Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο «ποταμάρχης» Σταύρος Θεοδωράκης παρακαλάει για να γίνει δεκανίκι της μνημονιακής συγκυβέρνησης

Ο «ποταμάρχης» Σταύρος Θεοδωράκης παρακαλάει για να γίνει δεκανίκι της μνημονιακής συγκυβέρνησης

Τις προθέσεις του ξεκαθάρισε επιτέλους ο «ποταμάρχης» Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος προεκλογικώς φρόντιζε ώστε να μην παίρνει θέση για οτιδήποτε, προκειμένου να κοροϊδέψει τους Έλληνες πολίτες για να τον ψηφίσουν. Το ξεκαθάρισμα, αυτό, των προθέσεων του νεότευκτου αυτού τηλεκόμματος, ήταν ουσιαστική μία πλήρης επιβεβαίωση των λεγομένων της Χρυσής Αυγής, η οποία από την πρώτη στιγμή έσπευσε να πληροφορήσει τους Έλληνες ότι το «Ποτάμι» ήταν και είναι ένα απόκομμα σχεδιασμένο από τον Μπόμπολα για να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα του στην επόμενη συγκυβέρνηση.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 (προφανώς ως ξεκάρφωμα δεν πήγε στο MEGA), ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε: «Αν έχω 5% ή 6% θα είμαι ουρά. Εάν ένας τέτοιος φορέας έχει 12% και ο κυβερνήτης έχει 25% ή 27% θα υπάρχει ουρά; Όχι, θα υπάρχει ουσιαστικά συγκυβέρνηση»

Τι λέει ουσιαστικά ο Θεοδωράκης και πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες πολίτες; Ότι η μόνη του φιλοδοξία είναι να αποτελέσει το συγκολλητικό υλικό της επόμενης συγκυβερνήσεως, είτε αυτή απαρτίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ και το ΠΑΣΟΚ, είτε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, είτε από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και κάποιο άλλο απόκομμα. Ο Θεοδωράκης φιλοδοξεί να είναι εκεί, ώστε να επιβάλλει την θέληση του Big Boss.

Προς ποια κατεύθυνση, όμως, θα είναι αυτή η συμβολή του στην επόμενη συγκυβέρνηση; Μα προφανώς εναντίον του Λαού και υπέρ των μεγάλων συμφερόντων που χαίρονται από το μνημόνιο. Δεν το λέμε εμείς… Μόνος του το είπε, κάνοντας δηλώσεις που θύμισαν εντόνως τον πρωτομνημονιακό Άδωνι Γεωργιάδη. Σας τις παραθέτουμε:

«Αντί να έχουν ένα σχέδιο για το πως θα διορθώσουν το πρόβλημα το οποίο οι ίδιοι δημιούργησαν, σήκωσαν τα χέρια ψηλά και είπαν να έρθουν κάποιοι από τη Νέα Υόρκη, από τις Βρυξέλλες να μας πουν ότι πρέπει να απολύσουμε τις καθαρίστριες. Έπρεπε να είχαν τη δύναμη να γίνουν και δυσάρεστοι, να εκπονήσουν ένα εθνικό σχέδιο δράσης. Αυτή είναι η μεγάλη τους αδυναμία. Φάνηκαν ανίκανοι ως προς το να προτείνουν λύσεις για τη χώρα»

Κοινώς, επανέλαβε αυτό που τόσοι και τόσοι μνημονιακοί έχουν πει, ότι δηλαδή «αν δεν υπήρχε η τρόικα, θα έπρεπε να την εφεύρουμε» ή ότι «θα έπρεπε να παίρνουμε μόνοι μας τα μέτρα που διατάσσει η τρόικα». Αυτός είναι ο σκοπός του Θεοδωράκη, να επιβάλλει το μνημόνιο αντί και προς τέρψιν του αφεντικού του. Και δεν λέμε, δημοκρατία έχουμε και ο καθείς μπορεί να έχει τις απόψεις, τις δεσμεύσεις και τις φιλοδοξίες τους, όμως ας γνωρίζουν οι Έλληνες τι φιλοδοξεί να γίνει όταν «μεγαλώσει» ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-potamarchhs-stauros-theodwrakhs-parakalaei-gia-na-ginei-dekaniki-ths-mnhm#ixzz35pBarnVX

Exit mobile version