Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΜΟΝΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ

ZAR

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Διαβάζοντας το κατηγορητήριο, όσον αφορά την Συναγωνίστρια και βουλευτή του Κινήματός μας κυρία Ελένη Ζαρούλια και προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουμε σε ποιο βαθμό έχει φθάσει πλέον η ασυδοσία και η θρασύτης αυτών που υποτίθεται ότι είναι ορκισμένοι λειτουργοί και θεράποντες της δημοκρατίας, του συντάγματος και της δικαιοσύνης, μόνο έναν χαρακτηρισμό μπορούμε να αποδώσουμε σε αυτό το νομικό τερατούργημα. Τραγελαφικό!

Ειλικρινά αυτός, ή αυτοί που συνέταξαν το κατηγορητήριο, δεν έχουν διόλου αιδώ και συνείδηση; Χωρίς να έχει κάποιος ιδιαίτερες γνώσεις Δικονομίας συμπεραίνει ότι είναι νομικά αδόκιμο και αστήρικτο, καταστρατηγώντας βασικές αρχές και θεσμούς του συντάγματος.

Σχολιάζουμε κάποια αποσπάσματα.

«Εσύ δε, αφότου εντάχθηκες στην παραπάνω οργάνωση, γνωρίζοντας και υποστηρίζοντας τις ως άνω αρχές της, ανελίχθηκες στην ιεραρχία αυτής και αναδείχθηκες ως εκ των επίσημων εκφραστών των θέσεων και παράνομων δράσεών της, αναφερόμενη απευθείας στον αρχηγό».

Μόνο και μόνο από το ύφος που ξεκινά το κατηγορητήριο, είναι σαν να κολάζει και να ποινικοποιεί την συμμετοχή στην Χρυσή Αυγή.  Αν ενθυμόμαστε καλά όταν ξεκίνησε η σκευωρία και οι διώξεις τον Σεπτέμβριο του 2013 είχε σαφώς επισημανθεί από πολλά πολιτικά πρόσωπα, ότι δεν διώκεται ένα κόμμα για τις ιδέες του, αλλά μια δήθεν εγκληματική οργάνωση που δρα μέσα στο κόμμα.

Είναι μάλιστα αυτονόητο ότι κάποιος θα ενταχθεί σε μια οργάνωση ή πολιτικό κόμμα ή εκδρομικό σύλλογο, με απαραίτητη προϋπόθεση να γνωρίζει και να υποστηρίζει τις αρχές που το διέπουν. Πού έγκειται το ποινικά κολάσιμο σε αυτή την περίπτωση;

Είναι επίσης σαφές ότι κάποιος για πολλούς λόγους, λόγω απαιτούμενων γνώσεων, εμπειριών και μακροχρόνιας συμμετοχής,  μπορεί να ανελιχτεί στην ιεραρχία μιας ομάδας και να αναδειχθεί σε επίσημο εκφραστή των  θέσεων και των πιστεύω της. Επίσης που είναι το ποινικά κολάσιμο;

Όσον αφορά τώρα το προνόμιο της Συναγωνίστριάς μας να αναφέρεται απευθείας στον Αρχηγό, θεωρούμε ότι είναι αυτονόητο αφού είναι ανδρόγυνο. Ειλικρινά αυτός που σύνταξε το κατηγορητήριο διαλογίστηκε αρκετό χρόνο για να το ανακαλύψει; Τώρα κάποιος θα πει, αναφέρεται σε κομματικό επίπεδο. Ακόμη και σε αυτό, πού είναι το παράνομο και μεμπτό;

«διακηρύσσοντας τις παραπάνω αρχές της οργάνωσης, με δημόσια ρητορική μίσους εναντίον του δημοκρατικού πολιτεύματος της χώρας και των θεσμών, αλλά και εναντίον ομάδων ή ατόμων, που στοχοποιούνται από τη “Χρυσή Αυγή” ως πολιτικοί ή φυλετικοί εχθροί της».

Θεωρούμε ότι ακόμη στην Ελλάδα δεν είναι ποινικά κολάσιμο το δικαίωμα του κάθε πολίτη, ή εκπροσώπου ομάδας πολιτών να εκφράζει και να διακηρύσσει τα πιστεύω και τις πεποιθήσεις του, όσο μη αποδεκτά και αν είναι αυτά. Το σύνταγμα δίνει το δικαίωμα στον καθένα να λέει και να σκέφτεται ότι θέλει. Για τους λόγους , τις θέσεις και γενικότερα για το ποιόν του αν είναι πολιτικό πρόσωπο, θα τον κρίνει ο Λαός μέσω της εκλογικής του ετυμηγορίας. Όσο για την ρητορική μίσους, η οποία εν τέλει δεν είναι μίσους, αλλά απλά ρητορική της αλήθειας και της αποκάλυψης των ανομιών του αστικού κατεστημένου, δεν στρέφεται εναντίον του δημοκρατικού πολιτεύματος της Χώρας, αλλά εναντίον μιας ξενόδουλης ανθελληνικής κυβέρνησης η οποία δεν έχει ουδεμία σχέση με το προαναφερόμενο πολίτευμα. Και ερωτούμε; Από πότε είναι ποινικά κολάσιμο το δικαίωμα ενός πολιτικού κοινοβουλευτικού χώρου να κρίνει και να κατακρίνει την κυβέρνηση για την καταστρεπτική και ανηλεή πολιτική της;

Και επιτέλους ποιοι είναι οι πολιτικοί και φυλετικοί μας εχθροί; Ας τους διευκρινίσουν για να τους μάθουμε και εμείς. Όπως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Γαϊτάνη βγήκε στο βήμα της βουλής και είπε οι μετανάστες είναι αδέλφια μας, έτσι και εμείς βάσει της ιδίας αρχής πολυφωνίας διατηρούμε το δικαίωμα να πούμε, ότι η αθρόα εισροή λαθρομεταναστών σε αυτή την Χώρα αποτελεί μια τεράστια πληγή θέτοντας βραχυπρόθεσμα σε ύψιστο κίνδυνο την Ελληνική κοινωνία, τους απλούς πολίτες και τον Πολιτισμό μας. Πουθενά δεν υποστηρίξαμε ότι πρέπει να τους εκτελέσουμε δημοσίως, ή να τους εξαφανίσουμε. Κανείς δεν τους κάλεσε εδώ, δεν τους θέλουμε και να επιστρέψουν στις Πατρίδες τους. Φυσικά δεν εννοούμε τους ευυπόληπτους οικογενειάρχες που είναι καθ όλα νόμιμοι και εργάζονται σκληρά για να συντηρήσουν την οικογένεια τους . Αναφερόμαστε σε αυτούς που επιβιώνουν παρασιτικά, που δεν διστάσουν να δολοφονήσουν, να ληστέψουν, να εγκληματήσουν, να βιάσουν. Σε αυτούς που παρότι φιλοξενούμενοι της μεγαλοψυχίας μας προσπαθούν να επιβάλουν τον θρησκευτικό τους φανατισμό, τον σκοταδισμό και τα πρωτόγονα ήθη και έθιμα στα οποία στηρίζονται και λειτουργούν οι κοινωνίες από τις οποίες μας κουβαλήθηκαν. Αυτούς δεν τους θέλουμε καν δίπλα μας. Είναι δικαίωμά μας και σαφώς δεν είναι ποινικά κολάσιμο.

Τέλος να σημειωθεί  ότι οι εφέτες ανακρίτριες με τα κατηγορητήρια τους καταλογίζουν σε όλους τους βουλευτές του κόμματος ότι γνώριζαν και επικροτούσαν τις παράνομες ενέργειες, όπως ανθρωποκτονίες, απόπειρες ανθρωποκτονιών, στοχοποιημένες επιθέσεις εμπρησμούς κλπ, “καθώς επρόκειτο για δραστηριότητα κατ’ εφαρμογή” των “καταστατικών αρχών” και επιδιώξεων της οργάνωσης.

Σε ποιες ανθρωποκτονίες, σε ποιες απόπειρες ανθρωποκτονιών, σε ποιες στοχευμένες επιθέσεις και εμπρησμούς και τέλος σε ποια «κατ εφαρμογή» των «καταστατικών αρχών» και επιδιώξεων, αναφέρονται;

Το μόνο επίσημο έγγραφο που αναφέρει τις καταστατικές μας αρχές είναι το ιδρυτικό καταστατικό που κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο και φέρει την υπογραφή της κυρίας Κουτζαμάνη. Τα περεταίρω ανθρωποκτονίες, απόπειρες, εμπρησμοί και ότι άλλο τέλος πάντων, είναι στημένες φαντασιοπληξίες και χονδροειδέστατες συκοφαντίες, προκειμένου να μπορέσει να συσταθεί το σαθρό κατηγορητήριο.

Στο κατηγορητήριο οι «κυρίες» ανακρίτριες συμπεριλαμβάνουν την δολοφονία Παύλου Φύσσα, ένα πραγματικά τραγικό γεγονός το οποίο χρησιμοποιήθηκε και έτυχε αντικείμενο εκμετάλλευσης  όσο τίποτα άλλο, από το αστικό καθεστώς προκειμένου να προβληθεί μια μεμονωμένη εγκληματική ενέργεια, ως συλλογική πολιτική ευθύνη, ενός ιδεολογικού χώρου και τις απόπειρες «ανθρωποκτονιών» σε βάρος μελών του ΠΑΜΕ, λες και είναι πρωτόγνωρο και πρωτοφανές γεγονός η συμπλοκή μεταξύ μελών διαφορετικών πολιτικών παρατάξεων. Όσον αφορά δεν τον κύριο Πουλικόγιαννη, αρχιτραμπούκο κομματοσυντήρητο  συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ που φιγουράριζε  τραυματισμένος, γιατί δεν συντάσσουν και εις βάρος του κατηγορητήριο για απόπειρες ανθρωποκτονίες  αφού υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό που τον δείχνει να κρατάει ρόπαλο και να χτυπά αλύπητα;

Όσον αφορά τώρα την δολοφονία Λούκμαν, ένα επίσης τραγικό γεγονός που διαπράχθηκε για χάριν γούστου, από δυο ανεγκέφαλους ψυχωτικούς, παρόλο που οι δράστες έχουν αρνηθεί οιαδήποτε σχέση με την Χρυσή Αυγή η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη επιμένει να το καταλογίζει σ’ εμάς.

Αναφορικά με τις επιθέσεις στα «κοινωνικά» στέκια Αντίπνοια και Συνεργείο (κατασκευής κοκτέιλ μολότωφ και τριφύλλων τσιγάρων Ινδικής κάνναβης;;), έχουμε να επισημάνουμε ότι τα γραφεία μας στον Ασπρόπυργο ανατινάχτηκαν με ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό και κινδύνευσαν περίοικοι, τα γραφεία μας στον Πειραιά επίσης και από θαύμα δεν θρηνήσαμε ανθρώπινα θύματα από το φροντιστήριο ξένων γλωσσών που λειτουργούσε στο ίδιο κτήριο, πολλά γραφεία μας στο Παγκράτι και σε άλλες συνοικίες υπέστησαν βανδαλισμούς, στις περισσότερες προεκλογικές μας συγκεντρώσεις δεχτήκαμε επιθέσεις από ακροαριστερές τρομοκρατικές ομάδες, δικαστικός μας αντιπρόσωπος στην Νέα Ιωνία ξυλοκοπήθηκε άγρια και το σπουδαιότερο όλων δυο Συναγωνιστές μας δυο νέα παιδιά δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ από έναν ακροαριστερό τρομοκράτη. Τι έκανε για όλα αυτά η δικαιοσύνη; Τι έκαναν οι δυο εγκάθετες από τον αρμόδιο υπουργό, ανακρίτριες;  ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! Μήπως άραγε εξάντλησαν όλη τους την ενεργητικότητα στις διώξεις και στις συντάξεις κωμικών κατηγορητηρίων όπως το ανωτέρω κατά του Αρχηγού και βουλευτών του Κινήματός μας ;

Πολύ σύντομα το θέμα με την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής θα εκδικαστεί στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Και εκεί ως είθισται κρίνουν με βάσει τις αποδείξεις και τα πειστήρια και όχι την ιδεολογική ταυτότητα των κατηγορούμενων.

Πολύ σύντομα η σκευωρία θα κατακρημνισθεί, άλλωστε εδώ και καιρό έχει επισήμως αποκαλυφθεί και οι εμπλεκόμενοι θα λογοδοτήσουν ενώπιον της πραγματικής και ανεξάρτητης δικαιοσύνης.

πηγή

Exit mobile version