Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O Α. Ματθαιόπουλος στο ράδιο ΣΚΑΪ Πιερίας για τις συνεχιζόμενες παράνομες πολιτικές διώξεις – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος μίλησε την Δευτέρα στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ Πιερίας για τις παράνομες διώξεις ενάντια στην τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Αναφέρθηκε στην υποκρισία των παραδικαστικών κύκλων που με αφορμή μια αφιέρωση σε βιβλίο κρατούν έγκλειστο τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κινήματος Χρήστου Παππά.

Τόνισε πως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής διώκονται για τις Ιδέες τους, καθώς και για βιβλία που βρίσκονται στην βιβλιοθήκη τους. Η δικαιοσύνη όπως ανέφερε θα πρέπει να αφεθεί να λειτουργεί ελεύθερα και όχι με πολιτικές παρεμβάσεις από την χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου. Η όλη υπόθεση που έχει στηθεί έχει να κάνει με τα δικαιώματα ελεύθερης έκφρασης και των κατοχυρωμένων συνταγματικών δικαιωμάτων. Παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως όποιος μιλάει εναντίον της μνημονιακής πολιτικής και των εκπροσώπων της κατηγορείται άδικα και οδηγείται χωρίς στοιχεία στην φυλακή.

Ο Συναγωνιστής τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο που να στοιχειοθετεί την λεγόμενη «εγκληματική οργάνωση», διότι πολύ απλά δεν υπάρχουν βασικά χαρακτηριστικά στοιχεία της όπως π.χ. μαύρο χρήμα, οπλοστάσιο κλπ. Αναφέρθηκε επίσης και στον νέο ψευδομάρτυρα, πρώην μέλος του κόμματός μας, ο οποίος με την κατάθεσή του επιβεβαιώνει ουσιαστικά την αθωότητα όλων των παράνομα προφυλακισμένων συναγωνιστών μας. Κατέδειξε άλλη μια φορά πως οι παραδικαστικοί κύκλοι λαμβάνουν εντολές από κέντρα ξένα εξουσίας, εφαρμόζοντας τον απαράδεκτο θεσμό της συλλογικής ευθύνης.

Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο για το πρόσωπό του τόνισε πως το όνομά του δεν υπάρχει καν στην εν λόγω δικογραφία, και πως μοναδικός σκοπός είναι να κλείσουν ολόκληρη την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής στη φυλακή για να μην υπάρχει ο Εθνικός αντίλογος. Το μήνυμα όμως των τελευταίων εκλογών είναι πως ο Ελληνικός λαός επιθυμεί οι βουλευτές του κινήματός μας να τον εκπροσωπούν στη βουλή για να ακουστεί η αλήθεια.

Αναφέρθηκε επίσης στην προσπάθεια εξαγοράς ψήφων ενόψει της επικείμενης εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, όπου απαιτείται ο αριθμός των 180 ψήφων για την εκλογή του. Μίλησε για το γεγονός ότι η Βουλή έκλεισε ουσιαστικά για να παραγραφούν σοβαρότατα εγκλήματα και ευθύνες του αντισυνταγματικού τόξου. Η συγκυβέρνηση του μνημονίου είναι η πραγματική εγκληματική οργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-a.-matthaiopoulos-sto-radio-skai-pierias-gia-tis-sunechizomenes-paranomes#ixzz35f9yhSYX

Exit mobile version