Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Μάνδρας, Αχαρνών, Πύργου, Θάσου, Καβάλας, Κεφαλονιάς

Δραστηριότητες Τοπικών: Μάνδρας, Αχαρνών, Πύργου, Θάσου, Καβάλας, Κεφαλονιάς

Στις 15 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε δυναμική ενημερωτική δράση της Τ.Ο. ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Μάνδρας Ειδυλλίας και διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό στην Οινόη, στα Βίλια, και στο Κριεκούκι. Συνομιλήσαμε με αρκετούς περαστικούς οι οποίοι μας προέτρεψαν να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Η χούντα του μνημονίου θα καταρρεύσει, δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω!

Ενημερωτική Δράση της Τ.Ο. Αχαρνών

Eκτεταμένη πολιτική δράση σημειώθηκε στο κέντρο και την ευρύτερη περιοχή των Αχαρνών από την Τ.Ο. Αχαρνών – Θρακομακεδόνων, όπου διανεμήθηκε η εφημερίδα του κινήματος αλλά και έντυπο υλικό που αφορά τόσο τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ της Χρυσής Αυγής όσο και ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την μεθοδευμένη από το Μαξίμου παράνομη πολιτική δίωξη του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Η ανταπόκριση των πολιτών υπήρξε για ακόμη μία φορά θερμή, οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία τους μας τόνισαν πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο ΑΡΧΗΓΟΣ μας είναι το τελευταίο τους καταφύγιο απέναντι στα αρπακτικά του Μαξίμου. Εμείς από την πλευρά μας τονίσαμε πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, δυνατή και θα συνεχίσει απροσκύνητη τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Ενημερωτική δράση στην Αμαλιάδα

Πολύωρη εθνικιστική δράση, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 17 Ιουνίου από τον Πυρήνα Αμαλιάδος και με την συνδρομή συναγωνιστών της Τ.Ο. Πύργου.

Η δράση ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα από το δ.δ. Καρδαμά, ακολούθησε η πόλη της Αμαλιάδας, όπου οι συναγωνιστές «όργωσαν» στην κυριολεξία, όλους τους κεντρικούς δρόμους, διανέμοντας εκατοντάδες φυλλάδια και εφημερίδες του Κινήματος. Τέλος επισκεφτήκαμε τα δ.δ. Χάβαρι, Σώστι, καταλήγοντας στο Τραγανό όπου παραμείναμε σε κατάστημα να συνομιλήσουμε με κατοίκους. Η θερμή ανταπόκριση του κόσμου, δείχνει πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος, βρίσκεται πολύ καλά ριζωμένος στις καρδιές του Ελληνικού Λαού, αφού οι περισσότεροι κάτοικοι που συνομιλήσαμε, αναγνώρισαν τον βρώμικο πόλεμο που δεχόμαστε, αλλά και τον τίμιο αγώνα τον οποίο διεξάγουμε για να αποκαταστήσουμε την πληγωμένη υπερηφάνεια των Ελλήνων. Η Χρυσή Αυγή δεν ανδρώθηκε στα μεγάλα σαλόνια του κατεστημένου, ούτε στα σκοτεινά υπόγεια του παρακράτους, αλλά εκεί που χτυπά η καρδιά του Ελληνισμού, στον δρόμο! Συνεχίζουμε τον Αγώνα μέχρι την τελική Νίκη!

Οικολογική παρέμβαση της Τ.Ο. Θάσου

Τα μέλη της Τ. Ο. Θάσου συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Τοπικής απ’ όπου ξεκίνησαν για τις παραλίες του Λιμένα και του Ραχωνίου που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η οικολογική παρέμβαση. Στην συνέχεια οι συναγωνιστές προέβησαν σε ενημερωτική δράση όπου μοίρασαν έντυπο ενημερωτικό υλικό με τις πολιτικές θέσεις του Κινήματός μας στον Λιμένα Θάσου, λαμβάνοντας πολύ θετικά σχόλια από τους συμπατριώτες μας, καθώς και την έκδηλη αγανάκτησή τους για την απολύτως άδικη και παράνομη πολιτική δίωξη του Αρχηγού και των συναγωνιστών βουλευτών. Ακολούθως, μετέβησαν στα γραφεία της Τ. Ο. Θάσου, όπου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εβδομαδιαία ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής, αναφορικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, και πιο συγκεκριμένα για την συνέχιση των διώξεων, των αντισυνταγματικών αποφάσεων και των παράλογων περιοριστικών μέτρων σε βάρος των βουλευτών του Κινήματος Μιχάλη Αρβανίτη, Δημήτρη Κουκούτση, καθώς και στην άδικη προφυλάκιση του βουλευτή Νίκου Κούζηλου, την στιγμή που όλοι οι καταχραστές του δημοσίου χρήματος αφήνονται ελεύθεροι. Η συνάντηση έκλεισε με όλους τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής, να ψάλλουν τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.

Συνέντευξη συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζή

Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Καβάλας της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Βογιατζής, μιλάει στο ραδιόφωνο ΝΕΑΠΟΛΙΣ για την εκλογική νίκη της Χρυσής Αυγής στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση. Καταγγέλλει την ανυπαρξία των τεσσάρων καθεστωτικών βουλευτών του νομού μας που δεν έχουν κάνει τίποτα για την καθημερινότητα του Καβαλιώτη και τα σοβαρά προβλήματα με την βιομηχανία λιπασμάτων, την πώληση του αεροδρομίου και της Εγνατίας Οδού. Μιλά για το μείζον θέμα που προκύπτει από την συμμετοχή στις εκλογές του τουρκόφρονου κόμματος DEB.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Ιουνίου 2014 στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, η προγραμματισμένη ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Δημήτριου Βογιατζή, με θέμα την Εθνική αντίληψη για τις σχέσεις εργατών και εργοδοτών.


Την ομιλία του ο συναγωνιστής ξεκίνησε αναφερόμενος στην προσπάθεια του Εθνικισμού για την αποδυνάμωση της κεφαλαιοκρατίας και την ενίσχυση της μικρής και μεσαίας παραγωγικής δράσης, η οποία προσπάθεια όμως, δεν θα φθάσει μέχρι την εξόντωση της μεγάλης επιχείρησης, της οποίας τα πλεονεκτήματα αναγνωρίζονται απολύτως. Για να συμβεί αυτό όμως, πρέπει να εξασφαλιστούν στους  ιδιωτικούς υπαλλήλους και εργάτες, οι άριστες δυνατές συνθήκες. Ο Λαϊκός Εθνικισμός εμφορείται από μια νέα εργατική ηθική και γι’ αυτό αντιμετωπίζει τις σχέσεις εργατών και εργοδοτών κατά εντελώς διαφορετικό τρόπο από τον σημερινό. Η εργασία είναι από τα πολυτιμότερα δικαιώματα του Λαού, ο βασικός συντελεστής της παραγωγής, στην διάθεση του οποίου πρέπει να τεθεί το άψυχο κεφάλαιο. Αφ’ ετέρου η εργασία είναι πηγή της ανθρώπινης ευτυχίας και χωρίς αυτήν δεν μπορεί να νοηθεί η χαρά της ζωής. Στον Εθνικισμό δεν μπορεί να υπάρξει ευγενής και αγενής εργασία, μιας και η κοινωνία έχει την ανάγκη κάθε φύσης εργασία. Υπάρχει άνιση προσφορά υπηρεσιών στην παραγωγική διαδικασία, επειδή οι άνθρωποι που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους είναι εκ φύσεως άνισοι. Άρα, δεν μπορεί η κοινωνική εκτίμηση προς τους εργαζομένους να εξαρτάται από την φύση της εργασίας τους, αλλά μόνο από την καλή ή όχι εκτέλεση της εργασίας καθενός, δηλαδή από την ποσότητα και την ποιότητα κάθε εργασίας. Κατά την ηθική αυτή λοιπόν, κάποιος θα πρέπει να είναι υπερήφανος, διότι είναι απλός, αλλά καλός και ευσυνείδητος εργάτης. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ανέφερε πως ο Λαϊκός Εθνικισμός εξυμνεί ιδιαιτέρως το γεγονός ότι τον πραγματικό μισθό των εργατών και υπαλλήλων μπορεί να αυξήσει μόνο η αύξηση της παραγωγής, δηλαδή η ανώτερη απόδοση της κοινωνικής οικονομίας.  Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και η συνάντηση έληξε με τους συναγωνιστές να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Συνέντευξη του Γραμματέα του Πυρήνα Κεφαλονιάς

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-mandras-acharnwn-purgou-thasou-kabalas#ixzz35irrA2HH

Exit mobile version