Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Καλαμάτα, Πάτρα, Πύργος, Αχαρναί – Θρακομακεδόνες, Ηρακλείου

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Καλαμάτα, Πάτρα, Πύργος, Αχαρναί - Θρακομακεδόνες, Ηρακλείου

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών το απόγευμα του Σαββάτου, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια εξαιρετική ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Αχαΐας Μιχάλη Αρβανίτη. Την τελευταία ομιλία που του επέτρεψαν οι ταγοί της χουντικής εκτροπής στην Ελλάδα. 

Ο συναγωνιστής Αρβανίτης αναφέρθηκε στις πολιτικές διώξεις που έχει εξαπολύσει το ένοχο πολιτικό κατεστημένο εις βάρος του Κινήματος μας. Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες  τόνισε ο συναγωνιστής δεν λυγίζουν ποτέ όσες διώξεις και εάν υποστούν. Με πίστη στις ιδέες μας και στον Αρχηγό μας  θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, για την Πατρίδα μας και τον Ελληνικό λαό. Με το πέρας της ομιλίας του συναγωνιστή Αρβανίτη ακολούθησε προβολή με θέμα της ομιλίες του φυλακισμένου Αρχηγού μας και των βουλευτών του Κινήματος Χρήστου Παππά και Ιωάννη Λαγού στο κοινοβούλιο με θέμα την άρση της ασυλίας τους.

Προβολή βίντεο στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα προβολή με συνεντεύξεις των  συναγωνιστών βουλευτών της Χρυσής Αυγής έξω από τον άρειο πάγο, κατά την διάρκεια της απολογίας του συναγωνιστή και βουλευτή Μεσσηνίας Δημήτρη Κουκούτση.Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσα δεν έδειξαν τα κανάλια της διαφθοράς και τις παραπληροφόρησης, όπου λασπολογούν καθημερινά εις βάρος του Κινήματος μας με τις εντολές των μεγαλοκαναλαρχων -μεγαλοεργολάβων.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στις 2/6/2014, με θέμα ”Απολογισμός ευρωεκλογών και περιφερειακών εκλογών”

Την ομιλία ξεκίνησε ο συναγωνιστής Αχιλλέας Μαστορίδης ο οποίος αναφέρθηκε στο χειροπιαστό και αδιαμφισβήτητο γεγονός, ότι η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός νικητής των εκλογών ανεβάζοντας τα ποσοστά της σε όλους τους νομούς και τις περιφέρειες. Στην συνέχεια τόνισε ότι παρόλες τις πολιτικές διώξεις,  τις άδικες προφυλακίσεις του Αρχηγού μας και των υπολοίπων συναγωνιστών, παρόλο το κλίμα τρομοκρατίας προς τους οπαδούς μας και τις συνεχείς λασπολογίες εναντίων μας, αντέξαμε κερδίζοντας την μάχη σε αυτόν τον ύπουλο, ανέντιμο και καθόλου πολιτικό πόλεμο. Ο Ελληνικός λαός μίλησε και απαιτεί την άμεση αποφυλάκιση όλων!

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος ο οποίος ευχαρίστησε τους συναγωνιστές της Τ.Ο. Καλαμάτας οι οποίοι δήλωσαν παρόν ως εκλογικοί αντιπρόσωποι. Συναγωνιστές όλων των ηλικιών οι οποίοι την ημέρα των εκλογών διασφάλισαν τους ψήφους του κινήματος μας. Κλείνοντας την ομιλία του, επισήμανε ότι οι εκλογές τέλειωσαν, όμως ο αγώνας για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζεται, μπορεί το κίνημα μας να κέρδισε μία σπουδαία μάχη, όμως η πατρίδα μας είναι ακόμα υπό κατοχή και σίγουρα τα ”κοράκια” είναι έτοιμα να αρπάξουν και άλλη σάρκα από την πονεμένη μας πατρίδα, σάρκα την οποία τους την προσφέρουν ξεδιάντροπα αυτοί που ξεπουλάνε την πατρίδα μας.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προβολή βίντεο (Σάββατο 7/6/2014) στα γραφεία μας με θέμα ” Ξεφτίλισαν Το Σύστημα Ακόμα Μία Φορά”.

Ένας μικρός πρόλογος έγινε στην αρχή από τον Συναγωνιστή Κουράκο Νικόλαο, ο οποίος ευχαρίστησε τους συναγωνιστές από την Τ.Ο. Καλαμάτας, οι οποίοι στις 4/6/2014 στάθηκαν στο πλευρό των άδικα προφυλακισμένων συναγωνιστών, του Αρχηγού Ν.Μιχαλολιάκου  του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου Χ. Παππά και του βουλευτή Β Πειραιώς,  Ι. Λαγού, δηλώνοντας παρόν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης έξω από το κοινοβούλιο. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις κακές γλώσσες οι οποίες μιλάγανε για μικρή προσέλευση, τονίζοντας ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που μπορεί και μαζεύει χιλιάδες κόσμου σε τέτοιες έκτακτες εκδηλώσεις επισημαίνοντας ότι κανένα κόμμα δεν το κάνει αυτό . Το ΚΚΕ που υπερηφανεύεται για τις πολυπληθείς πορείες του, 1ον γίνονται ημέρες απεργιών, όπου όλοι οι απεργοί του δημοσίου κατεβαίνουν οργανωμένοι με συνδικάτα, και 2ον όποιος ημέρα απεργίας δεν πάει στην πορεία του ΠΑΜΕ, από απεργός κινδυνεύει να βρεθεί άνεργος. Στην συνέχεια ο συναγωνιστής Κουράκος αναφέρθηκε στην πρόσφατη απόφαση των ανακριτριών με τα απαράδεκτα μέτρα όπως κατ’ οίκων περιορισμός και 24ωρη φύλαξη εις βάρος του συναγωνιστή Κουκούτση Δημήτρη. Ο συναγωνιστής στην συνέχεια κάλεσε στο βήμα τον αδερφό του Δημήτρη Κουκούτση, συναγωνιστή Ηλία, ο οποίος την ημέρα της απολογίας του αδερφού του δεν έλειψε στιγμή από κοντά του. Έτσι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν πολλές κρυφές πτυχές από την ανάκριση/απολογία αλλά και νέα από τον Βουλευτή και συναγωνιστή Δημήτρη Κουκούτση.

Στην συνέχεια ακολούθησε η προβολή βίντεο με τις ομιλίες του Αρχηγού μας Ν. Μιχαλολιάκου, Χ, Παππά και Ι. Λαγού, οι οποίες στις 4/6/2014 έτριξαν συθέμελα το σάπιο ξενόδουλο κλεπτοκρατικό τόξο, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα την ύπουλη σκευωρία της πολιτικής δίωξης εναντίων του κινήματος μας. Σκοπός της προβολής ήταν να μπορέσουν οι οπαδοί μας να παρακολουθήσουν τις ομιλίες άνευ περίτεχνων μονταρισμάτων και εσκεμμένων επιλογών από τις ομιλίες για την γνωστή διαστρέβλωση/παραπληροφόρηση από τα προσκυνημένα, μνημονιακά τσοντοκάναλα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30

Ομιλία στην Τ.Ο. Αχαρνών – Θρακομακεδόνων

Ομιλία από τον συναγωνιστή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Νικόλαο Λεμοντζή, πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Αχαρνών – Θρακομακεδόνων, λίγες ώρες μετά από μία ακόμα άδικη και παράνομη προφυλάκιση, αυτή του συναγωνιστή Νίκου Κούζηλου. Ο Νικόλαος Λεμοντζής τόνισε ότι οι πολιτικάντηδες και το σάπιο σύστημά τους είναι τρομοκρατημένοι από τις αποκαλύψεις του Αρχηγού και των δύο συναγωνιστών στην Βουλή, ενώ ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους που μετά από μία ακόμη πολιτική δίωξη τα γραφεία μας είναι ασφυκτικά γεμάτα.

Τα βρώμικα σχέδιά τους δεν θα περάσουν έσω και ένας από εμάς να μείνει ελεύθερος θα αγωνίζεται για τις αρχές τις αξίες και τις ιδέες μας.

Οι Ιδέες μας όμως είναι καθαρές σαν κρύσταλλο. Ο ίδιος ο Αρχηγός μας, ο εμπνευστής των Ιδεών αυτών , είναι ικανοποιημένος γιατί βλέπει ότι όλα αυτά που πρεσβεύει εδώ και 30 χρόνια δεν πάνε χαμένα.

Δεν πρέπει να νιώθουμε κανέναν φόβο, μόνο υπερηφάνεια και να στεκόμαστε στο πλευρό των  Πόλιτικών κρατουμένων του Αρχηγού και των βουλευτών της 3ης πολιτικής δύναμης του τόπου.

Έχουμε ηθικό χρέος απέναντι στους συναγωνιστές  οι οποίοι διώκονται για τις ιδέες τους να σταθούμε δίπλα τους.

Με τον ΑΡΧΗΓΟ και τους υπόλοιπους συναγωνιστές μας παράνομα κρατούμενους η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν κάνει ούτε βήμα πίσω κατέληξε.

ΑΧΑΡΝΩΝ – ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ:
Πλατεία Καράβου,  Αρχαίου Θεάτρου (πρώην Σαλαμίνος) και Πινδάρου, Αχαρνές
Τρίτη 19:00-21:00
Τηλ. 6942092894

Ομιλία και δράση της Τ.Ο. Πύργου

Ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος καθώς και ενημέρωση για τις νέες πολιτικές διώξεις πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ομιλιών της Τ.Ο. Πύργου το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο συναγωνιστής Ν. Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στα εκλογικά αποτελέσματα της Ηλείας ανά περιοχή, τονίζοντας πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος αύξησε το ποσοστό του, κατά τρεις περίπου μονάδες. 536.442 υπερήφανοι Έλληνες επέλεξαν να μας στηρίξουν. Επέλεξαν να δώσουν ένα γερό χαστούκι στο σύστημα και να βροντοφωνάξουν ότι η προδοσία, το ξεπούλημα της Πατρίδος και οι παράνομες μεθοδεύσεις κατά ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, δεν θα περάσουν. Τι κι αν μας φίμωσαν, τι κι αν μας συκοφάντησαν, όσο κανέναν, τι κι αν κυριολεκτικά μας εξαφάνισαν. Κάποιοι δεν πείστηκαν! Κάποιοι δεν φοβήθηκαν! Κάποιοι τόλμησαν! Αυτό που παραδέχονται άπαντες είναι ότι πλέον η ψήφος στο Κίνημα μας είναι συνειδητή και δεν αποτελεί μια στείρα ψήφο διαμαρτυρίας ή αγανάκτησης.

Στη συνέχεια ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στο σατανικό σχέδιο που επεξεργάζονται η χούντα των Σαμαροβενιζέλων, όσον αφορά τη στέρηση των βουλευτικών προνομίων, τονίζοντας ότι έχει φωτογραφικό χαρακτήρα και αφορά μόνο την Χρυσή Αυγή. Στην πραγματικότητα, θέλουν να αποστερήσουν τους επιστημονικούς συνεργάτες από το Κίνημα, οι οποίοι κάνουν ομολογουμένως σπουδαία δουλειά.

Μετά το πέρας της ομιλίας όλοι σε στάση προσοχής ψάλαμε τον Εθνικό Ύμνο και στη συνέχεια πορευτήκαμε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης του Πύργου, διανέμοντας εκατοντάδες φυλλάδια και εφημερίδες.

Τιμή στους πεσόντες των Λεχαινών

Για πρώτη φορά πέρυσι, έπειτα από 35 χρόνια, στα Λεχαινά Ηλείας τελέστηκε μνημόσυνο για τους πεσόντες της  8ης  Ιουνίου 1948  από τους κομουνιστές και τα τάγματα του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ. Φέτος και κατόπιν προσκλήσεως από τους συγγενείς των θυμάτων, αντιπροσωπεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΥΡΓΟΥ κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των συμπατριωτών μας και μετά το πέρας της εκδήλωσης παρέμειναν στην περιοχή όπου συνομίλησαν με τους φιλόξενους κατοίκους.

ΠΥΡΓΟΣ:
Αγ. Γεωργίου και Υψηλάντου
Τετάρτη 10:00 – 13:00
Πέμπτη και Σάββατο 19:00 – 21:00

Δράσεις της Τ.Ο. Πατρών

Στις 30 Μαΐου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη συναγωνιστών της Τ.Ο Πατρών στο Διοικητή του Περιφ. Πανεπ. Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (Π.Π.Γ.Ν.Π)  όπου κατατέθηκε αναφορά για θέματα ασφαλείας, κλοπών που γίνονται σε τμήματα προμηθειών και τροφοδοσίας του  νοσοκομείου, για παράνομες αλλοδαπές αποκλειστικές νοσοκόμες και καταγγελιών εργαζομένων καθαριστριών για παραβίαση της σύμβασης εργασίας του νοσοκομείου, με την εταιρεία καθαρισμού όσον αφορά εργασιακά δικαιώματα κ.λπ..

Στις 2 Ιουνίου συναγωνιστές μας,  πραγματοποίησαν επίσκεψη στο γραφείο του Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας  και κατετέθη αναφορά με ανάλογο περιεχόμενο.

Μετά το τέλος των Αυτοδιοικητικών εκλογών και του Ευρωκοινοβουλίου, η Τ.Ο Πάτρας στα πλαίσια στοχευμένων δράσεων που θα αναλάβει, θα συνεχίσει να ενημερώνει τις Αρχές και τους φορείς, για την ανάδειξη των ποικιλόμορφων προβλημάτων του νομού.

Στόχος το κοινό καλό και η δίκαιη επίλυσή τους.

ΠΑΤΡΑ:
Γούναρη 54
Τετάρτη και Κυριακή 20:00 – 22:00

Ομιλία στην Τ.Ο. Ηρακλείου

Στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αναφέρθηκε,  στην ομιλία του προς τους συγκεντρωμένους συναγωνιστές και φίλους του Κινήματος ο συναγωνιστής Οδυσσέας Πατεράκης, χθες Τετάρτη 11/6, στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου, τονίζοντας την ανάγκη της εντατικοποίησης του αγώνα για την αποδόμηση της συστημικής προπαγάνδας και την προβολή των θέσεων της Χρυσής Αυγής σε ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό συμπατριωτών μας. Ευχάριστη έκπληξη η επίσκεψη Ισπανού συναγωνιστή, που απηύθυνε χαιρετισμό στους παρισταμένους, διακηρύσσοντας πως ο αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών εμπνέει κάθε Ευρωπαίο που αγωνίζεται για την Ευρώπη των Εθνών και την αποτίναξη του ζυγού των τοκογλύφων και των υποτακτικών τους.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
Ηροδότου 87 (περιοχή Ν. Αλικαρνασσό)
Τετάρτη 18.00-22.00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-kalamata-patra-purgos#ixzz34bA55XdG

Exit mobile version