Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δυσαρέσκεια ΔΝΤ για τις μη ελεγχόμενες δικαστικές αποφάσεις στην Ελλάδα

Δυσαρέσκεια ΔΝΤ για τις μη ελεγχόμενες δικαστικές αποφάσεις στην Ελλάδα

Όσα αποκρύπτει η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και φυσικά οι καθεστωτικοί παπαγάλοι της εργολαβικής «ενημέρωσης», αποκαλύπτονται ξεκάθαρα στην έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Έκθεση η οποία βεβαίως δεν περιορίζεται σε θέματα οικονομικής φύσεως αλλά απλώνεται σε κάθε τομέα του κρατικού μηχανισμού.

Εξέχουσας σημασίας είναι το τμήμα της έκθεσης το οποίο αναφέρεται στο έργο της δικαστικής εξουσίας. Δίχως περιστροφές, η έκθεση περιγράφει τη δυσαρέσκεια των διεθνών δανειστών για αρνητικές – όπως τις χαρακτηρίζει- αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων, οι οποίες δεν συμβάλλουν στην υλοποίηση των συμφωνηθέντων μεταξύ κυβέρνησης και ΔΝΤ.

Προκειμένου να αρθούν αυτά τα εμπόδια, αλλά και τυχόν άλλα τα οποία θα προκύψουν μελλοντικά, οι διεθνείς τοκογλύφοι απαιτούν από τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά την ωμή παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης.

Επί της ουσίας, το ΔΝΤ καλεί τα εγχώρια πολιτικά ανδρείκελα της μνημονιακής συγκυβέρνησης να προβούν σε ενέργειες με τις οποίες θα κρίνεται οικονομικά απαγορευτική η προσφυγή των Ελλήνων στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, έναντι παράνομων και αντισυνταγματικών αποφάσεων της Χούντας. Με πολύ απλά λόγια, η έκθεση του ΔΝΤ επισημαίνει ότι μέχρι σήμερα «άστοχες» αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης θα αποφευχθούν δια της αλματώδους αύξησης των δικαστικών εξόδων, με στόχο οι θιγόμενοι από το πρόγραμμα του ΔΝΤ να αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά σε δικαστική διαμάχη κατά των κυβερνητικών αποφάσεων.

Πρόκειται σαφώς, περί μιας νόρμας προς την Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά δια της οποίας επιχειρείται η ποδηγέτηση της ανεξάρτητης δικαστικής εξουσίας από την εκτελεστική. Χαρακτηριστικό της ασυδοσίας του ΔΝΤ, υπό τις ευλογίες και την ένοχη σιωπή της Χούντας, είναι το γεγονός πως η έκθεση αναφέρει ότι ακόμα και σε περιπτώσεις δικαστικών αποφάσεων οι οποίες θα καθυστερούν την εφαρμογή των συμφωνιών κυβέρνησης-ΔΝΤ, θα λαμβάνονται μέτρα συμψηφισμού!

Καθίσταται ξεκάθαρο πως η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά έχει αλυσοδέσει τον Ελληνικό Λαό, προσφέροντάς τον ως πρόβατο επί σφαγή στις διαθέσεις των τοκογλύφων. Οι καθεστωτικές θριαμβολογίες περί πρωτογενούς πλεονάσματος και ανάπτυξης δεν είναι παρά οι προσπάθειες απόκρυψης της πιο σκληρής Τυραννίας η οποία δεν έρχεται, αλλά είναι ήδη εδώ.

Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν μπορεί κανείς να τρέφει ψευδαισθήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι. Η Εθνική Αντίσταση γίνεται Καθήκον κάθε Πατριώτη και Εθνική Αντίσταση σημαίνει αναμφίβολα στήριξη στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dusareskeia-dnt-gia-tis-mh-elegchomenes-dikastikes-apofaseis-sthn-ellada#ixzz34NDQqkSz

Exit mobile version