Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομολογία Γεωργιάδη: θα επανέλθει το χαράτσι στα νοσοκομεία

Ομολογία Γεωργιάδη: θα επανέλθει το χαράτσι στα νοσοκομεία

Ο  Άδωνις Γεωργιάδης είναι γνωστός για την τυφλή υπακοή και προσήλωση του στο μνημόνιο, αφού ουκ ολίγες φορές έχει υπερηφανευτεί για το γεγονός ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο φανατικούς υποστηρικτές των μνημονιακών μέτρων.

Ως τέτοιος εισήγαγε «καινοτόμες» ιδέες στον χώρο της υγείας και θεωρείται, όχι άδικα, ο Υπουργός που μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε να διαλύσει τον ήδη ετοιμοθάνατο κλάδο της υγείας. Η μνημονιακή του μανία ήταν τέτοια που καθημερινά βομβάρδιζε από τα παράθυρα των ΜΜΕ τον ελληνικό λαό σχετικά με το πόσο αναγκαία είναι η άνευ όρων ικανοποίηση των εκβιαστικών όρων που έθεταν ανά διαστήματα οι διεθνείς τοκογλύφοι και στον δικό του τομέα.

Ο Γεωργιάδης ως πρώην Υπουργός Υγείας είχε προαναγγείλει ότι η μη επίτευξη συγκεκριμένων δημοσιονομικών στόχων θα έχει ως δυνητικό αποτέλεσμα την επιβολή χαρατσιού για την εισαγωγή στα δημόσια νοσοκομεία, γεγονός που επαληθεύτηκε λίγες εβδομάδες αργότερα, καθώς γνώριζε πολύ καλά ο ίδιος ότι δεν ήταν η αποτυχία επίτευξης αυτών των στόχων η αιτία επιβολής του συγκεκριμένου φόρου, αλλά η συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση με τους τοκογλύφους στα πλαίσια των περικοπών δαπανών και της αύξησης της φορολογίας.

Φυσικά ο Γεωργιάδης και η ανάλγητη συγκυβέρνηση είχε εξαιρέσει όλους τους λαθρομετανάστες από την καταβολή εισιτηρίου για την εισαγωγή τους σε δημόσιο νοσοκομείο της χώρας, αφήνοντας μόνους τους Έλληνες να απολαμβάνουν το νέο «διαρθρωτικό» μέτρο ως γνήσιοι ιθαγενείς με πλήρη φορολογικά δικαιώματα όπως αυτό της αύξησης του φόρου στην υγεία, στην κατανάλωση, στην ιδιοκατοίκηση κ.ο.κ. Η προσωρινή κατάργηση του ρατσιστικού εις βάρος των Ελλήνων μέτρου ασφαλώς δεν είχε καμία επίπτωση στο εισόδημα ή στο βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων πολιτών, που εδώ και μια τετραετία βομβαρδίζονται από χαράτσια κάθε είδους, είχε όμως επικοινωνιακή αξία, διότι με την απόσυρση του μέτρου πανηγύριζαν οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ ότι με δική τους πρωτοβουλία απαλλάσσουν τους Έλληνες από ένα ακόμα βαρίδιο.

Όμως ο Γεωργιάδης προέβη σε μια αποκάλυψη που πολύ απλά επιβεβαιώνει ότι ο Σαμαράς είναι ψεύτης όταν διαβεβαιώνει προς πάσα κατεύθυνση πως η λήψη νέων μέτρων είναι σενάρια καταστροφολογίας. Είπε σχετικά με το 25ευρω επί λέξει πως «μια μέρα θα επανέλθει με άλλον υπουργό».

Ποια θα είναι αυτή η μέρα; Μήπως επί Υπουργού του «τσεκουράτου» φίλου του Βορίδη, ο οποίος φημίζεται εξίσου για την σε σημείο παρεξηγήσεως λαγνεία για το μνημόνιο; Εάν ναι, άξιος ο μισθός του Μάκη. Άλλωστε, τόσες υπηρεσίες προσέφερε στα αφεντικά του για να υπουργοποιηθεί…

Α.Π.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/omologia-gewrgiadh-tha-epanelthei-to-charatsi-sta-nosokomeia#ixzz35fwJ9ozq

Exit mobile version