Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Γαλλία δεν είναι Ελλαδιστάν: Υπό κράτηση ο Σαρκοζύ για παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη – 6 ΒΙΝΤΕΟ

Η Γαλλία δεν είναι Ελλαδιστάν: Υπό κράτηση ο Σαρκοζύ για παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη - 6 ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκινάμε παραθέτοντας την είδηση που προκάλεσε πανικό και ρεζίλεμα στο Μέγαρο Μαξίμου, ερχόμενη από μία χώρα που η δικαιοσύνη απεδείχθη όντως ανεξάρτητη.

Συνελήφθη και κρατείται ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, προκειμένου να ανακριθεί. Οι ανακριτές έχουν δικαίωμα και θα τον κρατήσουν 48 ώρες σε απολογία. Μαζί με τον Νικολά Σαρκοζί κρατείται και ο δικηγόρος του.

Η υπόθεση αφορά τις κατηγορίες περί χρηματισμού του Σαρκοζί από τον Καντάφι. Όπως φαίνεται ο Σαρκοζί όντας ανήσυχος για την πορεία της υποθέσεως αυτής, ανέθεσε στον δικηγόρο του τις επαφές με δικαστικούς, προκειμένου να μάθει την πορεία της υποθέσεως αυτής.

Σε αντάλλαγμα υποσχόταν διορισμούς και προαγωγές, όπως αντιστοίχως κάνει καθημερινώς ο Σαμαράς εδώ, δίνοντας επιδόματα και μισθούς στους Πραιτωριανούς του, ενώ παράλληλα φροντίζει για την προώθηση «συγχωριανών» στα ανώτατα κλιμάκια της Δικαιοσύνης. Μάλιστα φαίνεται ότι οι μεθοδεύσεις Σαρκοζί είχαν ένα κάποιο αποτέλεσμα, αφού οι δικαστικές έρευνες δείχνουν ότι παρανόμως του είχε διαρρεύσει ότι το τηλέφωνο του βρισκόταν υπό παρακολούθηση.

Όμως επειδή η Γαλλία δεν είναι Ελλαδιστάν και οι δικαστές δεν εξαγοράζονται με επιδόματα και θεσούλες, όπως κάποιοι – κάποιοι, ο Σαρκοζί συνελήφθη και κρατείται από τις ανακριτικές αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της επέμβασης του στην Δικαιοσύνη.

Η εν λόγω είδηση προκάλεσε πανικό στο Μέγαρο Μαξίμου, αφού ο Σαμαράς και η κουστωδία του βρεθήκαν ενώπιον μίας ειδήσεως, που θα μπορούσε να έχει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Υπήρξαν μάλιστα και φωνές που πρότειναν την απόκρυψη της εν λόγω ειδήσεως για να μην δουν οι Έλληνες πως δουλεύει η Δικαιοσύνη και αρχίσουν και αυτοί να απαιτούν ένα Κράτος Δικαίου αντί για το Σαμαριστάν.

Αντιστοίχως στην Ελλάδα έχει στηθεί μία σκευωρία εναντίον του τρίτου πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής. Κατόπιν πολιτικής εντολής ο Αρχηγός και πλήθος Βουλευτών έχουν οδηγηθεί στις φυλακές, χωρίς κανένα κατηγορητήριο, μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθούν τα πολιτικά συμφέροντα της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά. Πέραν όμως αυτού υπάρχουν πλήθος περιστατικών που αποδεικνύουν την εμπλοκή της πολιτικής ηγεσίας στον χώρο της δικαιοσύνης, όμως η «ανεξάρτητοι» περί άλλων τυρβάζουν.

Ενδεικτικώς αξίζει να αναφέρουμε το γεγονός ότι η Κουτζαμάνη απέστειλε τη δικογραφία για τις ποινικές ευθύνες Βενιζέλου στο σκάνδαλο των υποβρυχίων με χαρακτηριστική καθυστέρηση, ώστε να παραγραφούν τα αδικήματα, από το κλείσιμο της Βουλής. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε την δικογραφία για τον χρηματισμό του Μιχελάκη από τον εφοπλιστή Πάλλη και πάρα πολλές περιπτώσεις που πραγματικά δεν έχουν τελειωμό.

Ερχόμενοι στο πιο χαρακτηριστικό των παραδειγμάτων περί πολιτικής επεμβάσεως στην δικαιοσύνη, πρέπει να αναφέρουμε βεβαίως το πλήθος των ομολογιών, όπως του Μπαλτάκου, του Αθανασίου, του Δένδια, αλλά και του ίδιου του Σαμαρά.

Θυμίζουμε:

Αντώνης Ρουπακιώτης: «Επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο. Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό, σαφώς ο Πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι».

Χαράλαμπος Αθανασίου: “Όσον αφορά αν επικοινώνησα, αν επικοινωνώ με τους προϊσταμένους των δικαστηρίων και την κα. Τσάμη. Βεβαίως και επικοινωνώ. Και δεν το αρνούμαι…”

Ιωάννης Μιχελάκης: «ο Σαμαράς τους έβαλε φυλακή».

Αντώνης Σαμαράς: «Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο και να πω παρακαλώ πείτε τους να τους κρατήσουνε; Είδατε ότι δεν συνέβη αυτό τουλάχιστον στην αρχή…»

Νικόλαος Δένδιας: «Kατέγραφε ποσοστά που άγγιζαν ή υπερέβαιναν το 15%… Όταν ξεκίνησε η ιστορία μετά την αποστολή των δικογραφιών η Χρυσή Αυγή άρχισε να έχει μία αποκλιμάκωση, όταν οι Έλληνες πολίτες καταλάβαιναν περί τίνος επρόκειτο, έπεσε καταρχήν στο 13%. Και εδώ που είναι Ευρωεκλογές, η Χρυσή Αυγή κατέγραψε κάτω από 10%…»

Ομολογία Τάκη Μπαλτάκου, πρώην Γενικού Γραμματέα κυβέρνησης Σαμαρά


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-gallia-den-einai-elladistan-upo-krathsh-o-sarkozu-gia-parembaseis-sthn-di#ixzz36D7IWU3y

Exit mobile version