Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Θα ήσασταν ελεύθεροι να μιλάτε αν συμφωνούσατε με το “δημοκρατικό” καθεστώς του Αθανασίου. Γιατί δεν λέτε κι εσείς ότι το μνημόνιο είναι ευτυχία… για κάποιους; Ένα πολύ ταιριαστό με την πολιτική (χμ… ας διορθώσω την ορθογραφία, πωλητική) κατάσταση της χώρας είναι το “τουμπουζα” Εδώ δεν έχει σύνορα δεν έχει καλοσύνη μπροστά πηγαίνει η τρόικα και πίσω της οι σκύλοι…
Αφιερωμένο στα σκυλιά του καθεστώτος που το φυλάνε πιστά για να διαπράττει εσχάτη προδοσία! Οι κυρίες του εφετείου κάνουν ό,τι μπορούν για να ανέβετε κι άλλο! Ο κύριος Αρβανίτης θα πρέπει να βγαίνει σε εκπομπές φιμωμένος κι όταν τον ρωτάνε να τα γράφει και να τα διαβάζουν άλλοι. Να δούμε τι άλλο θα κάνουν για να αποδείξουν ότι οι διώξεις είναι πολιτικές και για να σας βοηθήσουν να κερδίσετε την δίκη στην Χάγη. Και βέβαια θα βγείτε πιο δυνατοί από τις διώξεις, αν ξέρατε τι «όπλα» κρατάτε στα χέρια σας κάθε φορά που σας αδικούν πιστέψτε με θα χαιρόσασταν πολύ. Αυτές όλες οι αδικίες λάσπη ,οι φυλακίσεις αυτά θα είναι αργότερα τα «όπλα» σας, Υπομονή, καμιά φορά αλήθεια σας λέω θα ήθελα να ήμουν στην θέση σας, στην φυλακή δηλ. συνεχίστε και μην μας απογοητεύσετε εμάς και όλους αυτούς που σας ψήφισαν και σας πιστεύουν!!ακόμη δεν ήρθε η ώρα, όλα είναι γραμμένα !!! Η αντιπροσωπευτική δημοκρατία στην Ελλάδα θεμελιώθηκε στο μύθο της λαϊκής κυριαρχίας, ισχυρότατο έρεισμα μερικών οικογενειών, οι οποίες λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα. Αυτοί οι ανεπάγγελτοι/επαγγελματίες πολιτικοί, ασκούν μια υποτιθέμενη “δημοκρατική εξουσία” με την αμέριστη “συμπαράσταση” των αργυρώνητων ΜΜΕ (Μπόμπολας ,Αλαφούζος και λοιποί νταβατζήδες). Ο λαός ποδηγετούμενος από την καθεστωτική προπαγάνδα, ,ψηφίζει τα μέλη αυτών των οικογενειών νομίζοντας ότι επιλέγει. Νομίζει ότι εκπροσωπείται στο κοινοβούλιο από αυτούς τους “ζητιάνους” της ψήφου του, οι οποίοι μόλις καταλάβουν την εξουσία μεταμορφώνονται σε τυράννους.Όσον αφορά στην αρχή της πλειοψηφίας, στην οποία στηρίζεται, (θεωρητικά), το δημοκρατικό πολίτευμα, θαυμάστε: μετά το εκλογικό αποτέλεσμα των προσφάτων εκλογών, το 8% το οποίο αντιπροσωπεύει το πλέον “βαθύ” ΠΑΣΟΚ και μάλιστα στην απεχθέστερη μορφή του, κυβερνά τους Έλληνες πολίτες. Συγχρόνως, το τρίτο πολιτικό κόμμα του ελληνικού “κοινοβουλίου” διώκεται πολιτικά ,στη χειρότερη πολιτική σκευωρία που στήθηκε στη σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού κράτους. Στην ελληνική “δημοκρατία”, ιδιαιτέρως μετά το 1974, οι ηθικοί και ενάρετοι, οι αγνοί πατριώτες βρίσκονται “υπό διωγμόν”. Οι παράνομες φυλακίσεις των βουλευτών και των υπολοίπων συναγωνιστών του Λαϊκού Συνδέσμου την ίδια στιγμή που οι εγκληματικές συμμορίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κυκλοφορούν ελεύθερες συνεχίζοντας ακάθεκτες την εθνική προδοσία, αποδεικνύουν περίτρανα τα παραπάνω. Τους ενημερώνουμε ότι η “δημοκρατία” τους θα περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, όταν “έλθει το πλήρωμα του χρόνου”. Ζήτω η Νίκη!

Ρ.Τ.

“Μαύρη τρύπα” 400 εκατ. ευρώ στα έσοδα από τους φόρους στο πετρέλαιο θέρμανσης – Παίζουν με τις ζωές μας

Επιτέλους πρέπει να σταματήσει αυτή η γελοιότητα των ανακριτριών.. Επιτέλους βρείτε τρόπους να αλλάξουν. Ντροπιάζουν την δικαιοσύνη την οποία ο Έλληνας πάντα θα πιστεύει.

Γ.Δ.

Πρωτοφανής φίμωση και κατάλυση του Συντάγματος: Απαγόρευσαν στον Συναγωνιστή Αρβανίτη να μιλάει!

Συγχαρητήρια στον κύριο Αρβανίτη! Με την στάση που κράτησε μέσα και έξω από τα δικαστήρια. Είναι κύριος με Κ κεφαλαίο, ήρθε με την συμπαθέστατη κόρη του και ταυτόχρονα συνάδελφο του, δικηγόρο. Μας συγκίνησε η αγέρωχη στάση του και τα αληθινά του λόγια. Τέτοιους πολιτικούς θέλει αυτός ο τόπος! Επιτέλους ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους τα παπαγαλάκια του συστήματος, ότι οι χρυσαυγίτες λάμπουν όπως ο Χρυσός, έτσι έλαμπε σήμερα και ο κύριος Αρβανίτης σε αυτή την δύσκολη δοκιμασία.

Ε.Σ.

Μιχάλης Αρβανίτης: Ξεκάθαρη πολιτική δίωξη – Μου απαγόρευσαν να ομιλώ! ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα πήγα να πάρω την Χρυσή Αυγή από το περίπτερο της γειτονίας μου και τι να δω…πέφτει το μάτι μου πάνω σε μία Καθημερινή εφημερίδα. Κοιτάζω καλά μήπως κάνω λάθος και διαβάζω το αθλητικό ένθετο της, όχι δεν ήταν το αθλητικό ένθετο αλλά το εξώφυλλο της, και σαν πρώτη είδηση είχε ‘’Πρεμιέρα με νίκη της Βραζιλίας στο Μουντιάλ των αντιθέσεων’’. Μας δουλεύουν οι δημοσιογράφοι. Σήμερα η πρώτη είδηση είναι μία και δεν είναι αθλητικού περιεχομένου. Η εγγύηση των 30.000 ευρώ που θα δώσει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της Λίστα Λαγκάρτ. Φτηνά την γλυτώσατε κύριε Παπακωνσταντίνου. Πολύ φθηνά.

Λ.Ε.

Ηλίας Κασιδιάρης: Ελεύθερος ο Παπακωνσταντίνου, στη φυλακή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής!
Η κυβέρνηση κάνει θυσίες για το μέλλον του Ελληνικού λαού… Αλλά το μέλλον μας το καθορίζει η ίδια και όταν η ίδια δέχεται από την Τράπεζα της Ελλάδος οι πενιχροί μισθοί των Ελλήνων να παραμένουν μέχρι το 2030 καθηλωμένοι, πάει πεθάναμε από την πείνα οι Έλληνες και σίγουρα νεκροί δεν θα έχουμε μέλλον! Οι σημερινοί μισθοί δεν φτάνουν ούτε για την σίτιση μας κυρία κυβέρνηση!

Φ.Τ.

Στο πλευρό της Χρυσής Αυγής ο Ρώσος Εθνικιστής ηγέτης Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι – Η αλληλογραφία του με τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-14-iouniou-2014#ixzz34ZfRsaOE

Exit mobile version