Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Χαλκιδικής, Εύβοιας, Αχαρνών, Αν. Αττικής, Αθηνών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή Τιμής και Μνήμης της μάχης των Βασιλικών

Την Κυριακή, 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η κεντρική ετήσια εκδήλωση της Ν.Ε. Χαλκιδικής, η Τελετή Τιμής και Μνήμης για την μάχη των Βασιλικών, έμπροσθεν του Μνημείου Χάψα στη Χαλκιδική.

Βίντεο με όλες τις ομιλίες

Αιμοδοσία στην Χαλκίδα

Η Τράπεζα Αίματος ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας κάλυψε τις ανάγκες πολλών Ελλήνων σε αίμα, κατά τους προηγούμενους μήνες. Παρά την πολυμέτωπη επίθεση στο Κίνημά μας από το σύνολο του συστήματος, οι Χρυσαυγίτες ούτε στιγμή δεν παραλείψαμε τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους συμπατριώτες μας.

Την περασμένη εβδομάδα οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Ευβοίας προσήλθαν στο νοσοκομείο Χαλκίδας για ν’ αυξήσουν ξανά τα αποθέματα της Τράπεζας Αίματος. Από τα διασκεδαστικά παραλειπόμενα, η εσπευσμένη παρουσία της …κρατικής ασφάλειας, κατά το πέρας της διαδικασίας. Όταν οι γιατροί ρώτησαν τους επί δεκαλέπτου παραστεκόμενους ασφαλίτες εάν θέλουν να δώσουν αίμα, έλαβαν την ξεκαρδιστική απάντηση “Όχι, περαστικοί είμαστε”!

Όσοι συμπατριώτες μας επιθυμούν να προσφέρουν αίμα για τις ανάγκες των Ελλήνων, το τμήμα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Χαλκίδος είναι ανοιχτό καθημερινά 8:30-13:30. Παρακαλούμε, να επισημάνετε ότι προορίζεται για την Τράπεζα Αίματος ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978804153

Τ.Ο. Ευβοίας

Δράση στις Αχαρνές

Η επικοινωνία της Τ.Ο. Αχαρνών – Θρακομακεδόνων με τους πολίτες των Αχαρνών, τους πολίτες που κατέστησαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ στις τελευταίες εκλογές συνεχίστηκε για άλλη μια εβδομάδα στα πλαίσια της έγκυρης ενημέρωσής τους ( όπου διανεμήθηκε η εφημερίδα του  κινήματος)  και όχι αυτά που τους σερβίρουν τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής. Από την άλλη μεριά οι πολίτες όλων των κατηγοριών, έμποροι, καταστηματάρχες, ταξιτζήδες αλλά και μισθωτοί μας δήλωναν ότι ένιωσαν μια ευχάριστη έκπληξη που ένα πολιτικό κόμμα δεν τους ξέχασε την επομένη των εκλογών, όπως συμβαίνει τόσα χρόνια με τα κόμματα του αυτοαποκαλούμενου Δημοκρατικού τόξου.

Ομιλία στην Τ.Ο. Αχαρνών-Θρακομακεδόνων

Την Τρίτη 24-6-2014, πραγματοποιήθηκε  στην Τ.Ο. Αχαρνών – Θρακομακεδόνων ομιλία από την συναγωνίστρια Κορίνα Πενέση για τον Μέγα Αλέξανδρο, ένα από τους σπουδαιότερους άντρες που ανέδειξε η Ελλάδα που από τα εφηβικά του χρόνια και μαθητεύοντας δίπλα σε δασκάλους όπως ο μεγάλος Αριστοτέλης πραγματοποίησε μια τεράστια εκστρατεία προσπαθώντας να προστατεύσει τον Ελληνικό πολιτισμό από τους βάρβαρους και να μεταλαμπαδεύσει την γνώση και τα ιδανικά των Ελλήνων και σε άλλους λαούς.

Η συναγωνίστρια μέσα από την ομιλία της  προσπάθησε  να φωτίσει κάποιες πτυχές της ζωής και των κατακτήσεων του Έλληνα  στρατηλάτη που η λάμψη του θάμπωσε τους λαούς της γης!

Ομιλίες Συναγωνιστών στην Τ.Ο. Αν. Αττικής 19/06/2014

Την Πέμπτη 19/06/2014 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ομιλία στα γραφεία της Τ. Ο. Αρτέμιδος με θέμα ”ο Δικός Μας Εθνικισμός”.

Ο Συναγωνιστής και γραμματέας της Τοπικής, Γιώργος Παπαγεωργίου, άνοιξε την ομιλία με την ενημέρωση όλων των παρευρισκόμενων για τις εξελίξεις και τα δρώμενα των τελευταίων ημερών που αφορούν το Κίνημά μας και στην συνέχεια προλόγισε τον επίσημο ομιλητή και καλεσμένο, τον Συναγωνιστή και Περιφερειακό Σύμβουλο Κρήτης, τον Γιώργο Σπυρόπουλο. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια των δύο εκλογικών αναμετρήσεων στην ιδιαίτερή του πατρίδα, την Κρήτη, όπου η Χ.Α. αναδείχθηκε ακόμα και με διψήφια ποσοστά σε πολλά τμήματα! Το κύριο μέρος της ομιλίας του το ανέπτυξε με απλό και λιτό λόγο, πάντα όμως με τεκμηριωμένα ιστορικά στοιχεία!

Από την Αρχαία Εποχή έως και σήμερα μόνο με την έμφυτη τάση του Εθνικισμού μπορεί ένας λαός και ένα έθνος να αναπτυχθεί και να μεγαλουργήσει! Η ομιλία τελείωσε αφού έψαλλαν όλοι μαζί και σε στάση προσοχής τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος, δείχνοντας έτσι το υψηλό φρόνημα όλων των Συναγωνιστών παρ’ όλες τις παράνομες και άδικες διώξεις και φυλακίσεις του Αρχηγού μας και των υπόλοιπων Συναγωνιστών μας που βρίσκονται ακόμα έγκλειστοι στα κελιά Της Τιμής!

Ομιλία στην Τ.Ο. Αθηνών

Στα κατάμεστα απο κόσμο γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ομιλία και ενημέρωση σχετικά με τις τρέχουσες  πολιτικές εξελίξεις. Ο συναγωνιστής Νίκος Παλαιολογόπουλος αναφέρθηκε στις πολιτικές διώξεις που έχει εξαπολύσει το ένοχο πολιτικό κατεστημένο εις βάρος του Κινήματος μας. Επίσης ο συναγωνιστής Παλαιολογόπουλος αναφέρθηκε και στα φωνομοντάζ της εφημερίδος των Συντακτών.

Τελειώνοντας ο συναγωνιστής τόνισε ότι σύντομα οι κατηγορίες και τα ψεύδη που έχουν ειπωθεί από τους πολιτικούς μας αντιπάλους και από τους δημοσιογράφους του κατεστημένου,γρήγορα θα καταρρεύσουν, όπως θα καταρρεύσει και το ένοχο πολιτικό κατεστημένο που υπηρετούν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-euboias-acharnwn-an.-attikhs-athhnwn#ixzz35uU0DmA4

Exit mobile version