Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συγκέντρωση τρομοκρατών στο κέντρο της Αθήνας σε δημόσιο κτίριο

Συγκέντρωση τρομοκρατών στο κέντρο της Αθήνας σε δημόσιο κτίριο

Μέσα στο κέντρο της Αθήνας, στο αμφιθέατρο της Νομικής Αθηνών, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του εκτελεστή της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα. Παρόντες στην «εκδήλωση», πέραν των συνήθων ρεταλιών της «αριστεράς και της προόδου», του προθαλάμου της εγχώριας τρομοκρατίας, ήταν και πρώην μέλη διάσημων τρομοκρατικών οργανώσεων.

Συγκεκριμένα παρόντες ήταν οι οι Χόρχε Σαμπάλσα, πρώην μέλος των Τουπαμάρος (τρομοκρατική οργάνωση στην Ουρουγουάη), Μάουρο Φεράρι, πρώην μέλος των Ερυθρών Ταξιαρχιών (παραστρατιωτική τρομοκρατική οργάνωση στην Ιταλία), η Αγγελική Σωτηροπούλου (σύντροφος του Κουφοντίνα) και ο επιμελητής του βιβλίου Νίκος Γιαννόπουλος (στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ). Την εκδήλωση άνοιξε ο ίδιος ο Δημήτρης Κουφοντίνας μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο παραλογισμός είναι προφανής, αφού την ίδια ώρα που ο Αρχηγός και Βουλευτές του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών βρίσκονται στην φυλακή επειδή οι ομιλίες τους δεν άρεσαν στον πολυθεσίτη εισαγγελέα, οι τρομοκράτες – δολοφόνοι – απαγωγείς κλπ της αριστεράς παρουσιάζουν «βιβλία» στο αμφιθέατρο της Νομικής λες και ξαφνικά η εκτόξευση ρουκετών έγινε απαραίτητο και αναπόσπαστο τμήμα της «διανόησης». Και ας πούμε ότι «ζούμε σε μία φιλελεύθερη δημοκρατία» και ο καθείς έχει το δικαίωμα της άποψης του. Τι θα γινόταν άραγε αν η Χρυσή Αυγή ζητούσε το αμφιθέατρο της Νομικής για να παρουσιάσει ένα από τα πάμπολλα βιβλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής; Υποψιαζόμαστε ότι θα καιγόταν ολόκληρη η Αθήνα, ενώ παραλλήλως τα κανάλια θα μίλαγαν για «πρόκληση της Χρυσής Αυγής» και θα δικαιολογούσε «τους νέους» που καίνε την Αθήνα.

Η όλη υπόθεση βεβαίως θυμίζει τον τραγέλαφο που ζήσαμε προ μηνών με τον «συναγερμό» που σήμανε στην Αντιτρομοκρατική για το «Σχέδιο Φοίνικας» της νέας γενιάς τρομοκρατών. Θυμίζουμε ενδεικτικά ένα από τα σχετικά δημοσιεύματα: «Συναγερμός επικρατεί στην Αντιτρομοκρατική καθώς τα τελευταία 24ωρα έχει αναρτηθεί βίντεο-καμπάνια των Πυρήνων της Φωτιάς σε ιστότοπο αντιεξουσιαστών, στο οποίο φαίνεται να παρασκευάζουν βόμβες και να απειλούν με νέο χτύπημα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. Στο βίντεο το οποίο είναι διάρκειας 37 λεπτών, γίνονται επιδείξεις κατασκευής εκρηκτικών μηχανισμών και συναρμολόγησης όπλων, στα πλαίσια του σχεδίου «Φοίνικας» για την ανασυγκρότηση της νέας τρομοκρατίας, στο οποίο συμμετέχουν οι Πυρήνες, η Σέχτα Επαναστατών και η οργάνωση FAI.»

Το αστείο της όλης υποθέσεως είναι ότι η Αντιτρομοκρατική «θορυβήθηκε», ενώ υπήρξαν τουλάχιστον δύο ανοικτές εκδηλώσεις παρουσίασης του εν λόγω σχεδίου, εκ των οποίων μία στην ΑΣΟΕΕ και μία στο αμφιθέατρο της Νομικής.

Επειδή ούτε η Αντιτρομοκρατική, ούτε η κυβέρνηση έχει να κάνει με χαχόλους και ανόητους, βγαίνει ευθύς αμέσως το συμπέρασμα ότι το κράτος χρησιμοποιεί τους τρομοκράτες, ως το μακρύ χέρι του συστήματος και τους κλείνει φυλακή όταν θέλει να τονώσει, για τα ψηφαλάκια, το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Αυτό εξηγεί και το γεγονός ότι η κυβέρνηση απελευθέρωσε τον σύντροφο του Κουφοντίνα, Ξηρό, καθώς και νέα άτομα για να τον πλαισιώσουν, όπως ο Μαζιώτης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sugkentrwsh-tromokratwn-sto-kentro-ths-athhnas-se-dhmosio-ktirio#ixzz363SHb6K0

Exit mobile version