Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βρώμικα δικαστικά τεχνάσματα κατά της παράνομα προφυλακισμένης Συναγωνίστριας Σκορδέλη

Βρώμικα δικαστικά τεχνάσματα κατά της παράνομα προφυλακισμένης Συναγωνίστριας Σκορδέλη

Αναβολή πήρε για δεύτερη φορά η δίκη της παρανόμως προφυλακισμένης Συναγωνίστριας Θέμιδος Σκορδέλη.

Πρόκειται για μια κατηγορία που είναι για γέλια, καθώς την κατηγορούν πως είχε στην κατοχή της τσάντες με πλαστά σήματα με σκοπό να τις πουλήσει. Ενώ η Συναγωνίστρια είχε ζητήσει την προσκόμιση των εν λόγω πειστηρίων ώστε να αποδείξει πως ήταν χρησιμοποιημένα και δεν μπορούσαν να πωληθούν, και αυτή την φορά η ανεύρεση τους ήταν αδύνατη.

Στο δικαστήριο, δε, βρίσκονταν συγκεντρωμένα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου τα οποία θέλησαν να εντείνουν το κλίμα μέσα και έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου, εκτοξεύοντας ύβρεις κατά των Συναγωνιστών που βρίσκονταν στο χώρο των Δικαστηρίων.

Τρανή απόδειξη πως οι κατηγορίες είναι σαθρές αποτελεί το γεγονός ότι κανένας δεν προσκόμισε το «ενοχοποιητικό» υλικό που είχε ζητήσει η ίδια η Συναγωνίστρια. Οι πρακτικές της μνημονιακής χούντας είναι πλέον γνωστές.

Όποιος υποστηρίζει την Χρυσή Αυγή, βρίσκεται κατηγορούμενος με σκοπό να καμφθεί το ηθικό του. Οι αντισυνταγματικές και παράνομες διώξεις συνεχίζονται, ενώ πρακτικές καταπάτησης της ελευθερίας του λόγου και του κατ’ οίκον περιορισμού για βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου μπαίνουν σε εφαρμογή.

Η Δικαιοσύνη γίνεται έρμαιο της χούντας Σαμαρά – Βενιζέλου που δεν διστάζει να καταπατήσει το ίδιο το Σύνταγμα της Χώρας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/brwmika-dikastika-technasmata-kata-ths-paranoma-profulakismenhs-sunagwnistr#ixzz356DQhSRn

Exit mobile version