Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην σκευωρία – Άρειος Πάγος, Αύριο Τετάρτη 18/06, 9.30 π.μ.

Τόσο καιρό με νύχια και με δόντια προσπαθώ να ανοίξω τα μάτια στους φίλους μου, για τον πραγματικό αντισυστημικό χαρακτήρα του κινήματος της Χρυσής Αυγής και ολοένα και επιβεβαιώνομαι. Βλέποντας τις εξελίξεις στο θέμα του προδότη Χρυσοβαλάντη, θα πρέπει να είναι κανείς τελείως τυφλός ώστε να μην βλέπει την ξεκάθαρη πολιτική δίωξη που υφίσταται η Χρυσή Αυγή.

Ο Χρυσο-βαλάντης, σαν άλλος Ιούδας μετά τα αργύρια που πήρε και αφού του έδωσαν οι διάφοροι «συνταγματικοί» φίλοι του κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους την δήθεν απολογία του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιορισμούς!

Έτσι είναι οι προδότες ανά την Ιστορία. Χαίρουν ψεύτικης εκτιμήσεως και προσωρινής χαράς από τους πιο σάπιους ανθρώπους, πολλά τα παραδείγματα….

Μετά τιμής

Χ.Κ.

Ολόκληρη η αίτηση εξαίρεσης του Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου κατά των Κλάπα, Δημητροπούλου και Ντογιάκου

Παίρνω το θάρρος να σας γράψω αυτήν την επιστολή μετά τα κωμικοτραγικά γεγονότα που είδα με τα ίδια μου τα μάτια την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη.

Αρχικά μέσω του διαδικτύου ανακοινώθηκε η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την μνήμη του Μέγα Αλέξανδρου, μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες η αστυνομία -μετά τις πιέσεις κράτους και παρακράτους- απαγορεύει τις πορείες σε όλο το κέντρο της πόλης καθώς φοβάται για επεισόδια.

Η Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους Θεσσαλονικείς σε νέο χώρο: στην πλατεία Καραϊσκάκη και ω! τι έκπληξη! Εμφανίζονται από το  Π Ο Υ Θ Ε Ν Α 50 αριστεριστές με την συνοδεία της αστυνομίας στον σιδηροδρομικό σταθμό!

Αλήθεια η αστυνομία εκεί δεν φοβήθηκε τον φόβο επεισοδίων; Και όχι μόνον αυτό, είδαμε και την «αιθέρια» παρουσία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ να κατευθύνει τις αστυνομικές δυνάμεις πώς να κινηθούν εναντίον της Χρυσής Αυγής!

Ε αυτό και αν είναι εξωφρενικό!

Και ενώ η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής τελειώνει και της ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητώς να κάνει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, βλέπουμε ξαφνικά σε τοπικά σαιτ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ τους αριστερούς να διαδηλώνουν στο κέντρο της πόλης κατά λέει του φασισμού!

Μα πραγματικά για πόσο χαζούς μας περνάνε; Φασισμός δεν είναι η κρατική καταστολή; Η δια ροπάλου απαγόρευση εκδηλώσεων που πλήττουν την «ασφάλεια του κράτους»; Και φασιστική νεολαία δεν θεωρείται η νεολαία που διαδηλώνει σε τέτοια καθεστώτα ανενόχλητη; Ε ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

Η μόνη ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον είναι η Χρυσή Αυγή, ας το πάρουν χαμπάρι και το κράτος και το παρακράτος!

Μέχρι τη Νίκη

Κώστας Θεσσαλονίκη

Θερμές εκδηλώσεις αλληλεγγύης στον παράνομα προφυλακισμένο Συναγωνιστή Γερμενή – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Πολλοί ήταν εκείνοι οι ΓΟΧ, παλαιοημερολογίτες, που ναι μεν πίστευαν αναφανδόν στο τρίπτυχο “Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια”, αλλά δεν ήθελαν ν’ ακούσουν τίποτα για την “παγανιστική Χρυσή Αυγή”, όπως συστηματικά διέδιδε η καθεστωτική προπαγάνδα (συμπεριλαμβανομένων και των άθεων αριστερών αθυρμάτων, που αβαντάριζαν με τη σειρά τους, αυτή την προπαγάνδα, στα κανάλια των πορνοβοσκών). Ευρισκόμενος σήμερα την 16/06/14 και ώρα 14:00 στο Σοφικό Κορινθίας, διαπίστωσα την μεγάλη έκπληξη ορισμένων μοναχών αλλά και πολλών λαϊκών, στο άκουσμα της είδησης ότι, η Χρυσή Αυγή  συμπαρίσταται στον μακροχρόνιο αγώνα της παλαιοτέρας Μονής Εσφιγμένου του Αγίου όρους. Ευτυχώς που είχα συμβόλαιο ασύρματης σύνδεσης και τους έδειξα την είδηση στον φορητό υπολογιστή, αλλιώς ήταν αδύνατο να το πιστέψουν. Με τη σειρά μου εξεπλάγην και εγώ, όταν ο πνευματικός μου που πέρυσι με είχε κάπως επιπλήξει ως συμπαθούντα της Χ.Α., μου είπε “να πείς στους φίλους σου ότι έχουν την ευλογία, εί Κύριος μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών”.

Ι.Ε.

Οι εγκάθετες ανακρίτριες ζητούν “πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων” – Οι Χρυσαυγίτες όμως δεν διαθέτουν δηλώσεις μετανοίας!

Τέλος το επίδομα ανεργίας για όσους έχουν ακίνητο ή αυτοκίνητο  ή  δίκυκλο. Σχέδιο που αποτελεί κίνδυνο για το επίδομα ανεργίας αλλά και για άλλα επιδόματα ,καθώς αυτά θα δίνονται βάσει περιουσιακών κριτηρίων, επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών . Για τον προσδιορισμό της πραγματικής οικονομικής κατάστασης κάθε φορολογουμένου θα χρησιμοποιηθεί το ηλεκτρονικό «περιουσιολόγιο», δηλαδή η βάση δεδομένων που δημιουργεί το υπουργείο Οικονομικών καταχωρίζοντας πληροφορίες για όλα τα εισοδήματα, τα περιουσιακά στοιχεία και τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων πολιτών.

Ε.Ο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-18-iouniou-2014#ixzz34wGYFWe0

Exit mobile version