Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αχαρνές, Εύβοιας, Αθηνών, Κέρκυρας

Ομιλία για τον Οδυσσέα Ανδρούτσο στην Τ.Ο. Αχαρνών – Θρακομακεδόνων

Ομιλία ιστορικού περιεχομένου τιμώντας την μνήμη του Οδυσσέα Ανδρούτσου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Ιουνίου στην Τ.Ο. Αχαρνών – Θρακομακεδόνων από την συναγωνίστρια Δήμητρα Γκιούσμα, η οποία μίλησε για την ζωή του μεγάλου αυτού ήρωα και πατριώτη από τα εφηβικά του χρόνια ,ως σωματοφύλακας του Αλή Πασά , έως την συμμετοχή στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα  και τον μαρτυρικό του θάνατο από τους πολιτικάντηδες της εποχής του.

Η συναγωνίστρια έκλεισε την ομιλία της τονίζοντας ότι ο Οδυσσέας Ανδρούτσος ανήκει σε εκείνους τους αγωνιστές, οι οποίοι έδωσαν στο πεδίο της μάχης τον Αγώνα τους για την Ελευθερία της Πατρίδος, εντούτοις, έπεσαν θύματα της μεγαλομανίας, του φθόνου και του μίσους των πολιτικάντηδων της εποχής.  Εξ’ όλων αυτών, το μαρτυρικότερο τέλος είχε ο Ήρωας Οδυσσέας Ανδρούτσος, μπρος στον οποίο εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές κλίνουμε ευλαβικά τις Σημαίες μας, αναφωνώντας  Οδυσσέας Ανδρούτσος, Αθάνατος!

ΑΧΑΡΝΩΝ – ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ:
Πλατεία Καράβου, Αρχαίου Θεάτρου (πρώην Σαλαμίνος) και Πινδάρου, Αχαρνές
Τρίτη  19:00-21:00 Τηλ. 6942092894

Φωτορεπορτάζ: Περιοδεία στη Βόρειο Εύβοια

Ο εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Ευβοίας με την “Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα”, Ιωάννης Μάλιαρης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Ευβοίας και του Πυρήνα Β. Ευβοίας, περιόδευσε στα χωριά του βόρειου τμήματος του νομού μας. Έγινε διανομή ενημερωτικού υλικού και καταγραφή των τοπικών προβλημάτων.

Ενημέρωση για τις πολιτικές διώξεις στη Χαλκίδα

Κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Ευβοίας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στην Εφορία και τη ΔΕΗ Χαλκίδας. Οι συμπολίτες μας ενημερώθηκαν για τις αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών, με σχετικά φυλλάδια που διανεμήθηκαν σε πολίτες και προσωπικό των υπηρεσιών. Χαρακτηριστικό της ελπίδας που φέρνει το Κίνημά μας στο λαό μας είναι ότι τα σκυθρωπά πρόσωπα χαμογέλασαν στη θέα μας και γίναμε δέκτες λόγων συγχαρητηρίων και ενθάρρυνσης.

Ν. Μίχος: “Δεν θα καταφέρουν τίποτα. Θα νικήσουμε!”

Ο βουλευτής Ευβοίας, συναγωνιστής Νίκος Μίχος, βρέθηκε στα γραφεία της Χαλκίδας την περασμένη εβδομάδα και ενημέρωσε υποστηρικτές και φίλους του Κινήματος για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. Ενημέρωσε για τα συμβάντα στην ολομέλεια του Κοινοβουλίου, κατά την συγκλονιστική πρώτη εμφάνιση του Αρχηγού και των συναγωνιστών Παππά και Λαγού μετά την προφυλάκισή τους τον Σεπτέμβριο.

Για μια ακόμη φορά, διατρανώθηκε με τον πιο απόλυτο τρόπο η αποφασιστικότητα όλων μας να μην υποχωρήσουμε ούτε βήμα στον δύσκολο δρόμο που βαδίζουμε, εναντίον όλων των εχθρών του λαού μας. Μπροστά στο παράδειγμα του Αρχηγού μας, δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε τίποτε άλλο, παρά να αγωνιστούμε ανυποχώρητα ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

ΧΑΛΚΙΔΑ: Κιαπέκου 1
Κυριακή: 19.00-21.00
Τηλ.: 6978 804153

Βιντεοπροβολή στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο Αθηνών παρακολούθησε βιντεοπροβολή  με θέμα τα όσα διαδραματίστηκαν το πρωί της ίδιας ημέρας στον Άρειο πάγο με την προσέλευση του συναγωνιστή και βουλευτή β Αθηνών Γιώργου Γερμενή, και της συναγωνίστριας και βουλευτή επίσης β Αθηνών Ελένης Ζαρούλια. Οι διώξεις που έχει εξαπολύσει το ένοχο πολιτικό κατεστημένο εις βάρος του Κινήματος μας και των στελεχών του θα πέσουν στο κενό.Το Κίνημα μας η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συνεχίσει τον αγώνα για να γίνει η Χώρα μας εθνικά κυρίαρχη και ισχυρή, όσο και αν μας πολεμούν τα ξένα κέντρα αποφάσεων και οι ντόπιοι υπηρέτες τους.

ΑΘΗΝΑ: Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο: 19:00-21:00
Τηλ: 210-8235030 

Κέρκυρα – Ομιλία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις 

Πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 13 Ιουνίου, η εβδομαδιαία ομιλία στα γραφεία του Πυρήνα Κέρκυρας. Έγινε εκτενής ανάλυση των πολιτικών εξελίξεων σχετικά με το Κίνημα , την συνεχιζόμενη παράνομη πολιτική δίωξη εναντίον του Αρχηγού και των υπολοίπων Συναγωνιστών μας καθώς και τις πρωτοφανείς αποφάσεις περιοριστικών όρων που οι επίορκες δικαστικοί επέβαλλαν τις τελευταίες ημέρες.

Τονίστηκε ότι οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρα φρονηματικού χαρακτήρα και αποσκοπούν στον εκφοβισμό και την τρομοκράτηση των Ελλήνων που έχουν πυκνώσει τις τάξεις του Κινήματος μας. Εν συνεχεία, ακολούθησε συζήτηση με τους παριστάμενους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος και η ομιλία ολοκληρώθηκε, ως είθισται, με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Θα πρέπει όμως, οι δημιουργοί όλης αυτής της πολιτικής σκευωρίας, να καταλάβουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι όρθια, ακόμα πιο δυνατή παρά τον ανηλεή πόλεμο του συστήματος και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για Πίστη, Πατρίδα , Ελευθερία. Απαιτούμε την άμεση αποφυλάκιση του Αρχηγού και των Εθνικιστών πολιτικών κρατούμενων.

Κέρκυρα: Πολυχρονίου Κωνσταντά 2
Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη – Σαρόκο
Παρασκευή 19.00 – 21.00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-acharnes-euboias-athhnwn-kerkuras1#ixzz35GEcgv1K

Exit mobile version