Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απάντηση στα ψέματα του αποστάτη: Όταν ο Αλεξόπουλος συμμετείχε σε επεισοδιακές συγκεντρώσεις στην Λάρισα

Μια απάντηση του αποστάτη Αλεξόπουλου κατά την απολογία του ήταν ότι στον νομό Λάρισας που εκλέχθηκε δεν είχαν γίνει ποτέ «επεισόδια και φασαρίες» που να εμπλέκουν τον ίδιο ή και οπαδούς του κόμματος.

Τα ΜΜΕ πήρα σαν δεδομένη την δικαιολογία του και εκθείαζαν τον αποστάτη ότι πρόκειται για έναν “κύριο” που δεν έχει προκαλέσει ποτέ, όπως οι άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στις περιφέρειες των οποίων έχουν δημιουργηθεί εντάσεις κατά καιρούς.

Είναι όμως τα ίδια τα ΜΜΕ που το 2010 έγραφαν για «συμπλοκές και επεισόδια» μεταξύ ακροδεξιών και αστυνομικών στο κέντρο της Λάρισας. Με απλά λόγια οι υπάλληλοι των νταβατζήδων προσπαθούν να «αθωώσουν» στα μάτια της κοινής γνώμης τον Αλεξόπουλο, ενώ παράλληλα προσπαθούν να ενοχοποιήσουν τους υπόλοιπούς βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Βέβαια τα «επεισόδια» είναι γνωστό πως δημιουργούνται. Αριστεριστές ανακοινώνουν παράνομες αντισυγκεντρώσεις και αγαστή συνεργασία με τις αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να  διαλύσουν την εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής.

Αναδημοσιεύουμε λοιπόν το ρεπορτάζ τους Έθνους για τα «επεισόδια» που ξέχασαν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι και ο αποστάτης.

“Συμπλοκές αστυνομίας- ακροδεξιών

Στα χημικά «πνίγηκε» χθες το μεσημέρι το κέντρο της Λάρισας, μετά τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και ακροδεξιών που έκαναν εκδήλωση για τον Γεώργιο Γρίβα-Διγενή.

Σε κοντινή απόσταση είχαν συγκέντρωση και αντιεξουσιαστές, ενώ η Αστυνομία που φοβήθηκε συγκρούσεις μεταξύ των δύο ομάδων, απέτρεψε τους ακροδεξιούς να κάνουν πορεία, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σοβαρά επεισόδια, τα οποία οδήγησαν σε πέντε προσαγωγές. Οι ακροδεξιοί είχαν εκδήλωση μνήμης χθες το πρωί για τον Διγενή, ύστερα από πρόσκληση του παραρτήματος της Χρυσής Αυγής και του Πατριωτικού Συνδέσμου στην πλατεία του Αγίου Βησσαρίωνα. Εκεί συγκεντρώθηκαν περίπου 100 άτομα που φώναζαν εθνικιστικά συνθήματα και στη συνέχεια θέλησαν να κάνουν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που είχαν κυκλώσει τους συγκεντρωμένους, απέτρεψαν την πορεία, καθώς στην κεντρική πλατεία, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, είχαν συγκεντρωθεί περίπου 200 αντιεξουσιαστές που φώναζαν συνθήματα κατά του φασισμού και του εθνικισμού.

Οι ακροδεξιοί επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και συγκρούστηκαν με τους αστυνομικούς που θέλοντας να τους διαλύσουν έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων. Για αρκετή ώρα η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική από τα χημικά και έντρομοι οι περαστικοί έτρεχαν να προστατευτούν, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις δόθηκε μάχη σώμα με σώμα. Αντιεξουσιαστές και ακροδεξιοί δεν συναντήθηκαν. Οι πρώτοι διαλύθηκαν και οι δεύτεροι έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ζητώντας την απελευθέρωση των προσαχθέντων.”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apanthsh-sta-psemata-tou-apostath-otan-o-alejopoulos-summeteiche-se-epeisod#ixzz34w7qj6Z0

Exit mobile version