Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έργα και ημέρες της εγκληματικής συμμορίας ΠΑΣΟΚ

Έργα και ημέρες της εγκληματικής συμμορίας ΠΑΣΟΚ

Την 27η Σεπτεμβρίου 2013, μία μόλις ημέρα προτού η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και το σκυλολόι των «έγκριτων» δημοσιογράφων-πραιτοριανών του Καθεστώτος εξαπολύσουν τις παράνομες πολιτικές διώξεις εις βάρος του Αρχηγού και των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, βουλευτές του Κινήματος κατέθεσαν στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου μηνυτήρια αναφορά για τη μαύρη τρύπα 115 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. Η μηνυτήρια αναφορά ακόμα… ελέγχεται!

Παρά ταύτα, μικρότερης ισχύος εγκλήματα της πασοκικής συμμορίας έρχονται στο φως: η εφημερίδα «Ακρόπολις» δημοσιεύει σήμερα δύο από τις χιλιάδες περιπτώσεις της πασοκικής ασυδοσίας και λεηλασίας, την οποία δίδαξαν οι πασοκοπατέρες στους φίλους και στα χαμηλόβαθμα μέλη της σοσια-ληστρικής εγκληματικής συμμορίας της Χαριλάου Τρικούπη.

Η πρώτη αφορά εφοριακή υπάλληλο, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, η οποία και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη από το Εφετείο Θεσσαλονίκης διότι επέστρεφε ΦΠΑ σε επιχειρηματίες (προφανώς της πράσινης κλαδικής) οι οποίοι δεν το δικαιούνταν!

Η δεύτερη περίπτωση έχει να κάνει με την μεγαλειώδη κομπίνα την οποία έστησαν Έλληνες στην Γερμανία, εξαπατώντας Γερμανούς πολίτες, από τους οποίους άρπαξαν ούτε λίγο ούτε πολύ 36 εκατομμύρια ευρώ! Η είδηση απασχόλησε τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, εξευτελίζοντας και ταπεινώνοντας τον Ελληνικό Λαό, αλλά και τα ελληνικά, τα οποία βεβαίως σκοπίμως απέφυγαν να αναφερθούν στην υπόθεση με λεπτομέρειες. Εκείνο το οποίο επιχείρησαν να αποκρύψουν είναι το γεγονός πως την απάτη έστησαν δύο Έλληνες που ζουν στο Μόναχο, οι οποίοι εξαπάτησαν από το 2009 εκατοντάδες χιλιάδες Γερμανούς εισπράττοντας δεκάδες εκατομμύρια και οι οποίοι -ω του θαύματος!- είναι μέλη του τομέα ετεροδημοτών του ΠΑΣΟΚ στο Μόναχο.

Αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων, πως τα μεγαλοστελέχη και οι υπουργοί του κλεφτοΠΑΣΟΚ, δίδαξαν άριστα τους υφισταμένους τους και επιπλέον, κατέστησαν το ΠΑΣΟΚ εγκληματική συμμορία διεθνούς φήμης και δράσης! Κι αυτοί οι απατεώνες της λεηλασίας και της μίζας, έχουν το θράσος να χαρακτηρίζουν τη Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση!

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον «πολύ» Ε. Βενιζέλο, να τηλεφωνεί στον συνέταιρο Α. Σαμαρά, προκειμένου να εκφράσει σε έντονο ύφος την δυσαρέσκειά του αφενός για τις δικαστικές αποφάσεις και αφετέρου για την δημοσιοποίηση που έλαβαν οι δύο υποθέσεις. Δεν είναι καθόλου απίθανο, οι δικαστικοί οι οποίοι τόλμησαν να καταδικάσουν την εφοριακό-στέλεχος του κλεφτοΠΑΣΟΚ να κληθούν από την προϊσταμένη τους αρχή για να δώσουν εξηγήσεις.

Άλλωστε στην «δημοκρατική» Ελλάδα ζούμε, όπου οι εξουσίες έχουν «διακριτούς» ρόλους και το δίκαιο «βασιλεύει».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/erga-kai-hmeres-ths-egklhmatikhs-summorias-pasok#ixzz35vn7jqph

Exit mobile version