Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νεοδημοκρατική πρόκληση από την Μισέλ Ασημακοπούλου: Τώρα λέει ότι λυπάται για το ξύλο στις καθαρίστριες

Νεοδημοκρατική πρόκληση από την Μισέλ Ασημακοπούλου: Τώρα λέει ότι λυπάται για το ξύλο στις καθαρίστριες

Μόνο ως πρόκληση μπορεί να περιγραφεί το περιστατικό με τις δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν μεταξύ των δυνάμεων των ΜΑΤ και των απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου οικονομικών.

Οι καθαρίστριες είχαν την «τιμή» να νιώσουν τις πρώτες εντολές του νέου Υπ. ΠΡΟΠΟ, Κικίλια, αφού ξυλοκοπήθηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ, που σκοπό τους είχαν να τις απομακρύνουν «με κάθε τρόπο» από την είσοδο του υπουργείου οικονομικών. Και εκεί είναι που ξεκινά ο νεοδημοκρατικός παραλογισμός.

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, έσπευσε να κάνει δηλώσεις σχετικά με το ζήτημα, τις οποίες σας παραθέτουμε: «Ανθρώπινα, αισθάνομαι απέχθεια γι’ αυτό που συνέβη. Δεν είμαι, όμως, νομικά αρμόδια να κινήσω διαδικασίες σε ό,τι αφορά τα ΜΑΤ, αλλά πρέπει να γίνεται κάτι τέτοιο, παντού και πάντα… Είναι δεδομένο ότι πρέπει να γίνεται αυτό, όταν υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές στον διοικητικό και κρατικό μηχανισμό και πρέπει να αποδίδονται ευθύνες μέσα από διαδικασίες»

«Ανθρώπινα, αισθάνομαι αυτό που αισθάνονται όλοι όταν βλέπουν αυτήν τη σκηνή και τις γυναίκες αυτές τις έχω γνωρίσει, επειδή είχαν έρθει στο γραφείο μου. Και έχουμε πιει στο γραφείο μου τότε και ένα τσίπουρο μαζί, παραγωγής μου. Έχω ακούσει τον πόνο τους και υπάρχει το πολιτικό επίπεδο και η εθνική ανάγκη, αλλά υπάρχει και το ανθρώπινο επίπεδο…Τι να κάνουμε, όμως; Να μη σεβαστούμε τη Δικαιοσύνη

Θυμίζουμε την ροή των γεγονότων, ώστε να καταδειχτεί η έλλειψη ντροπής πίσω από τις δηλώσεις της Μισέλ. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε τις καθαρίστριες, αποφασίζοντας την αναστολή της απόλυσης τους, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση τους. Ακολούθως η τρόικα εξέφρασε τις «ανησυχίες» της για «δικαστικές αποφάσεις που καθυστερούν τις μεταρρυθμίσεις», ήτοι όχι μόνο παρενέβησαν στα πολιτικά πράγματα της χώρας, αλλά έβαλαν «πόδι» και στα της δικαιοσύνης, μεμφόμενοι τους δικαστές για την εφαρμογή του νόμου. Ακολούθως ο Άρειος Πάγος, της συντοπίτισσας του Αθανασίου, αποφάσισε να αναιρέσει την αναστολή που διέταξε το Μονομελές Πρωτοδικείο, απολύοντας απευθείας τις καθαρίστριες.

«Τι να κάνουμε, όμως; Να μη σεβαστούμε τη Δικαιοσύνη;», λέει η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και εδώ είναι που γελάει κανείς, σκεπτόμενος ότι αυτό το λέει η εκπρόσωπος Τύπου ενός κόμματος, του οποίου ο προεδρεύων έβριζε δύο υπουργούς, επειδή μία απόφαση της δικαιοσύνης δεν του άρεσε. Τολμά και λέει κάτι τέτοιο, η εκπρόσωπος Τύπου ενός κόμματος που έχει καταλύσει τη δημοκρατία, επιβάλλοντας μία αντεθνική χούντα του μνημονίου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/neodhmokratikh-proklhsh-apo-thn-misel-ashmakopoulou-twra-leei-oti-lupatai-g#ixzz34XvC80EQ

Exit mobile version