Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζουν να ανυψώνονται αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο ψευδοκράτος των Σκοπίων

Συνεχίζουν να ανυψώνονται αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο ψευδοκράτος των Σκοπίων

Στα πλαίσια μιας προσπάθειας της ηγετικής κλίκας του κρατιδίου των Σκοπίων να πείσει πρωτίστως τους πολίτες της (και την παγκόσμια κοινότητα) ότι αποτελούν απογόνους των αρχαίων ένδοξων Μακεδόνων, άλλο ένα άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στήθηκε εντός της πρωτεύουσας του κρατιδίου.

Όπως πληροφορούμαστε από το βαλκανικό περισκόπιο, το οποίο αναπαράγει δημοσίευμα της σκοπιανικής εφημερίδας «Βέτσερ», ο υπουργός παιδείας και επιστημών και ο δήμαρχος της συνοικίας Αεροντρόμ της πόλης των Σκοπίων, τέλεσαν τα αποκαλυπτήρια του νέου μνημείου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην αυλή του πρώτου δημοτικού σχολείου του Δήμου. Επίσης, ο δήμαρχος ανακοίνωσε την δημιουργία και άλλων ανάλογων έργων στο προσεχές διάστημα.

Παρά το γεγονός ότι ουκ ολίγες φορές επιστήμονες από όλο τον κόσμο έχουν διαλύσει τους ανιστόρητους σκοπιανικούς ισχυρισμούς, η ηγετική κλίκα του κρατιδίου συνεχίζει τις χιμαιρικές της επιδιώξεις που εδώ και χρόνια έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια του γραφικού, κόντρα σε κάθε έννοια ιστορικότητας και αλήθειας.

Περιφερειακή οργάνωση Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης
Δημήτριος Π. Μιμίδης – Τ. Ο. Καβάλας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunechizoun-na-anupswnontai-agalmata-tou-megalou-alejandrou-sto-pseudokrato#ixzz34WtVIfk2

Exit mobile version