Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Καμμένος καλεί τους μνημονιακούς στον προθάλαμο της ΝΔ

Ο Καμμένος καλεί τους μνημονιακούς στον προθάλαμο της ΝΔ

Καμμένος λειτουργώντας σε διατεταγμένη υπηρεσία δημιούργησε ένα ψευδοκόμμα, με την φιλοδοξία να κόψει ψήφους από την Χρυσή Αυγή και να βοηθήσει έτσι το σύστημα. Εν τέλει βίωσε την μοίρα όλων των αναχωμάτων διαλυόμενος στα συστατικά του, χάνοντας και βουλευτές και ψήφους, αφού κανείς δεν προτίθεται να αναλώνει χρόνο σε ένα ανάχωμα χωρίς λόγο ύπαρξης.

Η αποστολή, όμως, του αναχώματος αυτού όχι μόνο δεν έχει τελειώσει, αλλά διαρκώς καθίσταται και πιο σημαντική για το σύστημα, αφού η Χρυσή Αυγή συνεχώς ανεβάζει τα ποσοστά της και είναι ασταμάτητη. Έτσι ο Καμμένος αποφάσισε μία αλλαγή πλεύσης, μπας και καταφέρει να δώσει νέα προοπτική στο κόμμα του.

Σε ομιλία του στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, ο Καμμένος άνοιξε την πόρτα στους «μετανοηθέντες» μνημονιακούς, ακόμα και αν ψήφισαν κάποιο από τα μνημόνια. Ο Καμμένος έχοντας χάσει οριστικά και αμετάκλητα το momentum και την λαϊκή υποστήριξη, στρέφεται στον παλαιοκομματισμό, τις φατρίες και τους κύκλους των πολιτικάντηδων, για να κρατήσει το ανάχωμα του ενάντια στη Χρυσή Αυγή.

Προσφέρει ρόλο στα σαθρά υλικά κατεδαφίσεως του συστήματος, εντάσσοντας τα σε ένα κόμμα που είναι ταυτοχρόνως προθάλαμος για τη ΝΔ και ανάχωμα. Η απόπειρα του, βεβαίως, είναι καταδικασμένη σε αποτυχία, αφού ουδείς πλέον ενδιαφέρεται για υλικά κατεδαφίσεως και πολιτικάντηδες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-kammenos-kalei-tous-mnhmoniakous-ston-prothalamo-ths-nd#ixzz34dvE4C7m

Exit mobile version