Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απίστευτες ύβρεις κατά της Ελλάδας από Βρετανίδα πρώην βουλευτή

Απίστευτες ύβρεις κατά της Ελλάδας από Βρετανίδα πρώην βουλευτή

Οι ανήκοντες στο αντίστοιχο «συνταγματικό τόξο» της Μεγάλης Βρετανίας δείχνουν τα ανθελληνικά τους αισθήματα με την πρώτη ευκαιρία. Μια Βρετανίδα Βουλευτής του Εργατικού Κόμματος έγραψε στον λογαριασμό της στο twitter ένα άκρως υβριστικό σχόλιο για τη Χώρα μας. Συγκεκριμένα, η 42χρονη Luise Mensch υποστήριξε «Ελλάδα άντε γαμ…ου».

Η Mensch παρέπεμψε σε σχετική έρευνα της Anti – Defamation League (πρόκειται για οργάνωση σιωνιστικών συμφερόντων), σύμφωνα με την οποία το 69% των Ελλήνων τρέφει αντισημιτικά αισθήματα. Ο εξευτελισμός της ήρθε από τους ίδιους τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι την προκάλεσαν να κάνει τα ανάλογα σχόλια για μουσουλμανικές χώρες, στις οποίες (σύμφωνα πάντα με την ίδια έρευνα) 9 στους 10 εκδηλώνουν αντισημιτικές συμπεριφορές.

Τα καλά και τα συμφέροντα, για την ξεδιάντροπη αυτή τύπισσα, η οποία ανακαλύπτει τον αντισημιτισμό όπου τη βολεύει. Είναι ολοφάνερο ότι εάν έκανε παρόμοιο χαρακτηρισμό για κάποια μουσουλμανική Χώρα, θα είχε σοβαρότερο πρόβλημα από τους μουσουλμάνους που διαμένουν στην Αγγλία.

Πέρα από την υποκριτική της στάση και τον ξεκάθαρο ρατσισμό της εναντίον του Ελληνικού Έθνους, έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι κανένα κομματίδιο του εδώ «συνταγματικού τόξου» δεν καταδίκασε τις απαράδεκτες αυτές δηλώσεις.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apisteutes-ubreis-kata-ths-elladas-apo-bretanida-prwhn-bouleuth#ixzz34prp5HNi

Exit mobile version