Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανενόχλητοι οι τρομοκράτες ληστεύουν τράπεζες και ο Κικίλιας δίνει τηλεοπτικά σόου

Ανενόχλητοι οι τρομοκράτες ληστεύουν τράπεζες και ο Κικίλιας δίνει τηλεοπτικά σόου

Την ώρα κατά την οποία τα κομματικά στελέχη του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. με επικεφαλής τον προϊστάμενό τους υπουργό προχωρούν σε επιχειρήσεις επικοινωνιακής αθλιότητας προς εξαπάτηση του «πόπολου», οι αριστεροί τρομοκράτες, αυτοί τους οποίους εμμέσως απελευθερώνει το Καθεστώς για να απειλούν το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, εισέβαλαν σε τράπεζα στον Μαραθώνα, αποσπώντας ποσό ύψους 70.000 ευρώ.

Όλως τυχαίως, αμέσως μετά τη ληστεία άρχισαν οι διαρροές από στελέχη της Κατεχάκη προς τους δημοσιογράφους, σχετικά με «άρωμα» τρομοκρατίας στη συγκεκριμένη ληστεία. Για να δικαιολογήσουν την σύνδεση των τρομοκρατών με το γεγονός, κάνουν αναφορά σε φράση που φέρεται να είπαν οι ληστές προς το προσωπικό και τους πελάτες της τράπεζας, η οποία έχει ως εξής: «μην φοβάστε δεν πειράζουμε πολίτες, τα λεφτά της τράπεζας θέλουμε μόνο».

Με αφορμή αυτή τη φράση, στις έρευνες ενεπλάκη και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Η τελευταία, εκτιμά πως η ληστεία ίσως έχει σχέση με τα απανωτά χτυπήματα σε τράπεζες που γίνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, με χαρακτηριστικά παρόμοια με εκείνα της ληστείας του Συκουρίου της Λάρισας. Οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής θεωρούν πως πίσω από τις ληστείες κρύβονται τρομοκράτες, πιθανώς η ομάδα που προσφέρει κάλυψη στον Χριστόδουλο Ξηρό. Άλλωστε, εδώ και μέρες, διαρροές της Κατεχάκη θέλουν τους αριστεριστές τρομοκράτες να ετοιμάζουν ισχυρό χτύπημα, ενέργεια την οποία δύναται να πραγματοποιήσει είτε η ομάδα Μαζιώτη, είτε οι Πυρήνες της Φωτιάς υπό την καθοδήγηση του Ξηρού.

Οι σχετικές διαρροές αποδεικνύουν πως οι αρχές είναι ενήμερες, μερικώς ή συνολικά, επί των κινήσεων των τρομοκρατικών ομάδων. Εντούτοις, οι τελευταίες δρουν υπό ένα ιδιότυπο καθεστώς ασυλίας και τούτο μπορεί να ερμηνευθεί μονάχα ως ένας επιπλέον μοχλός πίεσης προς τη Χρυσή Αυγή, την οποία οι τρομοκράτες έχουν πολλές φορές στοχοποιήσει μέσα από τις προκηρύξεις τους.

Αξίζει να επισημάνουμε πως χθες συμπληρώθηκαν 8 μήνες από την θρασύδειλη δολοφονία των συναγωνιστών Φουντούλη και Καπελώνη, την οποία ανέλαβαν οι παρακρατικοί της αριστεράς, δίχως να προκύψει κανένα στοιχείο από τις υποτιθέμενες έρευνες προς εντοπισμό των δραστών. Η αντιτρομοκρατική άλλωστε, με εντολή της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά έχει επιφορτιστεί με την αναζήτηση τεκμηρίων ενοχής των χρυσαυγιτών και ενίοτε με τις παρακολουθήσεις στελεχών του Κινήματος. Φαίνεται πως ο νέος υπουργός Κικίλιας, βαδίζει στα χνάρια του μασονόφιλου προκατόχου του, ήτοι άρτον και θεάματα αλλά από ουσία το απόλυτο μηδέν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anenochlhtoi-oi-tromokrates-lhsteuoun-trapezes-kai-o-kikilias-dinei-thleopt#ixzz36M5Aped6

Exit mobile version