Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Με την προφυλάκιση Ματθαιόπουλου φάνηκε καθαρά ο σχεδιασμός της επιχείρησης της χούντας Σαμαρά Βενιζέλου με εκτελεστικά όργανα επίορκους δικαστικούς.

Το σχέδιο τους λοιπόν είναι να αποτρέψουν και να εκφοβίσουν ικανά στελέχη του κινήματος μας να δηλώσουν επιθυμία να συμμετέχουν ενεργά στην πολιτική θέτοντας υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές για το ελληνικό κοι(υ)νοβούλιο.

Θέλουν αυτά τα αθύρματα να περάσουν το μήνυμα ότι όποιος είναι μέλος του πολιτικού συμβουλίου ή βουλευτής είναι εν δυνάμει μέλος εγκληματικής οργάνωσης και άμεσα θα φυλακίζεται.

Ας γνωρίζουν οι πραγματικοί εγκληματίες πλανώνται πλάνην οικτρά. Ο εθνικισμός είναι ιδέα. Και οι ιδέες δεν αποθνήσκουν, δεν φυλακίζονται και δεν αμείβονται. Οι ιδέες ευρίσκονται
στις καρδιές των ανθρώπων και φωλιάζουν μέσα σε αυτές. Ότι και να κάνουν η νίκη θα είναι δική μας.

Κ.Ε.

Ισραηλινός πρέσβης στο «Βήμα»: Διατάξαμε την σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής για να σας εξαγοράσουμε

Εγκληματικό αυτό που κάνουν με τα χημικά πολέμου. Απαγορεύτηκαν να χρησιμοποιηθούν και τώρα τα αραιώνουν και τα ρίχνουν  εδώ στη Μεσόγειο στη γειτονιά μας. Να τα πάρουν πίσω οι χώρες που τα πούλησαν. Όχι όμως. Αυτοί κέρδησαν με αυτά και τώρα  ρίχνουν τα δηλήτηριώδη σκουπίδια τους κοντά μας. Εμείς βέβαια δεν  έχουμε ελληνική κυβέρνηση για να αντιδράσει. Η εδώ κυβέρνηση δέχεται αυτό το έγκλημα ασυζητητί, αφού δεν μας υπολογίζουν καθόλου.

Γ.

Δεν θα μας λυγίσουν οι εθνοπροδότες –  Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ είναι το λιγότερο που μπορεί να πεί κανείς με τα συστήματά τους και τις δήθεν διευκολύνσεις μέσω του διαδικτύου που παρέχουν. Όλη μέρα σήμερα προσπαθούσα να  συνδεθώ με το υπουργείο οικονομικών το οποίο ήταν κλειστό καθώς ο σέρβερ ήταν πεσμένος, και τώρα το βράδυ που μπήκα να κάνω την δήλωσή μου έφαγα αυτογκόλ μιας και παίζει η Εθνική Ελλάδος τώρα. Μένω σε γκαρσονιέρα 12 τετραγωνικών και είμαι άνεργος 2μιση χρόνια και η γκαρσονιέρα αυτή είναι παραχώρηση της μητέρας μου την οποία την συντηρώ εγώ, ρεύμα τηλέφωνο. Όταν έκανα την δήλωση με χρεώσανε 190 ευρώ γιατί προφανώς φαίνεται ότι συντηρώ κάποιο σπίτι χωρίς να έχω εισόδημα. Άλλαξα το ποσοστό από 100% σε 25% καθώς αυτή η γκαρσονιέρα ανήκει στα 4 άτομα, μητέρα μου και 3 αδέρφια, και δεν μου έβγαλε χρεωστικό και πάτησα να γίνει η δήλωση και τελικά με χρέωσε 170 ευρώ τα οποία είναι πολλά και δεν τα έχω. Κατόπιν πήγα να κάνω την αίτηση για το μέρισμα και με μπλοκάρει καθώς λέει ότι αφού δηλώνω φιλοξενούμενος δεν μπορώ να προχωρήσω, οπότε κλικάρω στο τετραγωνάκι ότι δεν φιλοξενούμε και παρόλα αυτά λέει η δήλωση έχει γίνει και δεν μπορεί να μετατραπεί πια. Δεν έχω ούτε χρόνο να πάω στην Εφορία καθώς έχω τον αδερφό μου από τροχαίο να  βρίσκεται σε αποκατάσταση και αναρωτιέμαι όλοι αυτός ο κόσμος που έχει παρόμοια προβλήματα και μιλάμε για μεγάλο ποσοστό, για πιό λόγο ακόμα στηρίζουν κλέφτες, απατεώνες και λαμόγια να μας κυβερνάνε και φοβούνται να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή.

Ε.Λ.

Με το κεφάλι ψηλά οδηγήθηκε στα κελιά της Τιμής ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος – ΒΙΝΤΕΟ

Τι απέγινε, Μανωλιό, μου εκείνο το ψηλόλιγνο παλικάρι, με το παχύ μαύρο μουστάκι, που μια μέρα χωρίς φεγγάρι, ανέβηκε στην Ακρόπολη και μόνο με το φως του φεγγαριού κατέβασε το σύμβολο του κατακτητή, που είχε υποσταλεί από ώρας 6ης απογευματινής, ως είθισται σε κάθε στρατό του κόσμου; Το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον, αλλά ο λύκος κι αν εγέρασε. που λέει ο θυμόσοφος Λαός μας, ξεκίνησες οδικώς για τις Βρυξέλλες για να κάνεις και εκεί αντίσταση στο «νέο Ράιχ». Τι κρίμα, όμως, Μανωλιό, μου που έξι μέρες ταξιδεύεις για τη Νέα Νορμανδία και οι σύντροφοι σου εδώ στην Ελλάδα έκοψαν το BBC και πιάσανε Ραδιοφωνικό Σταθμό Αθηνών, «Ελεύθερο Βήμα» και “Αθηναϊκά Νέα”. Συναγελάζονται οι σύντροφοι σου, Μανωλιό μου, όσο εσύ λείπεις με τον κατακτητή και ετοιμάζουν συγκυβέρνηση.  Ο Τσίπρας με την Βούλτεψη και ο Νίκος ο Παππάς με τον Αβραμόπουλο παρέα και τράβα εσύ οδικώς Βρυξέλλες. Καταψήφισε εσύ τον Γιούνγκερ και αυτοί θα στον φέρουν επίσκεψη στην Ελλάδα, συνάντηση με Τσίπρα και Σαμαρά.

Κ.Α.

Κοροϊδεύουν τον λαό: Νέα επικοινωνιακή φούσκα με την χρηματοδότηση των κομμάτων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-1-iouliou-2014#ixzz36CJqzh59

Exit mobile version