Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Δούλευα σε μία εταιρεία (την οποία δεν θα ονομάσω) γύρω στα 15 χρόνια. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος όπως και η εταιρεία ως προς το πρόσωπο μου και την απόδοση μου. Είχα εξελιχθεί σε μία ας πούμε ανώτερη θέση και ο μισθός μου μαζί με κάποιο bonus έφτανε τα 1300 ευρώ. Η εταιρεία πριν από δύο χρόνια περίπου θεώρησε το συμβόλαιο μου «βαρύ» (εδώ γελάμε, τι να πει και ο Άδωνις) και με απέλυσε χωρίς καν να επιχειρήσει κάποια διαπραγμάτευση μείωσης ας πούμε του μισθού.

Αλλά και γιατί να το κάνει αυτό, αφού είχαν ήδη φροντίσει οι ξε-πουλημένοι προδότες να πουλήσουν με το κιλό φτηνή εργασία στις μεγάλες επιχειρήσεις μετατρέποντας σε δούλους τους ιδιωτικούς υπάλληλους. Και εδώ μπαίνει ένα μεγάλο ερώτημα, ένα μεγάλο «γιατί;».

Ο ιδιωτικός τομέας είναι από τη φύση του υγιής και σε κάθε δυσκολία ή δυσμενή αλλαγή διαθέτει τους κατάλληλους μηχανισμούς ή αυτοματισμούς για να προσαρμοστεί άμεσα στις νέες συνθήκες με το λιγότερο δυνατό κόστος. Όμως τα κοράκια της κυβέρνησης  έπρεπε να δείξουν την υποταγή τους στους ντόπιους και ξένους ολιγάρχες, αφήνοντας τους ασύδοτους να εισάγουν ένα εργασιακό μεσαίωνα.

Τι κερδίσατε ρε αλήτες με όλες αυτές τις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα; ΤΙΠΟΤΑ! Αντιθέτως χάσατε από τις ασφαλιστικές εισφορές κτλ. Τι συμβαίνει λοιπόν; Μήπως η πραγματική ερμηνεία είναι ότι ετοιμάζουν «εύκολο» και υπόδουλο εργατικό δυναμικό για τα αφεντικά τους, ξεπουλώντας γη και πληθυσμό; Μετά την απόλυση και για ένα χρόνο περίπου ήμουν στο ταμείο ανεργίας (με 400 ευρώ το μήνα) ψάχνοντας παράλληλα και απεγνωσμένα για κάτι άλλο. Τελικά κατάφερα με μέσο  να βρω, στο ίδιο αντικείμενο, δουλειά ως εξάωρος και με 380 ευρώ  το μήνα!

Στη νέα δουλειά δεν χρειάστηκε καν να με ενημερώσουν ότι η προϋπηρεσία φυσικά  δεν λαμβάνεται υπ’όψιν και όσον αφορά κάποια επιδόματα ή υπερωρίες ούτε λόγος. Το δε γενικότερο κλίμα είναι  ότι πρέπει να νοιώθω τυχερός που παίρνω έστω και αυτά τα χρήματα. Αν εξαιρέσουμε τις 800.000 των δημόσιων από τους οποίους κάποιο ποσοστό είναι αργόμισθοι-καρεκλοκένταυροι που συνεχίζουν, ως γνήσιος κομματικός στρατός, να απολαμβάνουν όλα τους τα προνόμια και γύρω στους 200.000 που για διάφορους λόγους παραμένουν ανεπηρέαστοι, τα υπόλοιπα εκατομμύρια των Ελλήνων ζούνε με έντονο πλέον το πρόβλημα του αυτοπροσδιορισμού.

Κανείς όμως και ποτέ δεν θίγει το πρόβλημα, αν εξαιρέσω μόνο τη Χρυσή Αυγή.

Τα κόμματα της αριστεράς ή  έχουν αποχαυνωθεί τελείως  ή είναι μέρος αυτού του άθλιου συστήματος και παίζουν άριστα το ρόλο τους. Δεν υπάρχουν. Στην κυριολεξία «δεν υπάρχουν», είναι αόρατοι! και πραγματικά αναρωτιέμαι πως το καταφέρνουν. Δεν είναι εύκολο πράγμα μέσα σε αυτό το πανδαιμόνιο να μην «υπάρχεις», θέλει τεχνική, επιτήδευση και ειδική μεθόδευση για να το καταφέρεις.

Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να ανατρέψει αυτό το σκηνικό, της γενικότερης, σαπίλας. Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει το σθένος, τη μαγκιά αλλά και τους κατάλληλους ανθρώπους για να το καταφέρει. Ποτέ δεν είχα ασχοληθεί έντονα με τα «πολιτικά», το θεωρούσα χάσιμο χρόνου
αλλά και στημένο παιχνίδι. Τώρα όμως με όλα αυτά που συμβαίνουν έχω εξαγριωθεί. Τίμιοι και καλοί άνθρωποι βρίσκονται στη φυλακή επειδή τόλμησαν να μιλήσουν. Στυγεροί πατριδοκάπηλοι που βρίσκονται στην εξουσία αποχαυνώνουν και αποπροσανατολίζουν το κοινωνικό σύνολο με φτηνά κόλπα και αδίστακτους μηχανισμούς σφετερισμού της εύνοιας και
της εικονικής αποδοχής. Γελοία ανθρωπάκια ορίζουν τις τύχες, ενός άλλοτε, περήφανου λαού και διευρύνουν καθημερινά τις κοινωνικές ανισότητες καταστρέφοντας τα κυριότερα
χαρακτηριστικά των Ελλήνων: την ομοιογένεια και την ισονομία. ΩΣ ΕΔΩ! Μαζί σου Χρυσή Αυγή, όλοι μαζί! και θα νικήσουμε!

Ι.Ε.

Η «Ανοιχτή ΕΡΤ» στα χνάρια Σαμαρά και Μπόμπoλα: Η Χρυσή Αυγή έχει χρηματοδότες εφοπλιστές! ΒΙΝΤΕΟ

Κανένα δικαστήριο ούτε άλλος δημόσιος λειτουργός δεν μπορεί να κρίνει τον κατηγορούμενο ένοχο για οποιοδήποτε αδίκημα, αν δεν έχει δικαστεί και καταδικαστεί  γι αυτό. Το τεκμήριο της αθωότητας παραβιάζεται εάν, χωρίς προηγουμένως να έχει αποδειχθεί η ενοχή του κατηγορουμένου σύμφωνα με το νόμο και χωρίς να του έχει δοθεί η ευκαιρία να ασκήσει τα δικαιώματα υπεράσπισης του, διατυπώνεται η ΓΝΩΜΗ ότι είναι ένοχος σε δικαστική απόφαση που τον αφορά. Επεξηγηματικά, όλοι , είναι και θεωρούνται Αθώοι, μέχρι η Δικαιοσύνη, και μόνο αυτή, να αποφανθεί και να αποδείξει το αντίθετο αυτού.

Βλέπουμε όμως ότι η δικαιοσύνη στη πατρίδα μας επιλεκτικά καταπατά τα θεμελιώδη δικαιώματα του Αρχηγού των βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Κ.Σ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην σκευωρία – Άρειος Πάγος, Αύριο Δευτέρα 30/06, 9.30 π.μ.

Γέμισαν οι είσοδοι των πολυκατοικιών της Αθήνας με προσκλήσεις για τη σύναξη των ιαχωβάδων στο ολυμπιακό στάδιο. Μαζί με το πρόσκληση, είχε και ένα φυλλάδιο το οποίο έγραφε ότι αναζητούν την παγκόσμια κυβέρνηση και μάλιστα αναζητούν και το πρόσωπο που θα μπορούσε να ηγηθεί μιας τέτοιας κυβέρνησης. Ασυναίσθητα η σκέψη μου πήγε στον εθνοκτόνο των Ελλήνων ΓΑΠ που έδεσε τη χώρα στους διεθνείς τοκογλύφους. Ο ίδιος μιλώντας στη μητρική του γλώσσα τα αγγλικά, ζήτησε να υπάρξει παγκόσμια κυβέρνηση και την απαίτησε και γρήγορα. Αρχίζει να σχηματίζεται το παζλ, μιας και ο παππούς του και πατέρας της Μάργκαρετ ήταν αρχηγός στους ιαχωβάδες της Αμερικής.

Τα έχετε βάλει με τους εκφραστές της παγκοσμιοποίησης και εύχομαι ο Θεός της Ελλάδας να σας βοηθήσει να νικήσετε για το καλό της πατρίδας μας.

Χ.Κ.

Ομολογία σκευωρών: Προβληματική η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής

Στους δικαστικούς λέει θα περάσει ο έλεγχος των οικονομικών των κομμάτων έτσι ώστε να «σπάσει» η ταύτιση ελεγχομένου – ελεγκτή. Όμως ουδείς λόγος γίνεται για να σπάσει η εξάρτηση των δικαστικών από τη χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά. Αλήθεια κ.κ. Δικαστικοί… Τι έγινε με εκείνο το πόρισμα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ; Ακόμα το ετοιμάζετε; «Κόκκαλα έχει ο καφές» μου φαίνεται. Πλέον δεν θα ελέγχουν τα «κόμματα» τα οικονομικά των κομμάτων. Θα τα ελέγχει απευθείας η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Ιδιαιτέρως δε αφού τώρα έρχονται κρίσεις στους δικαστικούς και θα διοριστούν τα δικά τους παιδιά, θα έχουμε σίγουρα χούντα για άλλα 3 χρόνια. Στο τέλος θα βγάλει και απόφαση ο Άρειος Πάγος ότι ό,τι κι αν ψηφίσεις, θα κυβερνήσει ο Σαμαράς. Αιδώς Αργείοι!

Κ.Α.

Στη γραμμή Ρεπούση ο Σαμαράς: «Παράτυπους» ονόμασαν τους λαθρομετανάστες

Αυτό που πραγματικά με έχει ενοχλήσει, από την ημέρα που η ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδος προκρίθηκε στους 16, είναι ότι κάποιοι, πολύ ελληναράδες, σου την λένε επειδή δεν νοιώθεις ή δεν εκφράζεσαι με το πάθος και την ένταση που εκείνοι εκφράζονται! Δηλαδή, επειδή δεν κατεβήκαμε στους δρόμους αλαφιασμένοι και τρελαμένοι, από την αιφνίδια “χαρά” που μας έδωσε μια πρόκριση στο παιχνίδι ( όχι άθλημα) που λέγεται ποδόσφαιρο, πρέπει να είμαστε και ανθέλληνες; Προδότες;

Γιατί και αυτό ακούστηκε !!!

Λοιπόν προς πάσα κατεύθυνση και προς κάθε έναν από αυτούς που νοιώθουν ξαφνικά ότι το εθνικό τους φρόνημα έχει πιάσει ζενίθ : ακούστε αγαπητοί συνέλληνες, δεν θα αναφέρω όλα αυτά τα δεινά που βιώνουμε επί 4ετία, ούτε καν για τις αυτοκτονίες των συνανθρώπων μας, αλλά θα μείνω μόνον στην ανείπωτη ΑΔΙΚΗ και κατάφωρα ΠΑΡΑΝΟΜΗ δίωξη στην οποία υπόκειται μια παράταξη, ένας χώρος κομματικός με νόμιμους πολιτικούς αγώνες για το καλό της Πατρίδος και των Ελλήνων.

Για σκεφτείτε λιγάκι, την αγωνία αυτών των ανθρώπων που καθημερινά σύρονται στις ανακρίτριες, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ στοιχείο επιβαρυντικό για αυτούς, τις οικογένειές τους που βιώνουν την αναστάτωση, την αγωνία, και την έλλειψη των δικών τους ανθρώπων (όταν αυτοί προφυλακίζονται ΑΔΙΚΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ).

Και αναλογιστείτε τον αρχηγό του Λαϊκού Συνδέσμου, που επί 9 μήνες βρίσκεται κλεισμένος σε κελί της φυλακής ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΑ και φυσικά το ίδιο ισχύει για τους βουλευτές και στελέχη-μέλη του Λαϊκού Κινήματος…

Και αφού τα σκεφτείτε όλα αυτά, και αφού αντιληφθείτε πως το μόνο έγκλημά τους ήταν και είναι ο αγώνας τους για τούτη την χώρα, για τούτη την έρημη Πατρίδα που επί 40 χρόνια κυριολεκτικά ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ από κάθε άποψη, και εσχάτως ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ απ’ άκρου εις άκρον, και αυτές τις αλήθειες τις βροντοφώναξαν μόνον οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, και ακόμη τις φωνάζουν παρά τον ανηλεή διωγμό που υφίστανται, εσείς θεωρείτε ακόμη πως προδοσία και ανθελληνισμός είναι που δεν βγήκαμε στις πλατείες να χοροπηδήσουμε σαν ζούδια επειδή κέρδισε η ομάδα ποδοσφαίρου έναν αγώνα; Μακάρι να κερδίσει και τον επόμενο, μακάρι να πάρει και το κύπελλο !

Μήπως έτσι δικαιώνεται το έθνος μας; Δικαιώνονται οι αγώνες οι κοινωνικοί; Σταματούν να υπάρχουν τα μνημόνια; Οι κλέφτες και λοποδύτες και πραγματικοί δοσίλογοι πολιτικάντηδες που μας κυβερνούν, παύουν να υπάρχουν; Μεταμορφώνονται σε δικαίους οι υποκριτές και φαρισαίοι εξουσιαστές μας; Κάθε είδους εξουσιαστές …

Λοιπόν για μια και τελευταία φορά, αδιαφορώ κυριολεκτικά για το παιχνίδι που λέγεται ποδόσφαιρο και έχει μέσα του σαπίλα και βρωμιά και αηδία (βλέπε αναβολικά, παράγκες,σικέ αγώνες και μαφίες που εκμεταλεύονται τα πάντα γύρω από το παιχνίδι ( και ΟΧΙ άθλημα) που λέγεται ποδόσφαιρο ).
Αδιαφορώ και για εσάς που τὀσο εύκολα νοιώσατε την υπερηφάνια που σας οδήγησε σε έξαλλους πανηγυρισμούς, σαν ανεγκέφαλα ζούδια παραβλέποντας τα ΣΟΒΑΡΑ και ΟΥΣΙΩΔΗ για τα οποία θα έπρεπε να αγωνίζεστε !

Εσείς είδατε την Χρυσή Αυγή ως τους “νταήδες” που θα καθάριζαν για πάρτι σας την κόπρο του Αυγείου και καθήσατε στην καρέκλα σας και περιμένετε.
Όμως σκεφτείτε έστω για μια φορά, αν μπορείτε, πόσο υπερήφανοι θα είσαστε αν μπορούσατε και εσείς να λέγατε : ήμουν και εγώ σε εκείνη την μάχη. Ήμουν και εγώ ένας από τους 300 του Λεωνίδα !
Και όχι να επαναπαύεστε στις δάφνες των άλλων…

Και για να δανειστώ μια έκφραση κάποιου διαδικτυακού φίλου που αποδεικνύει την αφέλειά μας (για να μην πω τίποτα χειρότερο) : ” Από το 1827 κατάλαβαν πως είμαστε για τα πανηγύρια…”

Αυτά και καλό βράδυ …

Ε.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-30-iouniou-2014#ixzz366DUvq45

Exit mobile version