Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η “ανεξάρτητη” δικαστική εξουσία στην υπηρεσία της μνημονιακής Χούντας

Η “ανεξάρτητη” δικαστική εξουσία στην υπηρεσία της μνημονιακής Χούντας

Πολλά ερωτήματα εγείρει η πρόταση του εισαγγελέα Ντογιάκου για την προφυλάκιση της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια, βουλευτού Β΄ Αθηνών και συζύγου του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Δεν είναι τυχαίο πως οι ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου που έχουν προφυλακίσει μέχρι τώρα 30 Συναγωνιστές πρότειναν να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, ενώ ο Ισίδωρος Ντογιάκος επέμεινε, ζητώντας την προφυλάκισή της.

Είναι γνωστό ποιο πολιτικό πρόσωπο εκφράζει ο εισαγγελέας Ντογιάκος και ότι ήταν σύμβουλος του υπουργού Δικαιοσύνης, Αναστάση Παπαληγούρα επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή.

Οι αποφάσεις των ανακριτικών αρχών για τους συναγωνιστές Ζαρούλια και Μπαρμπαρούση δεν καταδεικνύουν άλλον τι παρά μόνο το γεγονός πως ζούμε υπό Καθεστώς σοβιετικού τύπου. Προς τούτο και οι σοβιετικοποιημένες ανακρίσεις, οδηγούν σε σοβιετικές αποφάσεις οι οποίες παρέχουν ψευδαίσθηση δικαιοσύνης, ενώ επί της ουσίας πρόκειται για την επίσημη επιβολή της Τυραννίας της Αρχής.

Κατά τον μεγαλειώδη Πλάτωνα, «το δίκαιον ουκ άλλο τι ή του κρείττονος ξυμφέρον». Ήτοι, το δίκαιο δεν είναι τίποτε άλλο παρά το συμφέρον του ισχυρού. Ο ισχυρός στην προκειμένη περίπτωση, είναι ο κατέχων την δύναμη, την εξουσία. Εντούτοις, η χρήση της δύναμης σε συνδυασμό με την ενσυνείδητη απουσία δικαιοσύνης, συνιστά Τυραννία. Αυτό είναι το Καθεστώς στο οποίο ζει ο Ελληνικός Λαός, αυτό είναι το Καθεστώς το οποίο κρίνει τους βουλευτές ενός νομίμου Πολιτικού Κινήματος το οποίο προσφάτως μάλιστα, ψηφίστηκε ελεύθερα και δημοκρατικά από 540.000 Έλληνες.

Τι είναι όμως η ελεύθερη βούληση του Ελληνικού Λαού μπρος στην απαίτηση του ισχυρού για την επιβολή της αδικίας; Ουδέν! Τον δρόμο άλλωστε στην «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη -ας μην κρύβονται οι «δημοκράτες των απαγορεύσεων»- τον είχε δείξει ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος από το Μάιο του 2012 ακόμη (όταν ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή εισήλθε με την έγκριση του Λαού στη Βουλή των Ελλήνων) αποφάσισε να μην καλέσει τον Γενικό Γραμματέα του Κινήματος, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό την προεδρία του. Αντέδρασαν τότε οι «αντικειμενικοί» και «φιλαλήθεις» δημοσιογράφοι ή οι πολιτικοί παράγοντες του αντισυνταγματικού τόξου; Όχι βέβαια! Συνεπώς, δεν υφίσταται ο παραμικρός λόγος να το πράξουν τώρα, περίοδος κατά την οποία ο θεσμός της Δικαιοσύνης καταβαραθρώνεται από τις πρωτοφανείς, παράνομες και αντισυνταγματικές αποφάσεις των ανακριτικών αρχών.

Κατ’ οίκον περιορισμός λοιπόν για τους συναγωνιστές Κουκούτση και Ζαρούλια και απαγόρευση συμμετοχής σε νόμιμες πολιτικές εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής για τον συναγωνιστή Αρβανίτη, αποτελούν το τυραννικό έπος της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά. Έπος μέχρι τούδε, διότι ενδεχομένως να γραφτούν ακόμη μεγαλύτερα έπη εν συνεχεία, οπότε και θα κληθούν τα υπόλοιπα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος προς απολογία.

Η Χούντα των Μνημονίων δείχνει τα δόντια της σ’ εκείνους που αντιστέκονται. Από πολιτικής απόψεως, το Καθεστώς αποδεικνύει έμπρακτα ότι επιθυμεί την δια παντός τρόπου εξάλειψη της απειλής της Χρυσής Αυγής, της μοναδικής πολιτικής δύναμης που αντιστέκεται στα σχέδια των ανδρείκελων των δανειστών. Απειλής όχι για τον Λαό μας, όπως φαιδρά και εργολαβικά κράζουν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, αλλά για την ολιγαρχία του πλούτου και τα προκλητικά της προνόμια.

Είναι, κατά συνέπεια, ευθύνη του Ελληνικού Λαού να αναρωτηθεί πόσα επιπλέον δυσβάσταχτα μέτρα, πόσες ακόμη περικοπές σε μισθούς-συντάξεις, σε δημόσια ασφάλεια, υγεία και παιδεία θα είχε επιτύχει το Καθεστώς των διεφθαρμένων εάν δεν υπήρχε ο μπαμπούλας της ενδυνάμωσης της Χρυσής Αυγής να τους τρομάζει. Τότε και μόνο τότε, θα αντιληφθεί ο καθένας πως το μένος κατά της Χρυσής Αυγής δεν είναι παρά το μένος κατά του Ελληνικού Λαού, με το οποίο το αντισυνταγματικό τόξο (τα κόμματα, οι δημοσιογράφοι και οι ακαδημαϊκοί του «σοφοί») τον σέρνει ως πρόβατο επί σφαγή.

Το μέλλον της Πατρίδος και των επόμενων γενιών δεν είναι απόφαση των δημοσιογράφων και επίορκων δικαστικών. Οι πρώτοι θριαμβολογούσαν όχι πολύ καιρό πριν, πως ο Τζέφρυ Παπανδρέου αποσόβησε με αποφασιστικότητα ένα φανταστικό στρατιωτικό πραξικόπημα. Οι δεύτεροι, αποφάσισαν πως όλες οι μειώσεις μισθών στις οποίες προχώρησε η Χούντα των Μνημονίων είναι αντισυνταγματικές, εκτός βεβαίως εκείνων που αφορούν τον δικαστικό κλάδο!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή ανέλαβε την τεράστια εθνική και συνάμα ιστορική ευθύνη να ορθώσει τη Σημαία της Εθνικής Αντίστασης, προκειμένου να σηκώσει ξανά στα πόδια του τον Ελληνισμό. Το τίμημα αυτής της απόφασης, μπορεί ο καθένας να το διαπιστώσει. Οι Αθάνατοι ΣυναγωνιστέςΓιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης και οι φυλακισμένοι μας Συναγωνιστές ΜΙΛΟΥΝ! Ήρθε ο καιρός, ν’ αναλάβει και ο Ελληνικός Λαός την δική του ευθύνη έναντι του Έθνους, συμβάλλοντας με κάθε νόμιμο τρόπο στο γκρέμισμα μιας ανθελληνικής Τυραννίας, μιας Χούντας των περιορισμών και των απαγορεύσεων.

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-anejarthth-dikastikh-ejousia-sthn-uphresia-ths-mnhmoniakhs-chountas#ixzz35fczpb3M

Exit mobile version