Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Καλαμάτας, Φυλής, Νέας Υόρκης

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθηνών, Καλαμάτας, Φυλής, Νέας Υόρκης

Ομιλίες στην Τ.Ο. Αθηνών 

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης 18 Ιουνίου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών, παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Κίμωνα Παπαδόπουλου, με θέμα την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Ο συναγωνιστής Παπαδόπουλος με αναλυτικό τρόπο και με αδιάψευστα ιστορικά στοιχεία απέδειξε πως η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική, και κατακεραύνωσε τους απατεώνες των Βαλκανίων τους Σκοπιανούς που θέλουν να καπηλευθούν το όνομα της Μακεδονίας και τον Μέγα Στρατηλάτη των Ελλήνων τον Μέγα Αλέξανδρο.

Το απόγευμα του Σαββάτου 21 Ιουνίου, στα γραφεία της Τ.Ο.Αθηνών πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα ομιλία της συναγωνίστριας Κορίνας Πενέση με θέμα: Ισλάμ τρόπος Ζωής και όχι θρησκεία.

Η συναγωνίστρια με αναλυτικό τρόπο απέδειξε ότι το Ισλάμ με τον μανδύα της θρησκείας επηρεάζει όχι μόνο την καθημερινότητα των μουσουλμάνων όπου τους καταπιέζει και ιδιαίτερα τις γυναίκες όπου τις θεωρεί κατώτερα όντα, αλλά επεμβαίνει  και στην πολιτική ζωή των χωρών όπου έχει επικρατήσει. Τρανό παράδειγμα είναι η Σαουδική Αραβία, το Αφγανιστάν και άλλες μουσουλμανικές θεοκρατικές χώρες.

Ομιλία στην Τ.Ο. Καλαμάτας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία το Σάββατο 14/6 στα γραφεία μας με θέμα, Η ”Δημοκρατία” Των Πολιτικών Διώξεων. Ομιλητής, ο συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος, ο οποίος στην ομιλία του ανέλυσε τον ορισμό της ”δημοκρατίας” τους , με αυτόν να προκύπτει μέσα από τις ίδιες τις πράξεις/έργα των πολιτικάντηδων/ξενόδουλων εντολοδόχων, μία ”δημοκρατία”  της μίζας, της αφάνειας, της προδοσίας, των οικονομικών σκανδάλων, της ψευτιάς, του ξεπουλήματος και της κλεψιάς, αυτή είναι η  ”δημοκρατία” που κινδυνεύει από την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Ο συναγωνιστής επίσης τόνισε ότι μαζί με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, έρχεται να προστεθεί και αυτό των πολιτικών διώξεων, με την ”δημοκρατία” τους να επιδεικνύει  το εξής «Όταν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις πολιτικά/ιδεολογικά τον πολιτικό σου αντίπαλο υπάρχει και ο δρόμος των πολιτικών διώξεων με τον εκφοβισμό, τις δολοφονίες, την λασπολογία, τις άδικες προφυλακίσεις και τις παρά-δικαστικές μεθόδους».

Στην συνέχεια της ομιλίας αναλύθηκαν από τον συναγωνιστή όλα τα τρανταχτά παραδείγματα καθώς και ομολογίες πολιτικών/νομικών προσώπων, όπου αποδέχονται το γεγονός ότι η δίωξη εναντίων της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρα πολιτική, με ένα σάπιο δημοσιογραφικό και πολιτικό καθεστώς να σιωπά ένοχα μπροστά στην σκευωρία. Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Κουράκος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το σημερινό πολίτευμα της ”δημοκρατίας” τους, μόνο ως μόρφωμα ”δημοκρατικό” μπορεί να χαρακτηριστεί. Αν ψάχνουν λοιπόν για μορφώματα οι καλοπληρωμένοι κονδυλοφόροι των πάνελ και της παραπληροφόρησης, μπορούν να τα αναζητήσουν στην Ξενόδουλη Προεδρευόμενη Μνημονιακή Χούντα, Βενιζέλου και Σαμαρά.

Ομιλία στην Τ.Ο. Φυλής – Καματερού

Για την ζωή και το έργο του Ρήγα Φεραίου μίλησε η συναγωνίστρια Βασιλική Γιαννοπούλου στην Τ.Ο. Φυλής – Καματερού λέγοντας ότι ο Ρήγας Φεραίος δεν υπήρξε μοναχά ο Πρωτομάρτυρας, ο οραματιστής, ο κήρυκας του Ξεσηκωμού ο πολιτικός νους, ο κατηχητής του γένους, αλλά και ο πνευματικός άνθρωπος με τις ανησυχίες, τις αναζητήσεις, τους ιδεολογικούς του προσανατολισμούς, το πλούσιο συγγραφικό έργο, που πήγε να μετουσιώσει τη θεωρία σε πράξη. Επίσης διάβασε στίχους από τον Θούριο τονίζοντας πόσο επίκαιρος είναι στις μέρες μας. Τέλος έκλεισε την ομιλία της κάνοντας μια σύγκριση του χθες με το σήμερα.

Η συναγωνίστρια έκλεισε την ομιλία καταχειροκροτούμενη λέγοντας ότι εμείς οι Χρυσαυγίτες δίνουμε τον αγώνα τον καλό. Για να ελευθερωθεί ο Αρχηγός μας και οι υπόλοιποι συναγωνιστές από τα κελιά της Τιμής και για να έρθει για τούτη τη Χώρα κάποτε η ώρα που ο λαός θα επαναστατήσει, θα ξεσηκωθεί και θα τιμωρήσει τους τυράννους του στέλνοντάς τους εκεί που τους αξίζει: στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Για να ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Δράση στη Νέα Υόρκη

Με ένα έξοχο βίντεο δραστηριοτήτων απάντησε ο Πυρήνας Νέας Υόρκης της Χρυσής Αυγής στα παραμύθια των ορφανών του Μαρξ, τα οποία χρηματοδοτούνται από τον Σόρος για να συκοφαντούν και να λασπολογούν το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhnwn-kalamatas-fulhs#ixzz35okwebYm

Exit mobile version