Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Κραυγή απόγνωσης από μία ανάπηρη Ελληνίδα

Κύριε Ηλία Παναγιώταρε, χαίρεται εν Κυρίω. Είμαι η Πρεσβυτέρα Τ. Β. και κατοικώ στον Παλαιόκηπο Λέσβου. Εδώ και τέσσερα (4) χρόνια πάσχω από μια ασθένεια που λέγεται σκλήρυνση κατά πλάκας (απομυελινωτική νόσος του κεντρικού νευρικού συστήματος). Κάθε μήνα σχεδόν, πηγαίνω για ιατρικές εξετάσεις, και εισαγωγή για επτά (7) ημέρες, σε Νοσοκομείο της Αθήνας, για θεραπεία.

Έξοδα κάθε φορά, χρειάζονται τετρακόσια (400) ευρώ για εισιτήρια, ξενοδοχεία κλπ. Κατέθεσα δικαιολογητικά στο Κ.Ε.Π.Α. Μυτιλήνης,  5/12/2011. Ημερομηνία τελικής αναπηρίας 30/9/2011. Εξετάστηκα από Ορθοπεδική Πρωτοβάθμια Ιατρική Επιτροπή 11/7/2012. Εξετάστηκα από Νευρολογική Ιατρική Επιτροπή 30/9/2011. Έκανα ένσταση και πέρασα από Δευτεροβάθμια Ορθοπεδική Επιτροπή (23/8/2012), και (23/4/2014) Νευρολογική Επιτροπή. Μου έδωσαν ποσοστό 60%. Τελικά δεν δικαιούμαι Σύνταξη Αναπηρίας, σύμφωνα με το Νόμο της Κυβέρνησης. Είμαι με τη Χρυσή Αυγή, γι΄ αυτό σας ψήφισα!

Τ.Β.

Κυκλοφορεί αύριο η Εθνική εφημερίδα “Εμπρός” (Φύλλο Νο 52) με δώρο ένθετο «Ένας χρόνος Εμπρός»

Καλησπέρα. Ένα θέμα που πέρασε στα ψιλά και έτσι ”όλοι είναι ευτυχισμένοι”, είναι η κατάργηση των ερασιτεχνικών αδειών αλιείας… Τώρα  όλοι  μπορούμε να μπούμε σε ένα βαρκάκι και να πάμε για ψάρεμα… Θα εστιάσω στο δόλο που κρύβει η κατάργηση: 85.000 παράβολα το χρόνο(ή κάθε 2 χρόνια) που θα μπορούσαν να ενισχύουν ως έσοδα από τρίτους κάποια ταλαίπωρα
ασφαλιστικά ταμεία… Οι περιχαρείς και χαζοχαρούμενοι λόγοι που επικαλείται  για την κατάργηση, το υπουργείο είναι για τα πανηγύρια όπως και ο ίδιος άλλωστε… Το πιό αστείο είναι η ”αποδέσμευση” των λιμενικών που επικαλείται ,λες και αυτοί που ήταν στα ταμεία τώρα θα ζωστούν με αλεξίσφαιρα και βατραχοπέδιλα και θα γίνουν ”βατράχια” στη ”δίωξη” των ελληνικών θαλασσών(εδώ πραγματικά δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή νακλάψεις….) Το περίεργο είναι τη στιγμή που κυνηγάνε και το τελευταίο σεντ καταργούν κάποια σημαντικά έσοδα από παράβολο…. Ίσως όμως να γνωρίζουν την  απόλυτη πείνα που έρχεται και σου λέει άστους να ψαρεύουν τουλάχιστον μπας και φάνε τίποτα….

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Λ.Κ.

Ο ρόλος των “τσιλιαδόρων” στην ατιμωρησία των σκανδάλων στο σύγχρονο Ελλαδιστάν

Αγαπητοί συναγωνιστές, Είναι ξεκάθαρο πλέον πως η τακτική που ακολουθούν οι καταλύσαντες το σύνταγμα των Ελλήνων, αλλάξει. Προσέξτε πλέον πως όλο και περισσότερα στελέχη της
κυβέρνησης της δημοκρατίας Α.Ε. τοποθετούνται στην αντίπερα όχθη των ποινικών διώξεων ως επέκτασης της αδιαμφισβήτητα πολιτικής διώξεως κατά των μοναδικών αγωνιζομένων Ελλήνων που αντιτίθενται στην κοινοβουλευτική δικτατορία του Σαμάρα και του Βενιζέλου.

Προσπαθούν μεθοδικά και επικοινωνιακά συγκεκαλυμένα, να αποδώσουν τα υψηλά ποσοστά της χρυσής αυγής στην «θυματοποίηση» και την «ηρωοποίηση». Λες και δεν θρηνούμε πραγματικά θύματα και δεν στεκόμαστε ηρωικά απέναντι στις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις. Αλλά αυτό είναι άλλο. Εδώ προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα στον Ελληνικό λαό πως για τα υψηλά ποσοστά φταίει μόνο το κυνηγητό και πως δεν υπάρχουν θέσεις ουσίας και πολιτικές προτάσεις. Να πείσουν δηλαδή τους Έλληνες πως η Χρυσή Αυγή, είναι δημιούργημα της πολιτικής κατάστασης και όχι της συνειδητής αποστροφής των Ελλήνων προς τους αποτυχημένους πολιτικούς, πετυχημένους όμως, προδότες.

Με εκτίμηση στον αγώνα και τις θυσίες.

Κ.Α.        

Ανοιχτή επιστολή στον Λάμπρο Φουντούλη

Όταν ήμουν  μικρός ποτέ δεν πίστευα μα ποτέ πως θα ήμουν τόσο παθιασμένος με ένα πολιτικό Κόμμα και να με εμπνέουν οι ιδέες του. Πως κάθε πρωί που θα ξυπνούσα θα διάβαζα τα νέα του και θα υποστήριζα τις θέσεις και τις προτάσεις του για μια πραγματική Εθνική διακυβέρνηση της Χρυσής Αυγής. Αλλά μετά από καιρό κατάλαβα πώς η Χρυσή Αυγή δεν είναι  πολιτικές αηδίες, όπως τα άλλα κόμματα του κατεστημένου Η Χρυσή Αυγή, ένα γνήσιο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα για μια Ελλάδα που θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες.

Γιάννης 24

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-21-iouniou-2014#ixzz35DmkrSf3

Exit mobile version