Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δήλωση Άγγελου Αγγελέτου για την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου για την Συναγωνίστρια Ζαρούλια

Δήλωση Άγγελου Αγγελέτου για την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου για την Συναγωνίστρια Ζαρούλια

Ο συνήγορος της βουλευτού Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, κ. Άγγελος Αγγελέτος, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου που επέβαλλε τον κατ΄ οίκον περιορισμό στην Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια.

“Το συμβούλιο των Εφετών τάχθηκε σήμερα υπέρ της άποψης των κ.κ. ανακριτριών περί επιβολής στην Ελένη Ζαρούλια μόνο περιοριστικών όρων (όπως προβλέπονται από τον νέο νόμο), και όχι υπέρ της αβάσιμης και κατά την γνώμη μου εμπαθούς και στερούμενης νομικής τεκμηρίωσης άποψης του Εισαγγελέα Εφετών κου Ισίδωρου Ντογιάκου.

Η Βουλευτής, ο Άνθρωπος, η Γυναίκα, δεν θα βρεθεί έγκλειστη στις φυλακές με μόνη κατηγορία την έκφραση της γνώμης της, και την εκ μέρους του εισαγγελέα πιθανολόγηση της τελέσεως εκ μέρους της άλλων, αδιευκρίνιστων αδικημάτων.

Η απόφαση του Συμβουλίου, αλλά και η προηγηθείσα διαφωνία των κ.κ. ανακριτριών μας αποδεικνύουν ότι η Δικαιοσύνη στέκεται στο ύψος της, σε μια χώρα που κατά τα λοιπά καταρρέει”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dhlwsh-aggelou-aggeletou-gia-thn-apofash-tou-dikastikou-sumbouliou-gia-thn#ixzz36J5ax12E

Exit mobile version