Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ακούσαμε και διαβάσαμε στον τύπο ότι περίπου 2.000.000 παράνομοι μετανάστες από εμπόλεμες περιοχές (Συρία-Ιράκ) είναι έτοιμοι να εισβάλουν στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση με την ευαισθησία που δείχνει για αυτούς, αρκετούς θα τους δεχθεί και στην συνέχεια θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες νομιμοποίησης. Ο ΣΥΡΙΖΑ φυσικά και παροτρύνει κάτι τέτοιο. Ήδη πολλοί λαθραίοι μετανάστες προηγούμενων ετών έχουν λάβει Ελληνικά έγγραφα παρά την παράνομη είσοδο τους στη χώρα. Βλέπουμε Πακιστανούς, Αλβανούς και Αφρικανούς με Ελληνικές ταυτότητες. Την ίδια στιγμή η δικαιοσύνη θέτει σε κατ οίκον περιορισμό την κυρία Ζαρούλια μια γνήσια Ελληνίδα. Το μέτρο αυτό εφάρμοζαν χουντικές ηγεσίες στη Λατινική Αμερική. Ο καθένας μπορεί να κρίνει ποιους ευνοεί και ποιους διώκει αυτή η κυβέρνηση. Ας σκεφτούμε ότι στην θέση της κυρίας Ζαρούλια θα μπορούσε να ήταν η μητέρα μας.

Ι. Π.

Αντεθνικός Μπομπολισμός: Το ιδεολόγημα του “Ποταμιού” – “Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του”

Τα παρακάτω σχόλια εστάλησαν στον Ν Μπογιόπουλο enikos.gr ως απάντηση σε άρθρο του το οποίο δυσφημούσε τη Χρυσή Αυγή και δεν δημοσιεύτηκαν ποτέ:

Η πληροφόρηση έχει καταστεί ένα αγαθό μη ελεγχόμενο. Όποιος επιθυμεί να μελετήσει πρωτογενείς πηγές, μπορεί να το κάνει. Όποιος επιθυμεί να αντιπαραθέσει δευτερογενείς πηγές, μπορεί επίσης να το κάνει. Πιστέψτε με δε, ότι μέρος της νεολαίας “ξετινάζει” κυριολεκτικά την νεότερη Ιστορία της Ελλάδος. Η μελέτη των ιστορικών δεδομένων είναι μεν, αναμφίβολα μία επιτακτική ανάγκη, επιθυμία για την κατανόηση της πορείας του “βέλους του Χρόνου”, αλλά τι γίνεται όταν παρίσταται κανείς ως μάρτυρας την περίοδο που γράφεται η Ιστορία. Το ΚΚΕ επέδειξε ότι, είναι “αντιδραστικό” στην συνέπεια λόγων-Θεωρίας και πράξεων-Δράσης λυπούμαι, επιτρέψτε μου την δηκτική επισήμανση, για πολλοστή φορά. Το συμπέρασμα κ. Μπογίοπουλε είναι ότι το Κόμμα ξεμένει από “φυτά”, και αυτό γιατί πλέον κατάντησε ένα αστικό κόμμα. Οι σημερινοί πραγματικοί προλετάριοι έχουν βρεί τον εκφραστή τους στην Χρυσή Αυγή. Δυστυχώς ή όχι, αυτό θα το γράψει η Ιστορία των Ανθρώπων, των οποίων μερικοί ήδη αποτυπώνουν πτυχές Της, υποκύπτοντας στον “απαραίτητο προπαγανδισμό”.

Κ.Ο.

Λαγός της νέας μνημονιακής συγκυβέρνησης ΝΔ – Σύριζα και ο Αβραμόπουλος: Κανείς δεν περισσεύει από το συνταγματικό τόξο!

Σας ψήφισα αρχικά για την τιμωρία τους, τώρα που αντιλαμβάνομαι ότι σας μισούν και σας πολεμούν τόσο πολύ και με κάθε τρόπο έχω γίνει υποστηρικτής σας. Αυτοί οι μπακαλιάροι της πολιτικής βιάζουν την δημοκρατία και μετά καταθέτουν στεφάνι σ αυτήν επειδή τους κάθισε. Αναπαράγετε και  δημοσιεύστε όσο μπορείτε το βίντεο της ομιλίας του Αρχηγού Ν. Μιχαλολιάκου στη βουλή γιατί οι κάπροι της δημοσιογραφίας έπαιξαν μόνον το σκάσε και τους πορνοβοσκούς χωρίς την ουσιαστική ομιλία του η οποία είναι υπέροχη.

Ι.Π.

Η ιδεολογία ως τεκμήριο ενοχής – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Καλησπέρα Συναγωνιστές, Δεν θέλω να σας κουράσω με βαρύγδουπες δηλώσεις  πατριωτισμού. Αυτό είναι εύκολο για τον καθένα. Το δύσκολο είναι αυτό που κάνετε εσείς. Μόνοι, αντίπαλοι με το σύστημα που είναι ξεκάθαρα σιωνιστικό και ακολουθεί κατά γράμμα τα πρωτόκολλα που όλοι γνωρίζουμε. Θα σας πω μια μικρή ιστορία και θα σας αφήσω να δείτε πόσο κοντά στον καθέναν από εμάς, συμβαίνουν δυσάρεστες καταστάσεις αλλά πόσο δύσκολα πλέον αντιμετωπίζονται. Λίγα χρόνια πρίν, έχασα πρώτο εξάδελφό μου (36 ετών) από λευχαιμία. Λίγους μήνες πρίν, έχασα τον μόνο αδερφό που είχα στα 31 του, βαρεία χτυπημένο από την επάρατο. Τι κοινό είχαν αυτοί πέρα από το ότι έφυγαν νέοι και ότι ήταν το αίμα μου; Ήταν εργαζόμενοι ανασφάλιστοι. Ο πρώτος λόγω αυταπασχόλησης και αυτασφάλισης, μηχανικός που δεν έπαιρνε πλέον έργα γιατί δεν υπάρχουν και ο δεύτερος γιατί δεν είχε επιλογή εκεί που εργαζόταν. Έχει κανείς από εσάς ιδέα πόσο μπορεί να κοστίζει ένας αξιοπρεπής θάνατος σε ανασφάλιστο; Οι Έλληνες γιατροί όμως έχουν καρδιά και μπέσα. Βοήθησαν όσο δεν μπορούσαν. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για όσα έκαναν. Κάποιες Δημόσιες Υπηρεσίες, όσο μπορούσαν και αυτές για να μπορεί να βγεί ένα  βιβλιάριο απορίας. Τι ειρωνεία. Να εργάζεσαι και να είσαι ανασφάλιστος καρκινοπαθής από την επιχείρηση που σε απασχολεί. Πέρα από αυτό και απλήρωτος 4 μήνες. Δεν συζητάμε για την άρνηση όταν ζητήθηκαν από τα δεδουλευμένα, μια προκαταβολή για να πληρωθούν οι γιατροί. Φυσικά για την εταιρία δεν υπήρχε κανένα νομικό θέμα..Όλα νόμιμα! Όντως νόμιμα, αλλά εδώ υπάρχει ένα ηθικό θέμα που αγγίζει μόνο ανθρώπους. Σε άλλα είδη σπάνια τοσυναντάς. Βλέπετε όταν ο πατέρας είναι τετραπληγικός και είναι στο χωριό με μια μάνα μόνη να τον προσέχει, παίρνεις τα ινία και γίνεσαι εσύ αυτός που θα τρέξει την οικογένεια. Στο χωρίο οι γονείς, στην Αθήνα εσύ. Εσύ για τις αξονικές, εσύ για τις χημειοθεραπείες, εσύ για τιςακτινοβολίες, εσύ μέχρι το τέλος κοντά. Γιατί έτσι έμαθες από το σπίτι σου. Να δίνεσαι για τον δικό σου άνθρωπο, να συμπονάς και να προσφέρεις. Να κάνεις το χρέος σου σε αυτή την οικογένεια , σε αυτόν που σου έδωσε ζωή. Όσοι λίγοι διαβάζουν αυτό το γράμμα, ίσως υποψιάζονται. Τα έκανα μια και θα τα ξαναέκανα και θα τα ξαναέκανα και πάλι λίγα θα έλεγα ότι έχω κάνει.

Βλέπετε ο ανασφάλιστος αδερφός μου βρισκόταν στο άντρο των αριστερών δημοσιογράφων που νοιάζονται για τους εργαζόμενους τους. Τόσο πολύ που όταν μπαίνει καραφλός ο εργαζόμενος από τις χημειοθεραπείες, ή πονάει γιατί έχει μεταστάσεις στα οστά, μπορούν να κάνουν και χαβαλέ χωρίς να υπολογίζουν. Τόσο τραγικοί και υποκριτές. Τόσο ώστε 4 μηνιάτικα (1500 ευρώ σύνολο) του τα έφεραν λίγες ώρες πρίν ξεψυχήσει. Έτσι για να  τελειώνουνε μαζί του και με την ευχή ότι δεν θα μας κυνηγήσει νομικά ο αδερφός. Και μετά πάλι πίσω στους αγώνες για τη λαϊκή πάλη και το δικαιώματα του εργάτη. Κανένας από αυτά τα αριστερά ανθρωπάκια δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ πάνω από εμένα ή τον συγχωρεμένο αδερφό μου όσο διάσημοι και αναγνωρίσιμοι να είναι. Αυτοί και τα λεφτάκια τους έχουνε και ο κόσμος που δεν ξέρει τι είναι εκεί μέσα, τους ακούει. Εμένα πλέον δεν με ενδιαφέρει. Δεν κυνήγησα και δεν κυνηγάω κανέναν. Θα λογοδοτήσουν μπροστά στο Θεό. Εδώ δεν υπάρχει καμία Δικαιοσύνη με το υπάρχον πολιτικό σύστημα και τους Γραικύλους που κυβερνούν. Η Δικαιοσύνη θα αποδοθεί μόνο όταν το κράτος εργαστεί για το Έθνος. Τώρα συμβαίνει το αντίθετο συν ότι το κράτος διαλύει το Έθνος. Αυτοί λοιπόν οι κύριοι που οδήγησαν τον πρώτο στην αεργία και τον δεύτερο στην ανασφάλιστη εργασία, είναι οι ίδιοι αριστεροί και ψευτοδεξιοί που μιλάει ο Αρχηγός. Η τύχη των δικών μου ήταν αυτή και τίποτε δεν το αλλάζει. Δεν φταίνε οι αριστεροί που νόσησαν. Δεν έχω αυταπάτες και δεν ψάχνω να βρω φταίχτες για το θάνατο του αδερφού μου. Φταίνε που δημιούργησαν όλες τις αρνητικές προϋποθέσεις για να δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο τις ήδη δύσκολες ζωές μας. Το να είσαι ανήθικος δεν είναι αδίκημα ποινικό ή αστικό, τιμωρείται μόνο από τους άγραφους νόμους των ανθρώπων με την αποστροφή του βλέμματος αλλού. Οι ίδιοι και οι ίδιοι λοιπόν σε κάθε βρωμιά από πίσω. Τους σιχάθηκε η ψυχή μου όπως τους σιχάθηκε η ψυχή του Αρχηγού και του κάθε Έλληνα που θέλει να αποκαλείται Έλληνας αρκεί να νιώθει έτσι. Να μην γίνεται να κατηγορήσουμε αριστερό ότι είναι κακός εργοδότης. Να μην μπορούμε να αισθανθούμε ελεύθεροι στον τόπο μας.

Και εμείς οι λίγοι, λαϊκοί Εθνικιστές, που μεγαλώσαμε μαθαίνοντας την Ιστορία, όχι όπως μας την δίδαξαν, πονάμε και συμπονούμε τον Αρχηγό. Λέει αλήθειες και οι αλήθειες πονάνε. Γιατί   είναι έγκλειστος στη φυλακή για εμάς και τα δεινά, που θέλει να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι. Θα μπορούσε και εκείνος να είναι σπίτι του και όλοι οι άλλοι, αρκεί να ήταν προδότες. Θα μπορούσαν να το παίζουν όπως το ΚΚΕ που δεν το ακουμπά και δεν το πειράζει κανείς.  Η ιστορία μου είναι ίδια με πολλούς από εσάς. Σε άλλους ξυπνά την οργή, σε άλλους το φθόνο και σε κάποιους ίσως τη θλίψη. Όποιο συναίσθημα και να σου δημιουργείται, σε ένα πράγμα πάντα καταλήγει ο νούς. Στην πραγματική απόδοση της Δικαιοσύνης και σε ένα ευνομούμενο κράτος. Στη δύναμη που σε σπρώχνει να πολεμήσεις για τα ιδανικά που σου άφησαν οι Έλληνες που έζησαν στα αρχαία χρόνια εδώ. Στον τόπο μας. Στα Άγια Χώματά μας, στους νεκρούς και το αίμα όσων πολέμησαν χρωστάμε. Δεν μας χρωστάνε. Δεν υπάρχει τίποτα, πέρα από την Ελλάδα και τη Φυλή μας. Το μεγάλο Γένος μας και τα Ιδανικά μας. Συγκεντρωθείτε και συσπειρωθείτε όλοι στην μεγάλη αγκαλιά της Χρυσής Αυγής. Απομακρύνετε τον ραγιαδισμό που έμεινε μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς από τους Μογγόλους. Κατανοήστε επιτέλους το νόημα του Έθνους όπως μόνο ένας Έλληνας μπορεί να νιώσει. Οι Έλληνες χύνουν αίμα και δάκρυα για τη Σημαία τους. Αν τη θέλετε όρθια να κυματίζει έχετε όλοι μια επιλογή. Νιώστε την ευθύνη που σας αναλογεί. Μόνο όταν μονιάζουμε οι Έλληνες, κάνουμε τα πάντα. Γιατί να μας έχουν χωρισμένους; Γιατί κάποιοι λίγοι στο όνομα της Δημοκρατίας να τρώνε ακόμα με χρυσά κουτάλια, τη στιγμή που τα παιδιά μας δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε χημειοθεραπείες; Γιατί να αυτοκτονούν συμπατριώτες μας; Γιατί δεν κάνετε κάτι για αυτά οι υπόλοιποι που είστε ακόμα μακριά μας; Εμείς είμαστε 536.000 ατσαλωμένοι Έλληνες, στα πιστεύω μας, στην Πατρίδα μας και πρώτα από όλα στον Αρχηγό μας. Και αν σε κάποιους θυμίζει την «αρχή του Αρχηγού» αυτό που γράφω, απαντώ ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν μόνος Αρχιστράτηγος  και δεν είχε καμία συγκυβέρνηση για να φτάσει εκεί που έφτασε και να δοξάζεται στα πέρατα των αιώνων. Και έφτασε μόνο επειδή ήταν ΑΡΧΗΓΟΣ και τον ακολουθούσε ο στρατός όπου και αν πήγαινε χωρίς την παραμικρή αντίρρηση μέχρι το θάνατό του. Δύσκολο για κάποιους που δεν έχουν νιώσει την αξία της υποταγής σε ένα ανώτερο σκοπό. Δύσκολο για κάποιους που σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους και τη βολή τους. Το μόνο εύκολο αλλά θέλει φράγκα για να είσαι , είναι αριστερός. Βέβαια αν είσαι πολύ αριστερός, κάποια στιγμή θα κάνεις περιουσία και εσύ. Ευτυχώς που μεγάλωσα σε οικογένεια σωστή, Ελληνική, με παραδόσεις, με τη Θρησκεία μέσα μας και δεν έγινα αριστερός και ας με πουν οπισθοδρομικό. Υπάρχουν πολλές Ελληνικές οικογένειες ακόμα, οπότε  ο σκοπός γίνεται ακόμα πιο Ιερός. Να τις φέρουμε κοντά μας. Όλες αυτές τις παραδοσιακές οικογένειες που δεν έχουν μάθει ακόμα την αλήθεια, ή την ξέρουν και φοβούνται.. Ο σκοπός είναι ένας. Ελευθερία στον Έλληνα. Δικαιοσύνη στο Κράτος. Αναγέννηση του Έθνους από τις στάχτες που θέλουν να αφήσουν οι ανθέλληνες. Όλοι οι Έλληνες μαζί για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Θα πρέπει να ματώσουμε, αλλά στο τέλος εμείς θα είμαστε οι νικητές..

Ευχαριστώ για το χρόνο σας και για το βήμα που μου δώσατε. Τιμή και δόξα στους φυλακισμένους βουλευτές μας. Είναι στη φυλακή γιατί είναι ΈΛΛΗΝΕΣ. Αυτό είναι που πρέπει να μας ενώνει και μας ενώνει. Το Αθάνατον είς του Αιώνες, Γένος των Ελλήνων.

Ε.Χ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-29-iouniou-2014#ixzz35z4umPpU

Exit mobile version