Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με το αίμα των Ελλήνων πληρώνεται το επίπλαστο «πλεόνασμα Σαμαρά»

Με το αίμα των Ελλήνων πληρώνεται το επίπλαστο «πλεόνασμα Σαμαρά»

Το 67% του προϋπολογισμού πάει απευθείας στους διεθνείς τοκογλύφους

Νέα διθυραμβική, όσο και ψευδής, ανακοίνωση έβγαλε το ΥΠΟΙΚ, στο οποίο προΐσταται άλλος σύμβουλος του Σημίτη, σχετικά με την δήθεν ύπαρξη «πρωτογενούς πλεονάσματος». Ο όρος «πρωτογενές πλεόνασμα» τείνει να ταυτιστεί ως προς την έννοια και την χρήση με τις χάντρες που κάποτε δίνανε οι έποικοι στους ιθαγενείς, για να εξαγοράσουν την γη τους. Το μέγα λάθος που έκανε η κυβέρνηση των δωσιλόγων είναι ότι μαζί με την είδηση περί «ύπαρξης πρωτογενούς πλεονάσματος», συνοδεύεται σε μερικά δημοσιεύματα με τα αναλυτικά στοιχεία του πενταμήνου, τα οποία διαλύουν τις όποιες αυταπάτες μπορεί να υπάρχουν περί του γεγονότος ότι η κυβέρνηση ψεύδεται για άλλη μία φορά.

Κοιτώντας τα αναλυτικά στοιχεία που εκδόθηκαν βλέπουμε πως το «πρωτογενές πλεόνασμα» Σαμαρά είναι στην ουσία χτισμένο πάνω στο αίμα του Ελληνικού Λαού. Το πολυδιαφημισμένο «πρωτογενές πλεόνασμα» των 707 εκατ. ευρώ, στηρίζεται αποκλειστικά σε μία αύξηση 663 εκατ. ευρώ στα έσοδα από ΑΜΕΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, δηλαδή από το αίμα του Ελληνικού Λαού, ο οποίος έχει οδηγηθεί στην αυτοκτονία από την πολιτική λιτότητας της μνημονιακής συγκυβέρνησης.

Το δεύτερο στο οποίο αξίζει να σταθούμε (και δεν αναφέρει κανένα αργυρώνητο ΜΜΕ.) είναι ότι ενώ οι συνολικές δαπάνες του προϋπολογισμού για το πρώτο πεντάμηνο του 2014 ανέρχονται στα 21,59 δισ. ευρώ, τα χρεολύσια (δηλαδή οι τόκοι προς τους διεθνείς τοκογλύφους.) ανέρχονται στα 44,819 δισ. ευρώ. Δηλαδή το 67% του προϋπολογισμού της χώρας πηγαίνει απευθείας στους διεθνείς τοκογλύφους.

Ομολογουμένως «τεράστια η επιτυχία» της μνημονιακής χούντας, η οποία απομυζά μέχρι και το τελευταίο ευρώ από τον Έλληνα φορολογούμενο, σε σημείο να τον οδηγεί εν τέλει στην αυτοκτονία από τα χρέη, προκειμένου να ταΐζει τους διεθνείς τοκογλύφους.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε σχετικά την παρακάτω ανακοίνωση:

«Με το αίμα των Ελλήνων το πλεόνασμα Σαμαρά

Το πλεόνασμα Σαμαρά είναι το αίμα των Ελλήνων που οδηγούνται στην εξαθλίωση και την οικονομική καταστροφή για τα υπερκέρδη των διεθνών τοκογλύφων. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την άμεση φορολογική ελάφρυνση των πολιτών. Οι τράπεζες να πληρώσουν τα χρέη που δημιούργησαν στον ελληνικό λαό.»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/me-to-aima-twn-ellhnwn-to-epiplasto-pleonasma-samara#ixzz35ayEAkCp

Exit mobile version