Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιστολή αναγνώστη: Η Ελλάδα θα νικήσει!

Επιστολή αναγνώστη: Η Ελλάδα θα νικήσει!

Ποδοσφαιρική νύχτα σήμερα με την Εθνική να αντιμετωπίζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας την Κόστα Ρίκα και όλοι οι Έλληνες της ευχόμαστε καλή νίκη και συνέχεια μέχρι τέλους! Είμαστε περήφανοι για τους αθλητές με το εθνόσημο και θέλουμε μόνο επιτυχίες.

Το πρόβλημα όμως στην Πατρίδα μας δεν είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας 90 λεπτών, αλλά η επιβίωση του έθνους μας. Δίπλα στους νεαρούς που εύχομαι να βγουν κατά χιλιάδες το βράδυ με μια γαλανόλευκη στα χέρια, θα είναι οι παππούδες που θα ψάχνουν στα σκουπίδια για μια φέτα ψωμί.

Σε μια χώρα που η πολιτική έχει καταντήσει συνώνυμο της μίζας, της κοροϊδίας και της κλεψιάς και οι επίορκοι πολιτικάντηδες έχουν καταλύσει κάθε έννοια Δικαίου και Συνταγματικών ελευθερίων το πρόβλημα μας δεν είναι ο αντίπαλος της εθνικής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο.

Το πρόβλημά μας είναι ο εχθρός του Λαού και της Πατρίδας, εδώ στη χώρα μας, που δεν είναι άλλος από την αντεθνική μνημονιακή χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου. Γι΄ αυτούς πρέπει να βγει όλος ο ελληνικός λαός με μια σημαία στα χέρια και να διαδηλώσει μέχρι να φύγουν!

Εξάλλου, η Ελλάδα θα νικήσει, αλλά για να νικήσει πρέπει να πέσει ο… Σαμαράς (ο προδότης πρωθυπουργός κι όχι ο ποδοσφαιριστής).

Τηλέμαχος Παραβολάνος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epistolh-anagnwsth-h-ellada-tha-nikhsei#ixzz363OAQwYk

Exit mobile version