα του νομού, η Χρυσή Αυγή από το 7,35% που είχε πάρει στις βουλευτικές εκλογές του 2012 έφτασε στο 12,87% καταγράφοντας αύξηση κατά 5,53%Τη μεγαλύτερη άνοδο σ’ ολόκληρη τη χώρα! Σε απόλυτους αριθμούς από τις 6.937 ψήφους των εκλογών του 2012, το Κίνημα έφτασε τις 11.334.

Όλα για τις ψήφους της Χρυσής Αυγής λοιπόν…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pella-o-samaras-upourgopoihse-topiko-bouleuth-upo-ton-fobo-ths-chrushs-augh#ixzz34FFMw2PT

Exit mobile version