Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Σέρρες, Ξάνθη, Κομοτηνή, Καβάλα

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Σέρρες, Ξάνθη, Κομοτηνή, Καβάλα

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών  παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Αλέξανδρου Λύρη με θέμα το πώς πρέπει να είναι η Ε.Ε. και ο ρόλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.Ο συναγωνιστής Λύρης με αναλυτικό τρόπο ανέφερε πως η Ευρώπη πρέπει να συμπεριλαμβάνει και την Ρωσία και να είναι Ευρώπη των Εθνών, και όχι των τοκογλύφων  τραπεζιτών όπως σήμερα.Τελειώνοντας ο συναγωνιστής Λύρης τόνισε ότι η Τουρκία δεν έχει καμία θέση στην Ενωμένη Ευρώπη.

Ομιλία στην Τ.Ο. Αθηνών

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία της συναγωνίστριας Τίνας Ρουχωτά με θέμα η “Αξία του Αγώνα”. Η συναγωνίστρια έκανε εκτενή αναφορά στους αγώνες των Ελλήνων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε επισήμανε η ομιλήτρια εμείς οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτες δεν θα πάψουμε ποτέ να αγωνιζόμαστε για τα δίκαια του Ελληνισμού.Τελειώνοντας η συναγωνίστρια Ρουχωτά τόνισε αυτό που είχε πει και ο ΊωναςΔραγούμης, ότι ο Έλληνας που παύει να είναι εθνικιστής παύει να είναι και Έλληνας.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία μέλους Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη στην Τ.Ο. Σερρών 

Την Τετάρτη 11 Ιουνίου ο Συναγωνιστής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Τσακίρης Μιχάλης, πραγματοποίησε ομιλία στην Τ.Ο. Σερρών με Θέμα «Απολογισμός αυτοδιοικητικών και ευρωπαϊκών εκλογών». Στην ομιλία του ο Συναγωνιστής ανέλυσε τα αποτελέσματα των εκλογών σε επίπεδο του νομού Σερρών και ευχαρίστησε τους Συναγωνιστές που με αυταπάρνηση συνέβαλαν τα μέγιστα στο να καταστεί η Χρυσή Αυγή Τρίτη πολιτική Δύναμη της χώρας.

Τόνισε πως ναι μεν κερδήθηκε μια μάχη, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται, και παρότρυνε τους παριστάμενους να διαδώσουν το μήνυμα της Εθνικής αντίστασης σε κάθε γωνιά του νομού και να συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο τον πολιτικό μας αγώνα, αδιαφορώντας για την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πολιτική επικαιρότητα και κυρίως στις νέες «απολογίες», στους αντισυνταγματικούς περιοριστικούς όρους που επιβάλλονται και στις άδικες προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Αναφέρθηκε επίσης στο νέο «κυβερνητικό πρόγραμμα» Σαμαρά και τις επιλογές των καινούριων του υπουργών και για το τι ρόλο θα παίξουν στη οφθαλμοφανή πλέον σκευωρία που έχει στηθεί ενάντια στο Εθνικιστικό κίνημα. Το μήνυμα της τοπικής οργάνωσης Σερρών ήταν ηχηρό: Ούτε βήμα πίσω! Δεν θα μας φοβίσουν με τις παράνομες φυλακίσεις και διώξεις τους. Συνεχίζουμε σταθερά τον αγώνα μας για μια ελεύθερη Ελλάδα. Ζήτω η νίκη!

ΣΕΡΡΕΣ:
Ραιδεστού 1, 1ος όροφος
Δευτέρα: 19:30-21:30
Τηλέφωνο: 6938 721350

Τ.Ο. Ξάνθης: Ομιλία με θέμα «η Ελλάδα των ονείρων μας»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μία τακτική συγκέντρωση της Τ.Ο. Ξάνθης, την Πέμπτη 12 Μαΐου 2014 το απόγευμα, με μία ομιλία από τον συναγωνιστή Γεωργακάκη Ιάκωβο, σχετικά με το πώς οραματιζόμαστε οι Έλληνες Εθνικιστές την Ελλάδα.

Ο συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι, η Ελλάδα δομημένη με πολίτες οι οποίοι θα έχουν γαλουχηθεί σε ανώτερες αξίες και ιδανικά, τότε και μόνον θα μπορούσε να υψώσει το ανάστημά της παγκοσμίως, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά εμπράκτως ότι είναι η κοιτίδα του ανθρώπινου πολιτισμού. Η Ελλάδα που εμείς ονειρευόμαστε θα διακατέχεται σε όλους τους τομείς από την αρχή της αξιοκρατίας και το αίσθημα της ανάληψης ευθύνης. Η κοινωνία θα είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να αναδείξει προσωπικότητες οι οποίες μπορούν πραγματικά να ξεχωρίσουν από την μάζα, να κάνουν την υπέρβαση και τελικά να παράσχουν στην ολότητα έργο.

Συνέχισε, τονίζοντας πως θέλουμε μια Ελλάδα, ηγέτιδα δύναμη στην βαλκανική, η οποία με σιδερένια πυγμή που θα απορρέει από την μαχητικότητα και την λεβεντιά των ανδρών που θα την καθοδηγούν, θα επιβάλει τη θέλησή της και τα συμφέροντά της έναντι των γειτόνων της, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς έχουν αποδείξει εδώ και αιώνες ότι η μόνη τους δυνατότητα είναι απλά να ακολουθούν τον πολιτιστικό δρόμο του έθνους μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέπεται στο οποιοδήποτε έκφυλο και εβραιοκρατούμενο κράτος, όση ισχύ και να έχει να κινεί τα νήματα εντός της χώρας μας. Η Ελλάδα θα είναι πραγματικά αυτόβουλη και θα κάνει επιλογές σύμφωνα με τα συμφέροντά της και όχι με εντολές από ξένους. Αποτέλεσμα αυτού θα είναι η δημιουργία διάφορων διακρατικών συμφωνιών.

Ολοκλήρωσε την ομιλία του, ο συναγωνιστής, με την επισήμανση, ότι πρέπει να ριζώσουμε στην καρδιά μας αυτό το πρότυπο και να πιστέψουμε πραγματικά ότι ο κάθε ένας από εμάς με την πάροδο του χρόνου βάζει ακόμα ένα μικρό λιθαράκι στο οικοδόμημα αυτό. Η αλήθεια είναι ότι οι ομορφότερες ιδέες παγκοσμίως υλοποιήθηκαν από ανθρώπους οι οποίοι έδρασαν και τελικά τις επέβαλαν κάτω από συνθήκες που φαινομενικά ήταν τελείως αρνητικές σε αυτούς με ελάχιστες προοπτικές επιτυχίας. Υπ’ αυτήν την έννοια και εμείς κόντρα στο σύστημα (το εγχώριο και το παγκόσμιο), κόντρα στους ανθέλληνες, κόντρα στα συμφέροντα, εναντίον όλων, κρατώντας την πίστη μας και καταθέτοντας την ψυχή μας, μια ημέρα των ημερών θα μπορέσουμε να αντικρίσουμε την νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, την Χρυσή Αυγή για την οποία όλοι μας αγωνιζόμαστε.

Η συνάντησή μας έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

ΞΑΝΘΗ:
Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Σάββατο 18.00 – 21.00
Τηλ. 6984 784013

Τ. Ο. Καβάλας: ομιλία με θέμα την επερχόμενη άλωση της Θράκης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 το απόγευμα, στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, η προγραμματισμένη ομιλία του συναγωνιστή Δημήτριου Μιμίδη, με θέμα την επερχόμενη άλωση της Θράκης.

Την ομιλία του ο συναγωνιστής Μιμίδης ξεκίνησε κάνοντας μια σύντομη ιστορική αναφορά στις ανακατατάξεις κυριαρχίας που έλαβαν χώρα κατά το τέλος του 19ου και των αρχών του 20ου αιώνα λόγω της συρρίκνωσης της καταρρέουσας οθωμανικής αυτοκρατορίας με επίκεντρο την Θράκη, από την Συνθήκη του Αγίου Στεφάνου μέχρι την Συνθήκη της Λωζάννης. Επιγραμματικά αναφέρθηκε στις τρεις σκληρότατες βουλγαρικές κατοχές της Θράκης αντιπαραβάλλοντάς τες με την τουρκική μεθοδικότητα, με την οποία οι τούρκοι κατάφεραν να μειώσουν δραματικά τον ελληνικό πληθυσμό της Κωνσταντινούπολης και να αυξήσουν τον μουσουλμανικό πληθυσμό στην Θράκη.

Στην συνέχεια, ο συναγωνιστής, αναφέρθηκε στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και στον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε διαχρονικά, όπου με πρόσχημα είτε την (μουσουλμανική) θρησκεία είτε τον “πολιτισμό”, δημιούργησε ένα σύμπαν από απολύτως ελεγχόμενους συλλόγους και κατάφερε να ποδηγετήσει και να κατευθύνει τις ψήφους των μουσουλμάνων αναλόγως με τα συμφέροντα της Άγκυρας. Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο συναγωνιστής, η απαράδεκτη εμπλοκή του προξενείου στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδας δεν θα είχε πραγματοποιηθεί ποτέ αν δεν έβρισκε και δεν κάλυπτε ένα υπαρκτό κενό που οι ίδιες οι ελλαδικές κυβερνήσεις άφησαν και συντήρησαν επί δεκαετίες ολόκληρες. Οι πολιτικάντηδες αντί να πατάξουν την παράνομη πολιτική δράση του προξενείου, αντ’ αυτού συνεργάστηκαν μαζί του προκειμένου να εξυπηρετήσουν ιδιωτικά ή κομματικά οφέλη, καθιστώντας έτσι τον εκάστοτε πρόξενο σε άρχοντα της ευρύτερης περιοχής.

Ακολούθως αναφέρθηκε και στις προσπάθειες των ανθρώπων του προξενείου να δημιουργήσουν αυτόνομους συνδυασμούς και κόμματα, με πρώτο τον συνδυασμό «Εμπιστοσύνη» του Αχμέτ Σαδίκ, ο οποίος κατήλθε στις εθνικές εκλογές του 1989-90, λαμβάνοντας ανάλογα ποσοστά με αυτά που έλαβε πρόσφατα το κόμμα- συνεχιστής DEB στην Ροδόπη.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε, στον ρόλο και στην λειτουργία της τουρκικής τράπεζας Ζιράτ, καθώς και στα αποσχιστικά κηρύγματα των τουρκοπρακτόρων του προξενείου, που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σχετικά με τις πραγματικές επιδιώξεις της Άγκυρας στην περιοχή.

Αμέσως μετά τον λόγο έλαβε ο Γραμματέας της Τ. Ο. Καβάλας, συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής, ο οποίος αναφέρθηκε σε θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, όπως η άδικη προφυλάκιση του συναγωνιστή και βουλευτή Νίκου Κούζηλου, καθώς και στους πραγματικούς λόγους που εξώθησαν την χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά να κλείσει πρόωρα την βουλή, ώστε να περάσουν τα νέα επαχθή μέτρα με την μειωμένη “ολομέλεια” των θερινών τμημάτων.

Μετά ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και η συνάντηση έληξε με τους πάντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Τ.Ο. Κομοτηνής: ομιλία με θέμα την Άλωση της Πόλης

Στα πλαίσια των τακτικών ενημερώσεων που πραγματοποιεί η Τ.Ο. Κομοτηνής προς τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, την Τετάρτη 11-06-2014 πραγματοποιήθηκε  στα γραφεία της Τοπικής, ομιλία από την συναγωνίστρια Τσουρνακάκη Γεωργία, με θέμα η Άλωση της Πόλης.

Κατάμεστα τα γραφεία της τοπικής από φίλους και υποστηρικτές του Κινήματός μας. Πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο Γραμματέας της τοπικής συναγωνιστής Νικόλαος Τσουμαρέλης ο οποίος  αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και απέδειξε για άλλη μία φορά τον προδοτικό ρόλο των πουλημένων Μ.Μ.Ε.

Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στην συναγωνίστρια Τσουρνακάκη Γεωργία η οποία ανέλυσε τα ιστορικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν πριν της Αλώσεως. Δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι αναφορές στους θρύλους για τον Μαρμαρωμένο βασιλιά αλλά και για την Κόκκινη Μηλιά,  αφού αυτοί οι θρύλοι κράτησαν ζωντανή τη θύμηση αλλά και την ελπίδα σε όλο τον Ελληνισμό. Τα τελευταία λόγια του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, την παραμονή της μάχης συγκίνησαν το ακροατήριο και δήλωσαν ξεκάθαρα ότι το τρίπτυχο Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια είναι οι διαχρονικές αξίες που χαρακτηρίζουν το Έθνος μας. Στη συνέχεια η συναγωνίστρια έκανε αναφορά στις σημερινές καθημερινές και μικρές αλώσεις που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας. Ύπουλες και επικίνδυνες… Η υπονόμευση της γλώσσας μας, η άγνοια της ιστορίας μας, η ξενομανία, οι υποχωρήσεις απέναντι σε τούρκους, σκοπιανούς και αλβανούς, όλα αυτά και πολλά άλλα αποτελούν μικρές αλώσεις που απαιτούν γνώση, αντίσταση και μαχητικότητα. Επεσήμανε ότι η θύμηση είναι σημαντική για εμάς τους Έλληνες, όχι μόνο γιατί έχουμε ηθικό χρέος να τιμούμε την μνήμη των πεσόντων αλλά διότι  πρέπει να αποτελεί μάθημα για τις νεότερες γενιές. Ακόμη μας διδάσκει ιστορικά ότι όταν  οι λίγοι αποφασίσουν να αντισταθούν κατά των πολλών, μπορεί να ηττηθούν πρόσκαιρα, αλλά τελικά σε βάθος χρόνου κερδίζουν.

Κλείνοντας την ομιλία της η συναγωνίστρια είπε χαρακτηριστικά: «Ας κρατήσουμε άσβεστη αυτή τη φλόγα της ελπίδας χαραγμένη στη μνήμη μας για την χαμένη Βασιλεύουσα, ας παραδειγματιστούμε από την ιστορία, ας αγωνιστούμε για την Πατρίδα μας, την Θρησκεία μας και την Οικογένειά μας ώστε να μην ακούσουμε ποτέ μα ποτέ την κραυγή «Η ΘΡΑΚΗ ΕΑΛΩ».

Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και η συνάντηση έκλεισε ως είθισται με άπαντες τους παρευρισκομένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

KOMOTHNH:
Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ.: 6983 504758

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-krhth-drama-kabala-alejandroupolh38#ixzz34seP7p71

Exit mobile version