Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Αγαπητοί φίλοι, Το άρθρο περί του Γιάννη Καψή παρέλειψε να αναφέρει μια ακόμη επιτυχία αυτού του “κυρίου” η οποία κοσμεί το βιογραφικό του. Ο άνθρωπος αυτός ήταν διευθυντής των “Νέων” και ήταν μέσω της φυλλάδας αυτής που προώθησε τον Καματερό και το νερό του μέσα από συνεχή πρωτοσέλιδα. Τέτοιο αξιόπιστο άτομο είναι. Όλη η οικογένεια αυτή δείχνει τη ποιότητα της. Και τα πεπραγμένα της βαθιά πίσω στο παρελθόν.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Ν. Π.

Κυριαζίδης: Έτοιμοι για την νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά – Τσίπρα! ΒΙΝΤΕΟ

Για σας  από Φρανκφούρτη, Εχθές καθώς παρακολουθούσαμε γερμανική τηλεόραση πέσαμε πάνω σε μία διαφήμιση των Σκοπίων στην οποία ονομάζουν το προτεκτοράτο και το οποίο αποκαλούν κράτος τους ως Μακεδονία. Στην εν λόγο διαφήμιση παρουσιάζεται και το αντίστοιχο link για την ιστοσελίδα τους το οποίο πάλι αναφέρει τη λέξη Μακεδονία Φυσικά αντίστοιχη ελληνική διαφήμιση δεν υπάρχει ούτε στα μικρότερα γερμανικά κανάλια.

Την ώρα λοιπόν που όλοι αυτοί πλακώνονται μεταξύ τους με ανασχηματισμούς για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους, η βόρεια Ελλάδα πολιορκείται από Ανατολάς από τους Τούρκους πρόξενους και μουφτήδες και από Βοράς από τους καπηλευτές της ιστορίας μας.

Μ. Ν.

Ο Γεωργιάδης παραδέχτηκε την αφιέρωση του Παττακού, αλλά τα διεφθαρμένα ΜΜΕ τηρούν σιγή ιχθύος

Την πιο ολοκληρωμένη και έξυπνη προσέγγιση την έκανε ο αξιότιμος Κύριος Δ. Κουκούτσης (αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στους βο(υ)λευτές του αντισυνταγματικού τόξου): Άβουλα ανθρωπάκια οι βουλευτές, ορκισμένα στο οκταχίλιαρο!

Η καταστροφή της Ελλάδας θα έρθει από τους δημόσιους υπάλληλους και δη τους μεγαλοπιασμένους, να το θυμηθείτε. Το ποσοστό που έλαβε το τσίρκο ήταν ουσιαστικά από αυτούς. Μένει λοιπόν ένα 70% που εύχομαι να ξυπνήσει γρήγορα και να συνταχθεί, κατά το μεγαλύτερό του μέρος, με τη μοναδική Δύναμη Αλήθειας και Εντιμότητας, τη Χρυσή Αυγή μας.

Ε.Χ.

Νικόλαος Μιχαλολιάκος: H εγκληματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας

Ξέρω ότι μια μέρα των ημερών θα γίνεται κυβέρνηση, για να δώσετε στη πατρίδα μας και το  λαό κοινωνική Δικαιοσύνη και Αξιοπρέπεια. Η Χρυσή Αυγή δεν κρύφτηκε και ποτέ δεν  προσπάθησε να παραπλανήσει κανένα, αλλά είχε ξεκάθαρο λόγο, αληθινό και πατριωτικό, πολεμώντας με την αλήθεια το ψέμα και χωρίς να χαϊδεύει αυτιά και να λέει  λόγια που όλοι θα τους άρεσε να ακούσουν αλλά απευθύνθηκε στην αγνή Ελληνική ψυχή . Σας έχω μέσα στην καρδιά μου και θα πολεμάω τους πάντες για τις αρχές που διδάχτηκα…

Κ.Λ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-23-iouniou-2014#ixzz35PSyTP7P

Exit mobile version