Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος κατηγορεί τη Χρυσή Αυγή ως… συστημικό κόμμα!

Το Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος κατηγορεί τη Χρυσή Αυγή ως... συστημικό κόμμα!

Το ότι τα ορφανά του Στάλιν αποτελούν μια γραφική μειονότητα της πολιτικής που ζει προσκολλημένη στο παρελθόν είναι κάτι που κανείς δε μπορεί να αρνηθεί. Κατά καιρούς το κόμμα της προδοσίας έχει καταφερθεί με αισχρούς χαρακτηρισμούς εναντίον της Χρυσής Αυγής και των στελεχών της, άλλοτε για να επιβεβαιωθεί προς τους οπαδούς του η συνέπεια στον «αντιφασιστικό αγώνα» κι άλλοτε επειδή η εμμονή των κομμουνιστών με τη Χρυσή Αυγή είναι τέτοια που δεν τους επιτρέπει να αντιληφθούν τη διαφορά ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα.

Το γεγονός, όμως, ότι το Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος θα έφτανε στο σημείο να χαρακτηρίσει μία συνέντευξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Συναγωνιστή Χρυσομάλλη Νίκου, σε τοπική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης κατά την προεκλογική περίοδο ως… προκλητική προβολή (!) αυτό ξεπερνά τα όρια και της πιο νοσηρής φαντασίας. Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε απόσπασμα από την ανακοίνωση που εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Πυλαίας-Χορτιάτη, σύμφωνα με την οποία καταδικάζεται η απόπειρα ενός εντύπου να δώσει βήμα σε έναν υποψήφιο Περιφερειάρχη, μόνο και μόνο επειδή αυτός ανήκει στη Χρυσή Αυγή:

«Με ολοσέλιδη συνέντευξη του χρυσαυγίτη υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρ. Μακεδονίας Χρυσομάλλη κυκλοφορεί η έκδοση Ιουνίου της εφημερίδας «δήμων δρώμενα»! Πρόκειται για μια συνέντευξη-αγιογραφία που θα μπορούσε κάλλιστα να φιγουράρει σε έντυπο της ναζιστικής οργάνωσης. Με ερωτήσεις που ουσιαστικά «χαϊδεύουν» τον χρυσαυγίτη υποψήφιο, η συνέντευξη επιχειρεί να παρουσιάσει την φασιστική συμμορία ως δήθεν «αντισυστημική» δύναμη, εξωραΐζοντας το ναζιστικό, εγκληματικό πρόσωπο της ΧΑ στα μάτια του αναγνώστη». (…) Να, λοιπόν, πως το τέρας παρουσιάζεται με μορφή αθώας περιστέρας. Πως οι αναγνώστες, ο κόσμος, οι αφελείς μαθαίνουν όχι μόνο να ζουν με τον χρυσαυγιτισμό και τους Νεοναζί, αλλά πλάθουν στο μυαλό τους θετική εικόνα γι’ αυτούς. Με τέτοιου είδους φιλοχρυσαυγίτικη «δημοσιογραφία» το Ναζιστικό τέρας της Χρυσής Αυγής περνάει στο υποσυνείδητο μιας μερίδας του λαού ως κάτι το φυσιολογικό και ακόμη χειρότερα, ως κάτι το… «αντισυστημικό».

Αφού εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στους συντρόφους του ΚΚΕ που σε ακόμα μία εκλογική αναμέτρηση είδαν παραδοσιακά τους προπύργια να «αλώνονται» από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και αφήνοντας ασχολίαστη την εμπάθεια που ξεχειλίζει μέσα από αυτές τις λίγες γραμμές, ας σταθούμε στην ουσία του ζητήματος. 

-Είναι τέτοια η «συστημικότητα» της Χρυσής Αυγής που εδώ και 10 περίπου μήνες διώκεται με πρωτοφανή λύσσα από όλα τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά -και μη- κόμματα.

-Είναι τέτοιος ο «ενδοτισμός» της στα ντόπια και διεθνή συμφέροντα που σύσσωμα τα ΜΜΕ της στερούν κάθε δημόσιο βήμα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις με τη γνωστή λασπολογία η δημοσιογραφική δεοντολογία αντικαθίσταται από την προσωπική εμπάθεια του εκάστοτε δημοσιογράφου.

-Είναι τέτοια η «συστημικότητα» ενός κόμματος του οποίου ο Γενικός Γραμματέας κι άλλοι βουλευτές του βρίσκονται παράνομα έγκλειστοι στη φυλακή, όχι για αξιόποινες πράξεις, αλλά επειδή είχαν το θάρρος της γνώμης, γνώμη η οποία δε γίνεται αποδεκτή από το σάπιο καθεστώς της κλεπτοκρατίας.

-Είναι τόσο «συστημική» η Χρυσή Αυγή που κάθε βουλευτής της σέρνεται βδομάδα παρά βδομάδα στα δικαστήρια για να «απολογηθεί» για αφιερώσεις σε βιβλία, για άρθρα σε εφημερίδες και για ομιλίες σε εκδηλώσεις.

Όλα αυτά αποτελούν ψιλά γράμματα για τους άεργους του Περισσού, που ακόμα να βγάλουν άχνα για τις ξεκάθαρα συστημικές κινήσεις του Γενικού τους Γραμματέα (που συνδιαλέγεται με εξέχουσες προσωπικότητες του κεφαλαίου), αλλά και τις καταγεγραμμένες εγκληματικές τους ενέργειες για τις οποίες κανένας Σαμαράς δε θα διατάξει την παράγκα του Αθανασίου να διερευνηθούν από την «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη…

ΥΓ: ΚΚΕ και ΜΜΕ είναι μια μεγάλη, αμαρτωλή ιστορία. Αλήθεια, τι έχουν να πουν τα συντρόφια για την πώληση του 902 σε ιδιώτη επιχειρηματία, πέραν, βεβαίως, του γεγονότος ότι με το ξεπούλημα κρατικής περιουσίας που δεν τους ανήκε έδωσαν γροθιά στο σύστημα;

Ματθαιόπουλος Αρτέμης

Βουλευτής Σερρών

– See more at: http://www.xathess.gr/index.php/enimerosi/view/636#sthash.eymMmPN8.dpuf

Exit mobile version