Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Έπαψα πλέον να παρακολουθώ ειδήσεις στην τηλεόραση, και προσπαθώ όσο μπορώ να ενημερωθώ μέσα από το ίντερνετ. Το λόγο τον γνωρίζετε όλοι και συνιστώ σε όσους έχουν αυτή τη δυνατότητα να το κάνουν γιατί οι ειδήσεις σε όλα τα ΜΜΕ είναι πλέον κατευθυνόμενος και το τι ψέμα θα πουν στον Ελληνικό λαό, την επομένη, αποφασίζεται σε κλειστά σαλόνια το προηγούμενο βράδυ, Δεν υπάρχει πλέον αντικειμενική είδηση, στην τηλεόραση ειδικά και οι βασικές εντολές προς τους παρουσιαστές είναι αυτά που παρουσιάζουν να σπέρνουν τον τρόμο στον Ελληνικό λαό, τον οποίο να διατηρούν με κάθε θυσία.

Καμιά φορά (σπάνια μεν αλλά τυχαίνει) βλέπω κανένα δελτίο ειδήσεων έστω και για λίγο. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι όταν έχει πολιτική συζήτηση, και βρίσκονται στα διάφορα “κελιά- παράθυρα” πολιτικοί από διάφορες παρατάξεις πλην βέβαια της Χ.Α. και στη μέση ο παρουσιαστής. Ο παρουσιαστής ως εκπρόσωπος του αφεντικού του καναλιού να κατευθύνει τη συζήτηση και αν τολμήσει κάποιος να ξεφύγει από αυτά που έχουν προαποφασιστεί να πουν,να τον επιπλήττει με τέτοιο τρόπο και ύφος και ο άλλος  βάζει την ουρά στα σκέλια και  συμμορφώνεται στις υποδείξεις του παρουσιαστή. Εντύπωση μου προξενούν οι Συριζαίοι που είναι πιο πειθήνιοι στον παρουσιαστή από τους άλλους. Θέλουν και αυτοδυναμία, “κούνια που τους κούναγε” Όλη αυτή η σκηνή μου θυμίζει βοσκό που κατευθύνει το κοπάδι.

Γι’ αυτό το λόγο έκοψαν τελείως τους Χρυσαυγίτες. Διότι ποτέ δεν πρόκειται να γίνουν πειθήνια όργανά τους όπως όλοι οι υπόλοιποι. Αλλά δεν πειράζει. Ψηλά το κεφάλι μην τους προσκυνάτε και δεν θα αργήσει να έρθει η δικαίωση. Όσοι πραγματικά σας αγαπούν σας βρίσκουν έστω και με δυσκολία στο ίντερνετ.

Στοχαστής

Νίκος Κούζηλος: Αγώνας με Τιμή μέχρι την τελική Νίκη

Πάνε να “περάσουν” (ΚΑΙ)  το Τρομακτικά τραγικό αυτό νομοσχέδιο για ξεπούλημα των παραλιών μας (παρθένα στολίδια μας) και τις ακτές μας. Όσα δηλαδή λιμπίζονται διεθνώς και που χάρη  αυτού του φυσικού μοναδικού κάλλους  έχουμε προσέλευση τουριστών και έτσι μπορούν και ζουν χιλιάδες Ελληνικές Οικογένειες και η Ελλάδα ολόκληρη και που με αυτό το
νομοσχέδιο θα πλουτίσουν οι λίγοι/ελάχιστοι και θα καταστραφεί παντελώς η Ελλάδα χωρίς επιστροφή πια. Αυτά δηλαδή που διεθνώς ζήλευαν ζηλεύουν και θα ζηλεύουν και θέλουν ` πάνε τώρα οι εφιάλτες προδότες να τους τα δώσουν μισοτιμής στο πιάτο. Ακόμα και η Ισπανοί, μας στέλνουν επιστολές να μην κάνουμε το λάθος που αυτοί έκαναν και μετανιώνουν σχετικά με τις ακτές τους. Πάνε να περάσουν τέτοιο έγκλημα/νομοσχέδιο μέσα στο καλοκαίρι (νύχτα και χωρίς φεγγάρι) με μία βουλή δημιουργημένη, στην ουσία, μέσω πλάνης, απάτης, απειλής. Ό,τι πιο όμορφο ξεχωριστό, μοναδικό και άξιο εκμετάλλευσης προς όφελός της Ελλάδας που χάρη σε αυτό “κρατάει” μέσα στην τόση δυστυχία της` πάνε και αυτό να το καταστρέψουν. Λογικά είναι λόγος επανάστασης. Αλλά με τόσα παράλογα  που διακατέχει το νεοέλληνα δυστυχώς, αυτό είναι προς το παρών ακατόρθωτο ..σας παρακαλώ λοιπόν αξιότιμοι συναγωνιστές, ξέροντας βέβαια πως εκεί στην πρώτη γραμμή όπου και βρίσκεστε περνάτε δύσκολες ώρες μεν αλλά τιμημένες και αξιοθαύμαστες δε ..να κάνετε ό,τι είναι δυνατό να μην περάσει αυτό το εγκληματικό νομοσχέδιο. Γνωρίζω ότι θα το κάνατε ούτως ή άλλως
αλλά στέλνω αυτήν την επιστολή ως ένδειξη συμπαράστασης και για να σας υπενθυμίζω ότι  είμαστε πολλοί και θα γίνουμε ακόμα περισσότεροι.

Καλή συνέχεια σε σάς και στην Ελλάδα μας

Με εκτίμηση Α.Ν.Κ. (νομικός)

Ως πιθήκους παρουσιάζουν «Τα Νέα» τους Χρυσαυγίτες! Αυτό όμως δεν θεωρείται ρατσισμός…

Διάβασα την παρακάτω είδηση: «Η Barbara Spinelli, προσωπική φίλη του Γιώργου Παπανδρέου, που είχε αναλάβει την προεκλογική καμπάνια της “Λίστα Τσίπρα” για την Ευρωβουλή και εκλέχθηκε μάλιστα ευρωβουλευτής συμμετέχει στη Λέσχη Bilderberg!». Αυτό για να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε τι ακριβώς συμβαίνει και για ποιο λόγο οι δήθεν «υπερασπιστές της δημοκρατίας», σιωπούν υπόπτως έναντι στην κατάλυση της δημοκρατίας από την χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά. Καμία διαφορά δεν έχουν οι «αριστεροί» του ΣΥΡΙΖΑ, με τους «δεξιούς» της ΝΔ. Έτσι και αλλιώς αυτό το καταλαβαίνει κανείς από τις επενδύσεις που όλοι τους έχουν σε διάσημες πλουτοκρατικές εταιρίες του εξωτερικού, το καταλαβαίνει κανείς και από το γεγονός ότι προστατεύει ο ένας τον άλλο για τα οικονομικά σκάνδαλα. Ας θυμούνται οι Έλληνες ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο δύο κόμματα: Η Χρυσή Αυγή και όλοι οι άλλοι.

Κ.Α.

Νικόλαος Μιχαλολιάκος: Παραμένω αμετανόητος, Εθνικιστής και Χρυσαυγίτης

Συγκινήθηκα πραγματικά από το κάλεσμα της νεολέρας του ΣΥΡΙΖΑ, για το Gay parade. Από ότι άκουσα υπήρξε μάλιστα και πρόταση να βγει το κάλεσμα, μαζί με σχετική διαφήμιση – υπενθύμιση προς τους παρελαύνοντες, ώστε να προσέξουν τον καυτό ήλιο, προφυλασσόμενοι φορώντας Carroten. Όμως μάλλον η πρόταση απερρίφθη για αντικαπιταλιστικούς λόγους, αλλά και γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ προωθείται ευρέως το μαύρισμα για λόγους ομοιομορφίας. Συντόμως θα προωθείται και για διαφήμιση του εκλογικού αποτελέσματός τους.

Ε.Χ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-15-iouniou-2014#ixzz34h4WwsVH

Exit mobile version