Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αυστραλία, Μέγαρα, Σαλαμίνα, Εύβοια, Τρίκαλα, Κέρκυρα

Αποστολή από Αυστραλία

Με μια τεράστια κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε από τους Συναγωνιστές στην Αυστραλία συγκεντρώθηκαν 5 τόνοι ρουχισμού άψογης ποιότητας και είδη πρώτης ανάγκης, με μια όμορφη κίνηση αλληλεγγύης αποδεικνύουν ότι είναι δίπλα στον Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών και διαψεύδουν περίτρανα τα περί εγκληματικής οργάνωσης φτύνουν κατάμουτρα την αντι-εθνική προπαγάνδα των media και συντάσσονται στην πρώτη γραμμή του Αγώνα.

Δράση στα Μέγαρα

Τεράστια αποδοχή του κόσμου στην ενημερωτική δράση που πραγματοποιήθηκε στα Μέγαρα από τους Συναγωνιστές της Τ.Ο.Μεγάρων, μοιράστηκαν φυλλάδια με τις προγραμματικές μας θέσεις και η Εφημερίδα του Κινήματος καθώς υπήρξε και συνομιλία με συμπολίτες που ήθελαν να ενημερωθούν για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις πλέον ο κόσμος μας στηρίζει ανοιχτά αψηφώντας την τρομοκρατία που του επιβάλλει η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου.

Ομιλία στην Τ.Ο. Σαλαμίνας

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα στην Τ. Ο. Σαλαμίνος , ο υπεύθυνος πολιτικής οργανώσεως Μιχαήλ Παπαδημητρίου εξήρε την προσπάθεια όλων των συναγωνιστών/ στριων για όλη την προεκλογική περίοδο και τόνισε ότι οι εκλογικές μάχες κερδίζονται με συνέχεις αγώνες στα πεζοδρόμια , στις πλατείες στα καφενεία ,παντού. Μάλιστα επεσήμανε ότι ο όρος συναγωνιστής είναι τίτλος τιμής για τον χρυσαυγίτη και ότι αυτός κερδίζεται και δεν χαρίζεται από κανέναν.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλία Παναγιώταρος , ο οποίος αφού πρώτα συνεχάρη την Τ. Ο. Σαλαμίνος για τα μεγάλα εκλογικά ποσοστά , τόσο στις αυτοδιοικητικές εκλογές , όσο και στις ευρωεκλογές , ανέλυσε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα επισημαίνοντας ότι κύριος στόχος αυτήν την περίοδο είναι η αποφυλάκιση του Αρχηγού και των υπολοίπων συναγωνιστών.

Στην συνέχεια τόνισε ότι πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι για τις επόμενες εθνικές εκλογές , όποτε και αν αυτές γίνουν. Στον επίλογο της ομιλίας συνέστησε σε όλους σύνεση και συντροφικότητα , έτσι ώστε όλοι μαζί να είμαστε ενωμένοι και σαν γροθιά να ξεπερνάμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Ο συναγωνιστής καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους και η εκδήλωση έκλεισε , σε στάση προσοχής, με τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής αυγής.

Ομιλίες στην Τ.Ο. Εύβοιας

Την Κυριακή 22/6/2014, στα γραφεία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές ομιλίες από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Τρικάλων Γρηγόρη Χιώτη και τον Ευρωβουλευτή Γεώργιο Επιτήδειο. Πρώτος το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Γρηγόρης Χιώτης, Γραμματέας της Τ.Ο. Τρικάλων, και στο παρελθόν πυρηνάρχης Χαλκίδος. Στην ομιλία του τόνισε, μέσα από μια σύντομη ανασκόπηση, τις εκλογικές επιτυχίες του κινήματος μας στις πρόσφατες αναμετρήσεις για την τοπική αυτοδιοίκηση και την Ευρωβουλή.

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο ευρωβουλευτής μας, στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος. Ο μοναδικός Έλληνας ευρωβουλευτής με καταγωγή από την Εύβοια. Στην ομιλία του, αφού έκανε μια σύντομη αναφορά στις εκλογικές αναμετρήσεις, αναφέρθηκε στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και την δυνατότητα που είχαν οι 3 ευρωβουλευτές μας να επισκεφθούν τον Αρχηγό μας στα κελιά της Τιμής. Μετέφερε το κλίμα και την ιδιαίτερη συγκίνηση του για την συνάντηση με τον Αρχηγό μεταφέροντάς μας και το πόσο ατσαλένια παραμένουν η θέληση του και το ηθικό του. Στη συνέχεια έγινε αναφορά για τις πρώτες κινήσεις και βήματα των ευρωβουλευτών μας και ανέλυσε με λεπτομέρειες την στρατηγική που θα ακολουθήσουν σε θέματα εθνικά, κοινωνικά και φυσικά τον αγώνα για την άμεση απελευθέρωση των παρανόμως πολιτικών κρατουμένων συναγωνιστών. Με το πέρας των ομιλιών, όπως συνηθίζεται άλλωστε, άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο.

Ομιλία στην Τ.Ο. Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 24/6 στα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων ομιλία του Υπεύθυνου Περιφέρειας Θεσσαλίας και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Μισιάκα με θέμα τη θέση του Κινήματος απέναντι στις προκλήσεις των καιρών. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε σ΄όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις μετά τις εκλογές, καθώς και στις παράνομες πολιτικές διώξεις που υφίστανται συναγωνιστές και βουλευτές του Κινήματος από την χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου.

Τόνισε, ότι, απέναντι σ΄αυτόν τον πρωτοφανή πόλεμο που δεχόμαστε, πρέπει να συνεχίζουμε ν’ αγωνιζόμαστε σαν μια γροθιά, ούτως ώστε να γκρεμίσουμε τη δικτατορία των διεφθαρμένων και να ανατείλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκομένους και απαντήθηκαν ερωτήσεις συναγωνιστών.

Ομιλία στην Κέρκυρα

την Παρασκευή 27 Ιουνίου έγινε, προς τους παριστάμενους φίλους και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής στην Κέρκυρα, εκτενής ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την συνεχιζόμενη πολιτική δίωξη εναντίον του Κινήματος από την χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου. Ένα καθεστώς που επιβάλλει στους βουλευτές μας πρωτοφανείς και ξεκάθαρα αντισυνταγματικούς περιοριστικούς όρους με προφανή στόχο να κάμψει το φρόνημα και το ηθικό τους ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τους υπαίτιους των τεράστιων σκανδαλών κλείνοντας την Βουλή. Στην συνέχεια, ακολούθησε συζήτηση για τις εξελίξεις αυτές και η ομιλία ολοκληρώθηκε, ως είθισται, με τον Εθνικό Ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Απαιτούμε την άμεση αποφυλάκιση του Αρχηγού και των Εθνικιστών πολιτικών κρατούμενων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-australia-megara-salamina-euboia-trikala-kerkura#ixzz36CKo3Egn

Exit mobile version