Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περικλής Σταυριανάκης: Έτοιμη για συγκυβέρνηση Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ

Άρθρο του δικηγόρου Περικλή Σταυριανάκη στην εφημερίδα «Ακρόπολις»

Σε δύο διαφορετικές τηλεοπτικές εκπομπές που συμμετείχα και εγώ, τέθηκε από τον παρουσιαστή της εκπομπής το ίδιο ερώτημα στους παριστάμενους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πετράκο στην πρώτη και κ. Αμανατίδη στην δεύτερη. Τους ρώτησε λοιπόν με ποιο κόμμα θα συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ αν στις επόμενες Εθνικές εκλογές είναι πρώτο κόμμα.

Πρόλαβα και απάντησα ότι η μόνη συνεργασία που είναι εφικτό να γίνει θα είναι μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ. Και οι δύο βουλευτές αμφισβήτησαν την πρόβλεψη μου, αλλά δεν κατάφεραν να εισφέρουν κανένα άλλο σενάριο πολιτικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με κάποιο κόμμα.

Δεν πέρασε ούτε εβδομάδα από  την τελευταία εκπομπή, όπου το υποστήριξα, και ήλθε και ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κυριαζίδης, σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή, να μιλήσει και εκείνος για ενδεχόμενη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με την Ν.Δ.!

Άρα δεν είμαι εγώ ο μόνος που προέβλεψα το ενδεχόμενο της μετεκλογικής συνεργασίας Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ. Το αναμένουν φαίνεται ακόμα και κάποιοι βουλευτές των δύο κομμάτων.

Απομένει να το συνειδητοποιήσει και ο λαός, για να πράξει ανάλογα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/periklhs-staurianakhs-etoimh-gia-sugkubernhsh-n.d.-kai-suriza#ixzz35cv6hd5N

Exit mobile version