Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποφάσεις μιας ανθελληνικής χούντας: “Ναι στο Gay Pride – Όχι στην Ελληνικότητα της Μακεδονίας”

Αποφάσεις μιας ανθελληνικής χούντας: “Ναι στο Gay Pride - Όχι στην Ελληνικότητα της Μακεδονίας”

Τις προηγούμενες μέρες, διοργανώθηκε για άλλη μια φορά το περίφημο «φεστιβάλ υπερηφάνειας», τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκημε την απόλυτη αρωγή των δημοτικών αρχών, ΜΚΟ που τσεπώνουν εκατομμύρια εις βάρος του Ελληνικού Λαού, και κάποιων ασήμαντων «καλλιτεχνών» της ψευτοκουλτούρας και της παρακμής. Αξίζει να γνωρίζουμε σε ποιούς καιρούς ζούμε και αγωνιζόμαστε, ποιών Αξιών έχουμε παραμείνει υπερήφανοι θεματοφύλακες, ποιά πρότυπα επιβάλλονται στον σάπιο αυτόν κόσμο και ποιά Ιδανικά φιμώνονται με άμεση διαταγή των εξουσιαστών, όπως ακριβώς συμβαίνει σε κάποια ξεκάθαρη χούντα.

Στις 15 Ιουνίου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή διοργάνωσε την ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση για την επέτειο θανάτου του μεγαλύτερου Έλληνα Στρατηλάτη, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, και ταυτόχρονα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Μία εκδήλωση με αμιγώς Ελληνικό χαρακτήρα, στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας, της Μακεδονίας που επιβουλεύονται οι Σκοπιανοί, με το Ελληνικό κράτος να σιωπά, όπως κάνει πάντοτε στα Εθνικά ζητήματα, οπισθοχωρώντας συνεχώς, ώστε να μην εγείρει τα «ακραία Εθνικά ένστικτα» του Ελληνικού Λαού και διακινδυνεύσουμε την ειρήνη με τους «φίλους» γείτονες… Για όσους δεν γνωρίζουν την εξέλιξη των γεγονότων, η αστυνομία ως συνήθως απαγόρευσε την εκδήλωση αυτή στον Λευκό Πύργο, χρησιμοποιώντας γελοίες προφάσεις. Μία ανακοίνωση περί αντισυγκέντρωσης στο παράνομο indymedia ήταν αρκετή για να απαγορευτεί στον Λαϊκό Σύνδεσμο η ετήσια εκδήλωση Τιμής και Μνήμης στον Μεγάλο Αλέξανδρο και Ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Είναι η δεύτερη φορά που απαγορεύεται στην Χρυσή Αυγή να διαδηλώσει στον Λευκό Πύργο τους τελευταίους μήνες. Ανάλογα περιστατικά συνέβησαν και σε άλλες πόλεις, όπως στην Αθήνα, όπου ο λαθροδήμαρχος Καμίνης απαγόρευσε την διανομή τροφίμων που διοργανώνει η Χρυσή Αυγή, διατρανώνοντας εμπράκτως την «αλληλεγγύη» της στους δοκιμαζόμενους Έλληνες. Η εκδήλωση της 15ης Ιουνίου τελικώς μεταφέρθηκε στα όρια της πόλης, όμως και πάλι αρχές και παρακράτος έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να την διαλύσουν. Η αστυνομία συνόδευσε μερικούς γραφικούς “αντιφασίστες” σε απόσταση αναπνοής από την εκδήλωση, αντί να τους μαζέψει επιτόπου. Δυστυχώς γι’αυτούς, παρά την τρομοκρατία, παρά το κλείσιμο των παρακείμενων οδών από την αστυνομία, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κανονικά. Φαίνεται λοιπόν, πως απαγορεύεται στο τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας να πραγματοποιήσει μία ανοιχτή εκδήλωση, και μάλιστα με Εθνικό περιεχόμενο.

Γίνεται ό,τι είναι δυνατό ώστε να απαγορευθεί στην Χρυσή Αυγή να διαδηλώσει για την Πατρίδα. Αυτά συμβαίνουν το 2014 στη Θεσσαλονίκη του ανθέλληνα Μπουτάρη, στην Ελλάδα των σαμαροβενιζέλων. Την ίδια στιγμή, επιτρέπεται αλλά και υποστηρίζεται με κάθε τρόπο η «παρέλαση υπερηφάνειας» των κίναιδων, στο κεντρικότερο σημείο της πόλης. Η ανωμαλία, η κατάργηση παράδοσης και ιερών θεσμών όπως αυτός της οικογένειας, ο εξοβελισμός κάθε ήθους, ο εξευτελισμός κάθε ανθρώπινης αξίας, μπορούν να διαδηλώνονται ελεύθερα. Οι κίναιδοι μπορούν να παρελαύνουν γυμνοί, υποχρεώνοντας ακόμη και ανήλικους να βλέπουν τις ανώμαλες πράξεις τους, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μπορούν ακόμη να βεβηλώνουν τα Εθνικά μας σύμβολα, καθώς στην Αθήνα τόλμησαν να γράψουν τα αισχρά συνθήματα τους πάνω στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη, χωρίς φυσικά αυτό να προβληθεί στα κανάλια, διότι κάτι τέτοιο ενδεχομένως να θεωρηθεί «ομοφοβικό», την ίδια στιγμή που η Χρυσή Αυγή κατηγορείται αδίκως νυχθημερόν για ένα οποιοδήποτε σύνθημα γράφεται από αγνώστους σε γραφεία άλλου κόμματος. Μπροστάρηδες σε αυτό το πανηγυράκι φυσικά, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και οι λαθρομετανάστες προστατευόμενοι του.

Αυτή είναι η Ελλάδα του 2014. Από την μία η Χρυσή Αυγή, θεματοφύλακας ιερών Αξιών, που «τολμάει» και διαδηλώνει ακόμη για Ελλάδα, οικογένεια, παράδοση και Εθνική Υπερηφάνεια. Σύμφωνα με το χουντικό καθεστώς των ξενόδουλων εξουσιαστών, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να διαδηλώσεις υπέρ αυτών των Αξιών, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να διαδηλώσεις για την Ελληνική Ιστορία και τον Μέγα Αλέξανδρο, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να διαδηλώσεις για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Ακόμη κι αν η Χρυσή Αυγή είναι το τρίτο κόμμα, η χούντα αποφασίζει: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Τελεία και παύλα. Από την άλλη, επιτρέπεται να παρελάσουν δημοσίως οι κίναιδοι, να ξεφτιλίσουν την ανθρώπινη ύπαρξη και τα Εθνικά σύμβολα, να προβάλλουν τις ανώμαλες συνήθειες τους.

Δύο διαφορετικές πραγματικότητες. Όσοι αηδιάζουν με το δημόσιο θέαμα των κίναιδων, όσοι πιστεύουν ακόμη στις Αξίες του Ελληνισμού και των προγόνων μας, ας πολεμήσουν επιτέλους στο πλευρό μας. Το βέβαιο είναι, ότι εμείς δε θα επιτρέψουμε ποτέ να χαθεί η Πατρίδα μας στον κόσμο της σαπίλας και της παρακμής, δε θα παραδώσουμε ποτέ τα πατροπαράδοτα Ιδανικά μας, σε πείσμα των καιρών, δίχως να πολεμήσουμε.

Πηγή: xathess.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apofaseis-mias-anthellhnikhs-chountas-nai-sto-gay-pride-ochi-sthn-ellhnikot#ixzz35pMcxaT7

Exit mobile version